Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Axial 1/6 SCX6 Jeep JLU Wrangler 4WD Rock Crawler RTR Grijs AXI05000T2

Axial

Prijs: 1.099,00
Model: AXI05000T2

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

Productdetails

Fans van rotscrawlers, grootschalige modellen en Jeep®-voertuigen zullen versteld staan ​​van de extreme1/6 SCX6 Jeep JLU Wrangler 4WD Rock Crawler RTR details en indrukwekkende prestaties van de SCX6 Jeep® JLU Wrangler 4WD RTR. Het tilt het Axial® offroad-avontuur op schaal 1:6 naar een nieuw niveau.

Belangrijkste kenmerken
Nieuw chassisontwerp op schaal 1/6 op basis van het beproefde SCX10™ III-platform
Inclusief AR90 "standaard" trucks met een heavy-duty spoel
Duurzame driearmige voor- en vierarmige achterwielophanging zorgen voor een optimale handling
Hoge tractie 7" (178 mm) BFGoodrich® KM3-banden zijn voorgemonteerd op 3-delige Black Rhino "Primm" beadlock-velgen
Spektrum™ DX3™ 2,4 GHz DSMR®-afstandsbediening voor superieur bereik, respons en ruisimmuniteit, compatibel met Spektrum Smart-technologie

In de doos
(1) Axial® SCX6 Jeep® JLU Wrangler 1/6 schaal 4WD RTR
(1) Spektrum™ DX3™ slimme afstandsbediening met duimbesturing
(1) Spektrum™ Firma™ Crawler 120A Sensored Brushless Smart ESC
(1) Spektrum™ 5-kanaals DSMR® sportontvanger
(1) Spektrum™ 1:6 waterdichte digitale stuurbekrachtiging van 40 kg
(1) Spektrum™ 15kg servo voor schakelen met 2 snelheden
(1) Spektrum™ Firma™ 1200-1400Kv borstelloze motor met sensor
(4) AA-batterijen

Nodig om te voltooien
(1) 2S-3S Standaard of "Shorty" LiPo-batterij
(1) Compatibele oplader

functies
Nieuw chassisontwerp op schaal 1/6 op basis van het beproefde SCX10™ III-platform
Inclusief AR90 "standaard" trucks met een heavy-duty spoel
Metalen tandwielen - al geconfigureerd voor twee versnellingen met hoge en lage verhouding
Duurzame driearmige voor- en vierarmige achterwielophanging zorgen voor een optimale handling
Replica van de V8-motor voor nog meer authenticiteit
Spektrum™ DX3™ 2,4 GHz DSMR®-afstandsbediening voor superieur bereik, respons en ruisimmuniteit, compatibel met Spektrum Smart-technologie
Spektrum™ Firma™ Crawler 120A ESC levert realtime telemetriegegevens aan de DX3™-zender
Bevat een krachtige Spektrum™ S905 Large Scale Metal Gear Steering Servo (chassis ook voorbereid voor grotere 1/5e schaal servo's met de meegeleverde adapter)
Gedetailleerde Jeep® JLU Wrangler-body met LED-koplampen en achterlichten voor een uitzonderlijke schaallook
Hoge tractie 7" (178 mm) BFGoodrich® KM3-banden zijn voorgemonteerd op 3-delige Black Rhino "Primm" beadlock-velgen
Batterijcompartiment past zich aan verschillende batterijformaten aan

Axial® brengt schaalvergroting naar een nieuw niveau
De kant-en-klare SCX6™ Jeep® JLU Wrangler 4WD geeft een geheel nieuwe dimensie aan crawlen op schaal 1/6 en de ingenieurs van Axial® hebben het goed gedaan met dit model. Of je nu een fan bent van echte Jeep ® SUV's, rotscrawlers, grootschalige modellen of al het bovenstaande, je zult genieten van de enorme hoeveelheid realistische details en krachtige functies!

De SCX6™ Jeep® JLU Wrangler 4WD tilt Axial® "Scaling" naar een hoger niveau. Gebaseerd op de SCX10™ III, kan het SCX6™-chassis worden omschreven als de grote broer van dit beproefde platform. Ontworpen voor extreme duurzaamheid en prestaties met AR90-assen, is hij voorzien van een Panhard-ophanging met drie schakels vooraan en een ophanging met vier schakels achter voor optimaal rijgedrag. De transmissie biedt af fabriek al een hoge en lage versnelling, die kan worden geschakeld via een vooraf geïnstalleerde Spektrum™ S614 metalen versnellingsservo.

Hoewel de schaal van 1:6 meer ruimte biedt voor indrukwekkende details, past de SCX6™ Jeep® JLU Wrangler 4WD nog steeds comfortabel in de kofferbak van uw auto - en de meeste rotstuinen en wandelpaden bieden u een verscheidenheid aan spannende uitdagingen. Terwijl u over de paden navigeert, zult u versteld staan ​​van hoe getrouw gedetailleerd de Jeep® JLU Wrangler-carrosserie zijn tegenhanger op ware grootte nabootst. Zelfs de meest veeleisende Jeep®-liefhebber zal de nauwkeurigheid van de talrijke details waarderen. Na zonsondergang voegen werkende LED-koplampen en -achterlichten nog meer realisme toe aan dit uitzonderlijke model.

Massieve, 7" (177,8 mm) diepe BFGoodrich® KM3-banden bieden uitstekende grip en bodemvrijheid voor vuil, rotsen en al het andere off-road terrein. Ze zijn gemonteerd op gelicentieerde 3-delige spuitgegoten Black Rhino "Primm" beadlock-wielen en kunnen dus kan op elk moment gemakkelijk worden vervangen zonder lijm Of het nu gaat om bos, woestijn, meer of bergen... De SCX6™ Jeep® JLU Wrangler 4WD is klaar om overal naartoe te gaan.

Met de meegeleverde Spektrum™ DX3™-afstandsbediening kunt u genieten van een superieur bereik, reactievermogen en storingsimmuniteit dankzij de exclusieve DSMR®-technologie. Samen met de vooraf geïnstalleerde Firma™ Crawler 120A Smart Sensored-Brushless ESC, geeft het u de mogelijkheid om te profiteren van de telemetrievoordelen van exclusieve Spektrum™ Smart Technology. Als u een Spektrum™ Smart LiPo-batterij gebruikt, kunt u de resterende batterijcapaciteit van het voertuig controleren op de brandstofmeter van de zender. Rust de DX3™ uit met de optionele BT2000 Bluetooth-module en download de gratis Spektrum™ Dashboard-app naar uw smartapparaat voor nog meer realtime slimme telemetriegegevens. Hiervoor zijn geen extra geïntegreerde sensoren of modules nodig.

Met zijn schaalgrootte van 1/6, populaire Jeep®-styling en onstuitbare Axial®-engineering, tilt de SCX6™ Jeep® JLU Wrangler 4WD de scaler-ervaring naar een opwindend nieuw niveau. Geef het je batterijkeuze en je bent klaar om elke rots te veroveren.

SCX6<sup>™</sup> CHASSISS

SCX6™-CHASSIS
Voortbouwend op de beproefde SCX10™ III-lay-out, tilt de 1/6e schaal SCX6™ duurzaamheid, functionaliteit en prestaties naar een hoger niveau met functies zoals een stalen chassis, vierwielaandrijving, meervoudige ophanging, AR90-assen, oliegevulde schokdempers en meer.

ZWEI-GANG-METALLGETRIEBE

METALEN TRANSMISSIE MET TWEE SNELHEDEN
De transmissie wordt geleverd met opties voor hoge en lage versnellingen en kan worden geschakeld via een in de fabriek gemonteerde Spektrum ™ S614 metalen tandwielservo.

3-LINK-VORDER-/4-LINK-HINTERRADAUFHÄNGUNG

3-LINK FRONT/4-LINK ACHTEROPHANGING
Voor een optimale handling is de SCX6™-ophanging voorzien van een duurzame three-link setup aan de voorkant en vier-link aan de achterkant.

JEEP JLU WRANGLER SCALE KAROSSERIE

JEEP® JLU WRANGLER SCHAAL BODY
De carrosserie van de Jeep® JLU Wrangler is een weerspiegeling van zijn tegenhanger op ware grootte. Tal van gebeeldhouwde schaaldetails aan de binnen- en buitenkant zullen zelfs de meest veeleisende Jeep®-liefhebber in verrukking brengen. LED-koplampen en -achterlichten dragen bij aan het realisme in het donker.

SCALE ENGINE DETAIL

SCHAAL MOTOR DETAIL
Een replica V8-krachtbron omhult en beschermt de meegeleverde Spektrum™ Firma™ Smart ESC en draagt ​​bij aan het realistische uiterlijk van het model.

SPEKTRUM DX3 2.4GHz DSMR TRANSMITTER

SPEKTRUM™ DX3™ 2,4 GHz DSMR®-ZENDER
De meegeleverde Spektrum™ DX3™-afstandsbediening is voorzien van exclusieve DSMR®-technologie voor superieur bereik, respons en ruisimmuniteit. Het is ook volledig compatibel met de slimme telemetriemogelijkheden van de Spectrum™ Firma™ 120A Smart Controller die vooraf in het voertuig is geïnstalleerd.

SPEKTRUM FIRMA CRAWLER 120A SENSORED BRUSHLESS SMART ESC

SPEKTRUM™ FIRMA™ CRAWLER 120A GESENSORED BORSTELLOZE SLIMME ESC
In de fabriek geïnstalleerd en waterdicht, de Firma™ Crawler 120A Smart ESC levert kracht en intelligentie in één - er zijn geen extra voertuigmodules of koppelingen nodig. Met zijn borstelloze controller voorziet hij uw SCX6™ Jeep® JLU Wrangler 4WD van ultiem vermogen en verzendt hij belangrijke telemetriegegevens in realtime rechtstreeks naar uw DX3™-zender.

SPEKTRUM S905 LENKSERVO

SPEKTRUM™ S905 STUURSERVO
De waterdichte Spektrum ™ S905 grootschalige metalen tandwielservo is inbegrepen en vooraf geïnstalleerd. Hij maakt indruk met zijn koppel (38,7 kg/cm bij 6V, 40kg/cm bij 7V) voor een responsieve, betrouwbare stuurcontrole. Het chassis is ook geschikt voor grotere servo's op schaal 1:5, een bijbehorende adapter wordt meegeleverd.

BFGOODRICH KM3 REIFEN

BFGOODRICH® KM3 BAND
Massieve, 7" (178 mm) BFGoodrich® KM3-banden bieden uitstekende grip en bodemvrijheid voor vuil, rotsen en al het andere off-road terrein. Ze zijn gemonteerd op gelicentieerde 3-delige spuitgegoten Black Rhino "Primm" beadlock-velgen, zodat ze kan altijd licht worden vervangen zonder lijm.

MEHRERE AKKUFÄCHER

MEERDERE BATTERIJVAKKEN
Links en rechts van het chassis bevinden zich twee batterijcompartimenten. U kunt een enkele accu gebruiken of, voor langer rijplezier, elk links en rechts één accu gebruiken en deze met een Y-kabel (parallelle Y-kabel SPMXCA509) aansluiten.

Ball Bearings Complete Vehicle
Battery Sold Separately
Body Polycarbonate
Charger Sold Separately
Chassis Stamped Steel
Completion Level Ready-To-Run
Differential Locked
Drivetrain 4WD
Drive Type Forward/Brake/Reverse
Final Drive Ratio 85.02:1 / 25.1:1
Front Track 14.88 in (378 mm)
Power Type Electric
Gear Pitch 1.0 MOD
Ground Clearance 4.25 in (107.9 mm)
Internal Gear Ratio 23.73:1 / 7.20:1
Motor Size 1/6 "5684"
Motor Type Brushless - Sensored
Pinion 14T
Product Height 14.55" (370 mm)
Product Length 33.55" (852 mm)
Product Weight 25 lb (11.3 kg)
Product Width 14.88" (378 mm)
Radio Included
Rear Track 14.88 in (378 mm)
Receiver Included
Scale 1/6
Servos Included
Shock Type Oil-Filled/Coil-Over Spring
Speed Control Included
Spur Gear 50T
Suspension Multi-Link Solid Axle
Tire Compound Soft
Tire Tread BFGoodrich KM3
Vehicle Type Rock Crawler
Wheelbase 19.74" (501 mm)
Wheel Width 2.05 in (52 mm)

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Axial Axial 1/6 SCX6 Jeep JLU Wrangler 4WD Rock Crawler RTR Grijs AXI05000T2

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: