Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Blade Inductrix Switch Air RTF (BLH8300)

Blade Inductrix Switch Air RTF (BLH8300)

Blade

Prijs: €69,00
Model: BLH8300

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 18.00.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

Belangrijkste kenmerken
Verkrijgbaar in Ready-to-Fly en Bind-N-Fly® Basic-versies
Gemakkelijk binnen te vliegen
Duurzaam schuimvleugelontwerp overleeft gemakkelijk hobbels en crashes
Converteert in vier seconden tussen Quad- en Wing-modi met stick-opdrachten
Programmeerbare LED-verlichting

Nodig om te voltooien
De Inductrix Switch Air Ready-to-Fly wordt compleet geleverd met alles wat nodig is om te vliegen - het perfecte pakket voor beginnende modelers die graag in actie willen komen.

Wat zit er in de doos?
(1) In de fabriek gemonteerde Inductrix Switch Air micro quad / flying wing
(1) Blade® MLP4 4-kanaals 2,4 GHz DSMX®-zender
(1) 1S 25C 150mAh LiPo-batterij
(1) USB LiPo-oplader
(1) Producthandleiding

Overzicht
Het is fantastisch om met micro-RC-vliegtuigen en drones te vliegen, dus stel je voor hoe leuk het is om met één model te vliegen! De Blade® Inductrix® Switch Air breidt uit met de veelzijdigheid van de populaire Inductrix Switch hovercraft, van een quadcopter tot een vliegende vleugel, letterlijk in een handomdraai.

De Inductrix Switch Air is het tweede lid van de Inductrix Switch-familie, die beide een modulair, in elkaar klikbaar ontwerp hebben dat exclusief is voor het merk Blade. Het zijn letterlijk twee modellen in één, transformerend van een micro-drone (Quad-modus) in een vliegende vleugel (Wing-modus) in seconden met behulp van eenvoudige stick-commando's. Geen gereedschap of bedradingsveranderingen vereist. U hoeft de batterij zelfs niet los te koppelen! Het is gemakkelijk voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Zelfs in de Wing-modus is de Inductrix Switch Air perfect geschikt om binnen te vliegen in krappe ruimtes. Er is geen "runway" -ruimte nodig. Dankzij de VTOL-mogelijkheden (Vertical Takeoff en Landing) kun je gewoon opstaan ​​en de stokken naar voren duwen en beginnen vliegen. Wanneer je klaar bent om te landen, langzaam en daal af zoals je zou doen met een drone. De Inductrix Switch Air kan ook bij zeer lichte wind buiten worden gevlogen.

In zowel de Wing- als de Quad-modus biedt de SAFE®-stabiliserende technologie een zelfnivellerende vlucht om alle piloten vertrouwen te geven in de bedieningselementen. Beperkte pitch- en bankhoeken voorkomen overregeling.

Het modulaire ontwerp van de Blade Inductrix Switch Air is ook compatibel met die van de Inductrix Switch hovercraft. Voeg een paar optionele onderdelen toe en uw Inductrix Switch Air kan ook een hovercraft worden. Geniet van een derde RC-modus zonder een compleet model te kopen! Bovendien kunt u met uw USB-programmeerkabel (BLH7840) via een eenvoudige firmware-update uw Inductrix Switch-hovercraft omzetten in een Switch Air.

Modulair ontwerpModular Design
Het modulaire ontwerp van de Inductrix® Switch Air maakt gebruik van dezelfde innovatieve snap-in motor en flightcontrollertechnologie als de Inductrix Switch - zodat u componenten kunt wisselen en onderdelen kunt delen.

 

 

 

 

SAFE® Flight ModesSAFE® Flight Modes
Zelfnivellerende vliegmodi maken vliegen in de Wing-modus of Quad-modus uiterst eenvoudig.

Opmerking: Heeft geen Panic Recovery-modus

 

 

 

 

 

VTOL (verticale start en landing)VTOL (Vertical Takeoff and Landing)
Een Vleugelmodel binnen besturen is eenvoudig met de VTOL-functie van de Inductrix® Switch Air. Sta op en zweef om op te stijgen, duw naar voren om te vliegen. Wanneer je klaar bent om te landen, langzaam en dalend. Het is zo eenvoudig en kan in een beperkte ruimte worden gedaan

 

 

Inductrix® Switch Air

Videos

Videos

Reviews (0)

Reviews over Blade Blade Inductrix Switch Air RTF (BLH8300)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Blade

Blade is een professionele fabrikant van Helicopters, vliegtuigen en alle benodigde accessoires, en nu verkrijgbaar bij www.trxxs-winkel.be

Artikelnaam: Blade Inductrix Switch Air RTF (BLH8300)

Prijs: €69,00

Model: BLH8300

Verzendkosten

Verzending binnen Belgie en Nederland zijn €1.95 (indien het in een envelop past). Grote pakketten €4,95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Lommel, Lelystad (NL) en Kaatsheuvel (Nederland) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Lommel, Lelystad (NL) of Kaatsheuvel (NL)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.