Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit, Grijs AXI03009

Axial

Prijs: 429,99
Model: AXI03009

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

Productdetails


Net als echte rock bouncers, is de RBX10™ Ryft™ 1/10 schaal kit ontworpen om uitdagend terrein met1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit, Gray hoge snelheden aan te pakken. Met een 4WD-transmissie, robuust buizenchassis, 4-links ophanging en meer, kan dit Axial®-voertuig veel misbruik en veel vermogen aan.

Belangrijkste kenmerken:
Sterk buischassisontwerp
Fulltime 4WD-transmissie
Solide voor- en achterassen met realistische metalen differentieelkappen
Universeel assenstel van gehard staal
Oliegevulde schokbrekers met lange veerweg voor en achter

In de doos
(1) Axial® RBX10™ Ryft™ 1/10 4WD-set
(1) Optionele set met 2 snelheden
(1) Optionele stabilisatorstangset
(1) Optionele differentiële spoel
(1) Optionele onderste verbindingsplaat achter
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
(1) Radiosysteem
(1) Stuurservo
(1) ESC en motor
(1) LiPo-batterij en compatibele oplader
(1) Micro Metal Gear Servo (voor configuratie met 2 snelheden)

Functies
Sterk buischassisontwerp
Fulltime 4WD-transmissie
Solide voor- en achterassen met realistische metalen differentieelkappen
Universeel assenstel van gehard staal
Stevige WB11 Wildboar™ aandrijfassen met grote diameter
4-Link ophangsysteem
Oliegevulde schokbrekers met lange veerweg voor en achter
Officieel gelicentieerde Raceline Monster-wielen
Gesimuleerde schijfremmen voor extra realisme
Interco Super Swamper TSL (Three Stage Lug) Bogger-banden
Kit bevat ook optionele onderdelen

Overzicht
Axial® introduceert nog een primeur met de 1/10 schaal RBX10™ Ryft™ 4WD, een kit waarmee RC-bestuurders van gemiddeld niveau de spanning van rock bouncer off-road actie kunnen ervaren. Grote rotsuitsmijters weigeren te stoppen - of zelfs gas terug te geven - wanneer ze geconfronteerd worden met steile beklimmingen en massieve rotsen. Dat geldt ook voor de RBX10™ Ryft™ 4WD. Dit nieuwe Axial®-voertuig van de grond af kan veel misbruik en veel kracht aan!

Het robuuste, op maat gemaakte buizenchassis van de RBX10™ Ryft™ 4WD is gemaakt van een zeer sterke composietkunststof die bestand is tegen de harde klappen van RC off-road rijden — zelfs bij hoge snelheden over moeilijk off-road terrein. Zowel de voor- als achteras hebben een duurzaam, uit één stuk gegoten plastic, solide asontwerp en realistische metalen differentieelafdekkingen. Officieel gelicentieerde Interco TSL Super Swamper Bogger-banden op Raceline Monster-wielen dragen bij aan het temmen van wilde circuits, geholpen door een 4-armige ophanging en verstelbare olieschokdempers met lange veerweg voor en achter. Deze kenmerken, plus een fulltime 4WD-transmissie, maken de RBX10™ Ryft™ tot een opwindend voertuig om met vol gas zware uitdagingen aan te gaan.

De Ryft™-set wordt geleverd met een doorzichtige body voor afwerking in je favoriete kleuren, plus emblemen en realistische interieurdetails. Veel optionele onderdelen zijn ook inbegrepen: spoel / locker, aluminium verbindingsplaten achter, stabilisatorstang achter en onderdelen voor een transmissie met 2 versnellingen of één versnelling (servo niet inbegrepen). Bouw en voltooi de kit zoals u wilt en voltooi deze met uw keuze van radiosysteem, motor, ESC en batterij. Geniet vervolgens van rotsbouncing off-road rijden over paden, vuil, grind, rotsen en meer, met een RC-voertuig dat is ontworpen om het aan te pakken - de Axial® RBX10™ Ryft™ 4WD.

Custom Tube Chassis

Aangepast buischassis
Axial® staat bekend om zijn op maat gemaakte buizenchassis die sterk en goed ontworpen zijn. Het Axial® RBX10™ Ryft™-chassis is dat alles en nog veel meer, met de veerkracht om de harde stoten van het stuiteren van rotsen te weerstaan.

Front and Rear Solid Axles

Massieve assen voor en achter
De RBX10™ Ryft™ 4WD is ontworpen om veel kracht over te dragen op zware offroad-tracks - zoals blijkt uit het duurzame, uit één stuk gegoten plastic, solide asontwerp van de voor- en achterassen. De assen zijn ook voorzien van realistische metalen differentieelkappen in een rauw, onafgewerkt uiterlijk.

Universal Axle Set

Universele assenset
De gehard stalen kruiskoppelingsassen maken tot 45 graden sturen mogelijk en zorgen voor een soepelere actie voor een beter presterende, efficiënte aandrijflijn.

Interco Super Swamper TSL Booger Tires

Interco Super Swamper TSL Booger Banden
De gelicentieerde replica Bogger-banden van de Ryft ™ 4WD hebben een directioneel loopvlakpatroon met het gepatenteerde Interco TSL-profielontwerp. De aangepaste lamellen volgen een patroon dat wordt gebruikt door veel professionele competitieve rock bouncers die een agressieve band willen die net zo goed presteert als hij eruit ziet.

Aluminum Long Travel Shocks

Aluminium schokbrekers met lange veerweg
De met olie gevulde schokdempers hebben schroefdraadlichamen en een enkele schroefveer, plus een aluminium schokdemper en voorspanningsafstelling voor het afstemmen van de ophanging om de beste demping te bereiken. De boring van 12 mm zorgt voor meer vloeistofvolume voor betere prestaties.

WB11 Wildboar<sup>™</sup> Driveshafts

WB11 Wildboar™ aandrijfassen
De RBX10™ Ryft™ 4WD-set bevat stevige WB11 Wildboar™-aandrijfassen met grote diameter om extreem vermogen aan te kunnen.

Raceline Monster Wheels

Raceline Monsterwielen
Op ware grootte is Raceline het meest populaire wiel voor extreem offroad-gebruik - met een afwerking van showkwaliteit en bewezen vermogen om misbruik te weerstaan. Officieel gelicentieerde Raceline Monster-wielen geven het authentieke uiterlijk van Ryft™ op schaal 1/10 en de kracht om alles aan te kunnen wat je maar kunt bedenken.

4-Link Suspension

4-Link ophanging
De ophangingsgeometrie maakt gebruik van een ontwerp met vier schakels dat is geoptimaliseerd om asbesturing te verminderen en om de juiste anti-squat en roleigenschappen te bieden. Het 4-link systeem helpt ook tegen het ophangen van de ophanging in toepassingen met hoog vermogen.

Option Parts Included

Optie Onderdelen Inbegrepen
De RBX10™ Ryft™ 4WD-kit wordt geleverd met onderdelen die nodig zijn om hem te bouwen met een enkele of tweeversnellingsbak (servo niet inbegrepen), evenals een optionele achterste stabilisatorstang, aluminium verbindingsplaten achter en een spoel/locker.

Power Type Electric
Gear Pitch MOD 1
Servos Sold Separately
Ball Bearings Full set
Chassis Injection molded plastic
Completion Level Kit
Drivetrain 4WD
Drive Type Forward/Brake/Reverse
Product Height 8.75" (222 mm)
Product Weight 7.26lbs (3.29kg)
Tire Tread Interco TSL Bogger
Vehicle Type Rock Racer
Water-Resistant Yes
Battery Sold Separately
Ground Clearance 3.25" (82.5mm)
Product Length 21.5" (546 mm)
Spur Gear 53T
Suspension Solid axle 4-link
Wheel Width 1.6 in (40.64mm)
Motor Type Brushless
Speed Control Sold Separately
Wheelbase 15.25" (387 mm)
Bushing Material Metal
Charger Sold Separately
Differential Bevel gear
Receiver Sold Separately
Shock Type Oil-filled, Front 5.11 in (130mm), Rear 5.70 in (145mm
Brakes Integral with ESC (ESC not included)
Pinion 17T
Scale 1/10
Front Track 12.75" (323.8mm)
Product Width 12.75" (324 mm)
Radio Sold Separately
Wheel Type Raceline Monster

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Axial Axial 1/10 RBX10 Ryft 4WD Rock Bouncer Kit, Grijs AXI03009

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: