Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Arrma 1/10 VORTEKS 4X4 3S BLX Stadium Truck RTR, Rood ARA4305V3T1

Arrma

Prijs: 449,95 339,00
Model: ARA4305V3T1

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

 

Alleen online verkoop!

Productdetails
Met de VORTEKS ™ Stadium Truck RTR tilt ARRMA® zijn 4X4 3S BLX Speed ​​Bashing-platform naar een nieuw niveau. Het is het snelste en meest geavanceerde ARRMA® 4X4-model op schaal 1:10 en de eerste die alle voordelen van Spektrum ™ Smart Electronics en AVC® biedt.

Belangrijkste kenmerken$
Sterk kunststof chassis
Praktische modulaire opbouw
Multi-Terrain dBoots® Qatar ™ -profielbanden
Duurzaam 37Z module 1.35 metalen differentieel met siliconen O-ringen
Dubbele draagarmophanging voor en achter

In de doos
(1) ARRMA® VORTEKS ™ 4X4 3S BLX 4WD elektrische stadiontruck RTR op schaal 1:10
(1) Spektrum ™ Firma™ 100A slimme waterdichte regelaar
(1) Spektrum ™ Firma™ 3660 3200Kv borstelloze motor
(1) Spektrum ™ 2,4 GHz DX3 Smart DSMR® 3-kanaals zender
(1) Spektrum ™ SR6200A AVC®-ontvanger
(1) Spektrum ™ SPMS651 waterdichte digitale servo met metalen tandwieloverbrenging met een bedieningskracht van 7 kg
(1) Servo Saver met 23T-vatting
(1) Gebruiksaanwijzing

Nodig om te voltooien
2S of 3S hardcase LiPo-batterij *
* Maximale afmetingen batterij 156x51x48mm. De minimumvereisten voor de batterij zijn 50C bij 5000mAh 50C.
Compatibele oplader
(4) AA-batterijen
LiPobag voor veilig opladen

De snelste ARRMA 1:10 4x4! Speed ​​bashing op zijn best!
ARRMA® heeft zijn 4X4 3S BLX Speed ​​Bashing-platform naar een nieuw niveau getild met de VORTEKS ™ Stadium Truck. Het is de snelste en technisch meest geavanceerde 4X4-truck in het 1:10 ARRMA®-assortiment en is ontworpen om u indrukwekkende snelheid, controle en duurzaamheid te bieden tegen een ongelooflijk betaalbare prijs.

Functies
Stadiontruckcarrosserie met slagvaste spuitgegoten spoiler en beschermende daksteunen
Verstelbare bodydragers
Geventileerde dBoots® Katar ™ offroad-banden met hoge tractie, gemonteerd op robuuste velgen in gun metal-optiek
Spektrum ™ 3660 3200Kv borstelloze motor met ARRMA® koellichaam, ventilator en Safe D rondsel
Spektrum ™ Company ™ 100A slimme controller
Spektrum ™ 2,4 GHz afstandsbedieningssysteem met DX3-zender en SR6200A-ontvanger Smart met AVC® (Active Vehicle Control®)
Spektrum ™ SPMS651 metalen tandwielservo
Sterk kunststof chassis met vergrote vuilgeleiders
Gemakkelijk toegankelijk modulair ontwerp
Verstelbare koppeling
Sturen met meer bodemvrijheid tegen stenen
Verstelbare voertuighoogte
Wheelie-balk
Alle kogellagers met rubberen afdichtingen
Duurzaam 37Z module 1.35 metalen differentieel met siliconen O-ringen
Kroonvormig slipperpad en verschuifbare tandwieltanden
Zelfborgende moer van kunststof voor de slipper
2 jaar garantie; Zie website voor details.
Dubbele draagarmophanging voor en achter
Met olie gevulde schokdempers met siliconen O-ringen

Overzicht
Met de voorgeïnstalleerde, 2 of 3S compatibele Spektrum ™ Firma ™ 3200Kv borstelloze motor, is de VORTEKS ™ ongelooflijk snel uit de doos. Met een 3S LiPo-batterij en het optionele pinion wordt dit het eerste ARRMA® 4X4 3S BLX-model dat 100 km / u en meer haalt!

