Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Axial 1/10 Wraith 1.9 4WD Brushed RTR, Oranje (AXI90074T1)

Axial 1/10 Wraith 1.9 4WD Brushed RTR, Oranje (AXI90074T1)

Axial

Prijs: €369,99
Model: AXI90074T1

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

Introductie
De Axial® Wraith™ 1.9 4x4 is een nieuw, platform met schaal 1:10 dat alles biedt - kruipend door de meest uitdagende tracks en een gedetailleerd uiterlijk. Pak je zender en overwin modder, rotsen en zand!

Features
Stabiel buisframe chassis met vooraf geïnstalleerde batterijpositie
Carrosserie / Skidplates voor extra bodemvrijheid
Realistisch uiterlijk door servo-montage op het chassis
Nieuw carrosserieontwerp
Spuitgietgril met LED-koplampen
Spektrum™ STX2 afstandsbediening en ontvanger
Gelicenseerde 1.9 Nitto Trail Grappler M / T-banden op KMC XD229 Machete Crawler velgen
Ultracompacte AX10™ -transmissie
AR44™ assen met hoge Pinion
WB8 HD Wildboar™ aandrijfassen
Dubbele slipkoppeling
4-Link achteras ophanging

Benodigde accessoires
Batterijpakket met IC3™ -pluggen
lader
(4) AA-batterijen voor afstandsbediening

levering
(1) Axial Wraith 1.9 1/10 4WD RTR met:
(1) Spektrum™ SRX200 radio-ontvanger: (volledig gemonteerd)
(1) Tactic® TSX45 MG Servo (volledig gemonteerd)
(1) Axial® 35T-motor (volledig gemonteerd)
(1) Dynamite® ESC met Drag Brake (geïnstalleerd)
(1) Spektrum™ STX2-zender
(1) instructies

Overzicht
Axial heeft het beproefde 2.2 Wraith-chassisontwerp en de verbeterde bodemvrijheid voor deze versie verfijnd door het formaat van de bodemplaat en het onderstel te verkleinen. De zijkanten van de kuip aan de onderkant verbeteren de handling en maken het gemakkelijker voor het voertuig om over obstakels te glippen.

De batterij kan aan de voorkant van het chassis worden bevestigd voor gemakkelijke toegang en optimale gewichtsverdeling voor agressief klimmen. Axial heeft de servo van de vooras naar het chassis verschoven - net als bij de originele voertuigen zit de stuurinrichting op het hoofdframe.

De aandrijflijn van de Wraith 1.9-truck maakt gebruik van een krachtige 540-borstelmotor om de beproefde AR44™ -assen aan de voor- en achterkant te ondersteunen. Het rondsel bevindt zich 6 mm boven het midden, waardoor de bodemvrijheid toeneemt en de hoeken van de aandrijfassen worden verbeterd. Axial vergroot de algehele sterkte van de metalen toestelontwerp, ruim bemeten, spelen reducerende beelden, verhoogde aangrijpvlak van het tandwiel en een overbrengingsverhouding die wordt geoptimaliseerd voor het reduceren van de reactie draaimoment.

Instelbare, olievulde dempers stellen u in staat om de demping in te stellen voor een optimale wegligging op elk spoor. De officieel gelicenseerde Nitto Grappler banden zijn gemaakt van een duurzame S30 verbinding en hebben een big block profiel biedt op vele vlakken een uitstekende beet.

De Wraith 1.9 daagt de bergen uit met zijn optiek, zelfs als hij stil staat. Aan de voorzijde van de behuizing van polycarbonaat bevinden zich een gegoten radiatorrooster, een dummy spatbord en twee grote LED-koplampen. Open de motorkap en bekijk een replica V8-motor die zich vóór de batterijhouder op het chassis bevindt. Deze functie V8 is niet alleen voor de schaal - Hij is ook een robuuste ontvanger vak dat de Spektrum™ SRX200 ontvanger tegen water, stof en vuil beschermt.

De Axial Wraith 1,9 RTR wordt volledig geassembleerd geleverd en vereist slechts een batterij met IC3™-aansluiting, een compatibele lader en vier AA's voor de geleverde spectrum 2.4 GHz zender. Zelfs nieuwkomers kunnen snel concurreren met ervaren bestuurders en beleven ongelooflijke avonturen tot ver na het einde van de weg.

Stabiel buisframe chassis met vooraf geïnstalleerde batterijpositieStabiles Rohrrahmen-Chassis mit vorverlegter Akkuposition
De basis van het Wraith 1.9-platform is een geavanceerd tubulair chassisframe - het eerste frame met volledige buizen dat de levensduur heeft die u nodig hebt om snel over rotsachtige doorgangen te bewegen. De batterijhouder bevindt zich aan de voorkant, biedt gemakkelijke toegang en biedt de perfecte gewichtsverdeling voor agressief klimmen.

 

 

 

 

Chassiszijkant / Skidplates voor extra bodemvrijheidBoatsides/Skidplates fĂĽr extra Bodenfreiheit
Axial verbetert het succesvolle 2.2 Wraith chassisontwerp en vergroot de bodemvrijheid voor deze versie door de afmetingen van de ondervloer en balken te verkleinen. Steunen op de bodem verbeteren de wegligging op oneffen terrein door het voertuig over hindernissen te helpen.

 

 

 

 

Realistisch uiterlijk door servo-montage op het chassisRelistische Optik durch Servomontage am Chassis
Bij het zoeken naar echt-op-schaal optica, Axial verplaatst de servo van de bovenkant van de as in het chassis - net als het origineel, de stuurinrichting zit op het hoofdframe. Het ontwerp van de voorwielophanging helpt ook om de impact op de besturing tot een minimum te beperken voor de best mogelijke rijervaring.

 

 

 

 

Nieuw Carosserie Design

Spuitgietrooster met LED-koplampenSpritzguss KĂĽhlergrill mit LED Scheinwerfern
De voorzijde van de Wraith 1.9-behuizing van polycarbonaat is een grille met twee grote koplampen met af fabriek gemonteerde 5-mm LED's. Dus je geniet zelfs in het donker van de realistische look. Twee meer rechthoekige diffusers kunnen extra LED's accepteren (3 mm) (LED's zijn niet inbegrepen).

 

 

 

 

Radiatordetails achter de FrontgrillKĂĽhlerdetails hiner dem Frontgrill
Het schaalrealisme stopt niet achter de voorkant van de Wraith 1.9 RTR. Kijk bijvoorbeeld recht in de radiatorgrille in honingraatlook: hier zult u extra details opmerken, zoals de aangegeven radiateurfinnen.

 

 

 

 

V8-motorreplica als ontvangerbehuizing
Toegang tot de elektronica aan boord van het voertuig is zo eenvoudig: twee lichaamsklemmen uittrekken en de motorkap openen. Axial vindt slimme manieren van binnen en van buiten om de schaal eruit te laten zien. De waterdichte ontvangerdoos beschermt bijvoorbeeld niet alleen de delicate elektronica tegen zand en stof dat in het veld kan verschijnen. Realistisch ontworpen, benadrukt de gedetailleerde contour tot aan de gesimuleerde klepdeksel de voorbeeldgetrouwheid van het voertuig.

V8 Motor Nachbildung als Empfänger Gehäuse

Afstandsbediening inbegrepen

Spektrum™ STX2 afstandsbedieningSpektrum™ STX2 Fernsteuerung
Het STX2-2-kanaals afstandsbedieningssysteem biedt vele functies van topklasse 2,4 GHz-systemen.

Ingebouwde 3-positie gasbegrenzer
Stuur- en gaswegreductie evenals triminstellingen en servo-omkering
FHSS 2.4 GHz-protocol voor lange afstands- en storingsvrije verbindingen

 

 

 

Spektrum™ SRX200-ontvangerSpektrum™ SRX200 Empfänger
De SRX200 is een 2-kanaals 2,4 GHz-ontvanger die gebruikmaakt van FHSS-modulatie. Hij is gecoat om schade door water, stof en andere elementen te voorkomen en heeft een extra lange antennekabel voor eenvoudige en effectieve plaatsing van de antenne.

 

 

 

 

Tactic® TSX45 Metal Gear ServoTactic® TSX45 Metallgetriebe Servo
De meegeleverde, waterbestendige Tactic TSX45 Metal Gear Servo heeft een koppel van 4,3 kg voor hoge servobewegingen. Dubbele kogellagers zorgen voor een soepele, precieze loop van het metalen tandwiel.

 

 

 

 

 

Motor en ESC voorgemonteerd

Axial® 35T elektromotorAxial® 35T Electric Motor
De borstelmotor met 35 motoren biedt een uitgebalanceerde balans tussen snelheid en kruip en de ingebouwde ventilator voor een lang leven. Sluit hem gewoon aan en begin!

 

 

 

 

 

Dynamite® Regelaar (ESC) met Drag remDynamite® Electronic Speed Control With Drag Brake
De Dynamite ESC is geschikt voor 3S LiPo en kan eenvoudig worden omgeschakeld van LiPo naar NiMH-batterijen met een eenvoudige jumper.

LED-lichtregeling met twee LED-uitgangen voor ingebouwde koplampen / achterlichten
Jumper 1 biedt een eenvoudige plug-and-play keuze tussen LiPo en NiMH
Jumper 2 schakelt de reminstellingen
Waterdicht ontwerp met IC3™ connector
Door laser geëtst koellichaam

 

Extra Features

Gelicentieerde 1.9 Nitto Trail Grappler M / T bandenLizensierte 1,9 Nitto Trail Grappler M / T-Reifen
Officieel goedgekeurde Nitto Trail Grappler M / T-banden bieden uitstekende off-road prestaties terwijl ze nog steeds goed geschikt zijn voor gebruik op de weg. Ze zijn gemaakt van duurzaam S30-compound met grote profielblokken die uitstekende bite bieden, vooral in zware omstandigheden. 119,4 x 48,2 mm (4,7 "x 1,9").

 

 

 

 

Gelicentieerde KMC XD229 Machete Crawler velgenLizensierte KMC XD229 Machete Crawler Felgen
De officieel goedgekeurde KMC XD Machete-velgen zijn legendarisch in de off-road wereld. Ze zijn afgewerkt in zijdeachtig mat zilver en hebben indrukwekkende details aan de voorzijde en de standaard 12 mm inbus aan de achterkant. 26 mm x 53,9 mm (1,02 "x 2,12").

KMC Wheels, Nitto® en Trail Grappler® zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren en worden gebruikt met toestemming of onder licentie van Horizon Hobby, LLC.

 

 

AX10™ OverbrengingAX10™ Ăśbersetzung
De ultracompacte volledig metalen versnellingsbak biedt een ruime keuze aan overbrengingen. De algehele verhouding kan worden gevarieerd met behulp van verschillende instellingen voor rondsel en tandwielen, waardoor extreem hoge snelheid of concurrerend kruipen mogelijk is.

 

 

 

 

AR44™ assen met hoge Pinion
Het rondsel is 6 mm boven het midden. Dit zorgt voor meer bodemvrijheid en een gunstigere hoek van de aandrijfas. Het geselecteerde ontwerp met een hoog pignon minimaliseert mechanische slijtage door grote tandcontactoppervlakken. De geoptimaliseerde overbrengingsverhouding vermindert het tegentorsie op de as, die doorgaans kan worden waargenomen met andere asontwerpen. Metalen tandwielen zijn standaard, net als metalen differentieelsloten voor en achter. Grotere lagers die in de gehele aandrijflijn zijn geïnstalleerd, helpen het spel te verminderen en het vermogen te verbeteren.

AR44™ High-Pinion Achsen

WB8 HD Wildboar™ aandrijfassenWB8 HD Wildboar™ Antriebswellen
Voor en achter WB8 HD Wildboar aandrijfassen hebben een grote diameter van 2 x 11 mm en M4 (2 mm hex) voor extra sterkte. Tussen de twee uiteinden zit een schuif met splines, die lang is om flexibiliteit en vermoeidheid te verminderen.

 

 

 

 

Dubbele slipkoppelingDoppel Slipper Kupplung
Ons ontwerp met dubbele slipper maakt gebruik van een pad aan elke kant van het rechte tandwiel om het oppervlak te vergroten. Dit maakt een meer nauwkeurige aanpassing en houdkracht mogelijk. Het rechte tandwiel heeft een sterke 32p-vertanding voor toepassingen met een hoog koppel.

 

 

 

 

4-Link achterwiel ophanging4-Link Hinterachsaufhängung
De ophangingsgeometrie bestaat uit een 4-link ophanging voor de achteras, die is geoptimaliseerd voor het verminderen van de asbesturing en het koppel. Het helpt ook bij steile hellingen omdat het de juiste anti-squat en roll-eigenschappen heeft.

 

 

 

 

Axial Wraith 1.9 1/10 4WD RTR

Videos

Videos

Reviews (0)

Reviews over Axial Axial 1/10 Wraith 1.9 4WD Brushed RTR, Oranje (AXI90074T1)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending binnen Belgie en Nederland zijn €1.95 (indien het in een envelop past). Grote pakketten €4,95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Lommel, Lelystad (NL) en Kaatsheuvel (Nederland) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Lommel, Lelystad (NL) of Kaatsheuvel (NL)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.