Met het beproefde, robuuste ARRMA® 4X4-platform kunt u in bijna elke omgeving genieten van bashen op hoge snelheid, of het nu offroad is, op zand en gras, op parkeerplaatsen, asfalt of teer. Het dankt zijn lange levensduur aan zijn versterkte kunststof chassis met vergrote vuildeflectoren, met olie gevulde schokdempers met siliconen O-ringen, metalen tandwielverschillen en meer. Robuuste bumpers en extra grote dBoots® Katar ™ -banden gemonteerd op robuuste metalen optiek dragen bij aan de niet te stoppen prestatie. De VORTEKS ™ 4X4 3S BLX heeft ook een nieuwe en slanke carrosserie van de stadiontruck met een stevige, spuitgegoten achterspoiler en beschermende schuifplaten op het dak.

ARRMA® combineert de veiligheid van moderne Spektrum ™ -elektronica met de snelheid en veerkracht van de VORTEKS ™ Stadium Truck om een ​​absoluut spannende bashing-ervaring te creëren. Met de meegeleverde DX3 DSMR® 2,4 GHz-afstandsbediening, SR6200A-ontvanger en Firma ™ 100A ESC is deze truck het eerste ARRMA® 4X4-model op schaal 1:10, dat direct profiteert van AVC® (Active Vehicle Control®) en slimme technologie uit de doos.

Met de on-demand tractiecontrole van het AVC®-systeem kunt u op elk moment extra stabiliteit inschakelen, zodat u perfect bochten kunt maken en sprongen kunt maken zonder dat u het gaspedaal hoeft in te trappen. Dit geeft u absolute vrijheid van vol gas op onbegaanbaar terrein, gladde oppervlakken en los vuil. Als je de extra tractie niet wilt, draai dan gewoon de stabiliteit terug. Het AVC®-systeem van de DX3-radio werkt achter de schermen en zorgt met honderden stuur- en gasaanpassingen per seconde ervoor dat de VORTEKS ™ Stadium Truck precies op de lijn blijft die u hem geeft.

Download de optionele Spektrum ™ Dashboard ™ -app naar uw mobiele apparaat - deze is gratis verkrijgbaar in de iPhone App Store en Google Play - om optimaal te profiteren van de telemetriefuncties van de slimme elektronica. Zodra u uw mobiele apparaat draadloos via Bluetooth verbindt met de DX3-zender van de VORTEKS ™ Stadium Truck, kunt u gegevens zoals maximale snelheid, batterijspanning en andere belangrijke waarden in realtime uitlezen (vereist een optionele, apart verkrijgbare BT2000 Bluetooth-module).

De ARRMA® VORTEKS ™ 4X4 3S BLX Stadium Truck RTR vertegenwoordigt het toppunt van technologie en snelheid op het bewezen robuuste ARRMA® 4X4-platform.Als je een basher bent voor wie alleen het beste absoluut goed genoeg is en die hoogwaardige apparatuur waardeert , dan ben je hier juist!

STARKES KUNSTSTOFFCHASSIS

STERK KUNSTSTOF CHASSIS
De kenmerken die het 4X4 3S BLX-platform zijn ongelooflijke prestaties geven, zijn onder meer een sterker plastic chassis en verzonken scharnierpennen, sturen met meer bodemvrijheid, kroonvormige slipperpads en verschuifbare tandwieltanden en kogellagers met rubberen afdichtingen. Vergrote vuildeflectoren zorgen ervoor dat er zo min mogelijk vuil en vuil in de chassiskuip kan komen. Voor- en achterbumpers bieden extra bescherming tegen aanrijdingen.

KOMFORTABLES MODULARES DESIGN

COMFORTABEL MODULAIR ONTWERP
De VORTEKS ™ 4X4 3S BLX Stadium Truck RTR heeft een modulair en gemakkelijk toegankelijk ontwerp dat onmiskenbaar is voor ARRMA®. Afzonderlijke, gemakkelijk verwijderbare chassismodules voor het aandrijfsysteem, de elektronica en de differentieelcomponenten maken routineonderhoud snel en eenvoudig. De omvormermodule kan als een complete eenheid van het chassis worden losgemaakt door slechts één schroef te verwijderen. Als de aandrijfmodule is verwijderd, is de slipkoppeling gemakkelijk toegankelijk voor onderhoudswerkzaamheden door de drie schroeven op het tandwielkastdeksel los te draaien.

ELEKTRONIKMODUL

ELEKTRONISCHE MODULE
De tweedelige kunststof elektronica-module wordt op het chassis geschroefd en bevat een waterdichte ontvangerkast, een servohouder en de montageplaat voor de controller.

DIFFERENTIALMODUL

DIFFERENTIEELE MODULE
De differentieelmodule bevat alle differentieeleenheden in een innovatief jukontwerp. Er hoeven slechts acht schroeven te worden verwijderd om de voorste en achterste jukken los te maken. De aandrijfmodule kan dan worden verwijderd en u kunt de versnellingsbak wegzwenken voor toegang tot de differentiëlen.

FELGEN UND REIFEN

WIELEN EN BANDEN
De geventileerde Multi Terrain dBoots® Katar ™ profielbanden zijn gemonteerd op robuuste nylon velgen met een gun metal afwerking. De banden bieden agressieve grip en goede rijeigenschappen onder alle omstandigheden en zijn gemaakt van hoogwaardig rubber voor een lange levensduur.

STADIUM TRUCK KAROSSERIE

STADIUM TRUCK BODY
De slanke Stadium Truck-carrosserie heeft een stevige kunststof achterspoiler en beschermende schuifplaten op het dak. Het is voorgelakt verkrijgbaar in drie spannende kleurencombinaties en u heeft keuze te over. Voor- en achterbumpers beschermen tegen schokken en een wheeliebar biedt u extra stuntpotentieel

SPEKTRUM FERNSTEUERUNG UND ELEKTRONIK

SPEKTRUM ™ AFSTANDSBEDIENING EN ELEKTRONICA
De VORTEKS ™ Stadium Truck is een première in de ARRMA® 1:10 4X4 RTR-serie, omdat hij een Spektrum ™ -afstandsbediening heeft met slimme technologie voor telemetrie en AVC®-tractiecontrole op aanvraag voor extra stabiliteit wanneer je die nodig hebt.

ÖLDRUCKSTOßDÄMPFER

OLIEGEVULDE SCHOKBREKERS
De zelfontluchtende, met olie gevulde schokdempers met siliconen O-ringen vertrouwen op een beproefd spiraalvormig ontwerp voor eenvoudig onderhoud en uitstekende bediening. Het innovatieve uiteinde heeft een gegoten veerring voor extra stevigheid.

Approximate Assembly Time No assembly required
Ball Bearings Full set, rubber shielded
Battery Sold Separately
Body Painted, decalled and trimmed
Brakes Integral with ESC
Chassis Molded Composite
Completion Level Ready-To-Run
Differential 2 Gear Diffs
Drivetrain 4WD
Final Drive Ratio 9.03
Power Type Electric
Gear Pitch 0.8m
Internal Gear Ratio 2.85
Motor Type Brushless - Sensorless
Pinion 18T
Product Height 6.42" (163 mm)
Product Length 18.5" (470 mm)
Product Weight 6.49 lbs (2.95kg)
Product Width 13.31" (338 mm)
Radio Included
Receiver Included
Scale 1/10
Servos Included
Shock Type Oil-Filled, Coil-Over Springs
Speed Control Included
Spur Gear 57T
Suspension Independent
Vehicle Type Stadium Truck
Wheelbase 11.3" (287 mm)

 

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Arrma Arrma 1/10 VORTEKS 4X4 3S BLX Stadium Truck RTR, Rood ARA4305V3T1

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Arrma

ARRMA. In dit merk zitten alle moderne technieken verwerkt die op dit moment voorhanden zijn

Artikelnaam: Arrma 1/10 VORTEKS 4X4 3S BLX Stadium Truck RTR, Rood ARA4305V3T1

Prijs: 449,95 339,00

Model: ARA4305V3T1

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: