Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Blade Nano S3 BNF Basic met AS3X en SAFE

Blade

Prijs: 129,99
Model: BLH01350

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

Productdetails


De beste micro RC-helikopter wordt nog beter! De Blade® Nano S3-helikopter biedt ingebouwde telemetrieNano S3 BNF Basic with AS3X and SAFE en een verbeterd stabilisatiesysteem om moeilijke manoeuvres aan te kunnen.

In de doos
(1) Volledig geassembleerde Nano S3-microhelikopter
(1) In de fabriek geïnstalleerde Spektrum™ 2,4GHz DSMX®-ontvanger
(1) Producthandleiding
Gereedschap en extra's

Nodig om te voltooien
(1) 6+ kanaals Spektrum™ 2,4 GHz DSM2®/DSMX® zender
(1) 150mAh 1S 3.7V 45C LiPo-batterij
(1) Compatibele LiPo-lading

Overzicht
De beste micro RC-helikopter wordt nog beter! De Blade® Nano S3-helikopter bouwt voort op de alom populaire Nano S2 en biedt belangrijke technologische verbeteringen, waaronder ingebouwde spanning telemetrie rechtstreeks naar uw compatibele Spektrum™-zender. 3D-kunstvliegexpertise is binnen handbereik met nieuwe functies die het beheersen van moeilijke manoeuvres zoals salto's en omgekeerde vlucht gemakkelijker te leren maken voor alle vaardigheidsniveaus.

Een nieuwe vluchtcontroller is vanaf de basis volledig opnieuw afgesteld en verbetert de AS3X®-stabiliteit, een verbeterde SAFE®-modus met hoekvraag en een verbeterd paniekherstel. Bovendien maakt de SAFE Z-hoogteregeling gebruik van de ingebouwde accelerometer om de heli op een constante hoogte te houden. Met zijn verticaal gemonteerde vluchtcontroller verbetert hij de demping aanzienlijk en verwijdert hij trillingen naar de gyro. Wat je krijgt is een heli met ongelooflijke controle en prestaties en de mogelijkheid om oogverblindende 3D-manoeuvres uit te voeren. Lineaire servo's leveren de spierkracht voor een indrukwekkende controleautoriteit, terwijl de 45C LiPo-vliegbatterij efficiënt vermogen produceert voor 3D-vluchten.

Constructie met superveerkrachtige polymeren samen met een hoofdas en staartboom van koolstofvezel geven het lichtgewicht casco van het model een verbazingwekkende duurzaamheid. De meeste schokken die optreden tijdens het oefenen van 3D-manoeuvres veroorzaken geen schade. Mocht je toch een reparatie nodig hebben, dan zijn bijna alle onderdelen van de Nano S2 compatibel met de nieuwe Nano S. Met de Nano S verbeter je je indoor 3D-vaardigheden als nooit tevoren.

Functies
Krachtig - Krachtige kernloze motoren maken geavanceerde 3D-manoeuvres mogelijk.
Licht van gewicht - Lage schijfbelasting voor geavanceerde aerobatics.
Lineaire servo's - Bieden een snellere respons en een beter houdkoppel dan normale roterende servo's.

Integrated Telemetry

Geïntegreerde telemetrie
Piloten kunnen ook profiteren van telemetrie met compatibele Spektrum-zenders. Reken op de toonaangevende betrouwbaarheid van Spektrum-technologie om nauwkeurige controle te leveren die ideaal is voor elke vliegomgeving.

Durable

Duurzaam
Het lichtgewicht casco is voorzien van duurzame polymeren en koolstofvezelcomponenten die mechanische precisie en de tolerantie bieden om typische ongelukken te absorberen.

De Blade® Nano S3-helikopter is voorzien van exclusieve SAFE-technologie (Sensor Assisted Flight Envelope), het revolutionaire elektronische vluchtbeveiligingssysteem waarmee iedereen met vertrouwen kan vliegen. Met het veelzijdige vluchtmodussysteem van SAFE-technologie kunt u met een druk op de knop de juiste hoeveelheid assistentie kiezen.

Drie vluchtmodi

Stabiliteit - Z-modus: beperkte vluchtomhulling met zelfnivellering en een lage hellingshoeklimiet, evenals softwaregedempte pitch control.
Stabiliteitsmodus: beperkte vluchtomhulling met zelfnivellering en een lage hellingshoeklimiet.
Behendigheidsmodus: volledige controle zonder beperking van de hellingshoek.


Paniekherstelmodus

Brengt de heli onmiddellijk terug naar een vlakke hoogte om crashes te voorkomen. Als je je oriëntatie verliest, druk je gewoon op de Panic Recovery-knop en je herstelt je houding.
SAFE-Z Hoogteregeling

SAFE-Z Altitude Control helpt de heli op een consistente hoogte te houden via versnellingsmeterprogrammering.

Approximate Assembly Time No assembly required
Approximate Flight Time 4-5 minutes
Battery Included
Canopy/Body Material Plastic
Charger Sold Separately
Completion Level Bind-N-Fly Basic
Power Type Electric
Main Blade Material Plastic
Main Frame Material Plastic
Main Rotor Blade Length 3.3" (84 mm)
Main Rotor Diameter 7.7" (196 mm)
Product Width 3.1" (79 mm)
Propeller Size 3.9" (99 mm)
Receiver Included
Skill Level Level 1
Speed Control Included
Tail Blade Material Plastic
Tail Drive Direct Drive
Tail Motor Type Coreless
Tail Rotor Diameter 1.6" (41 mm)

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Blade Blade Nano S3 BNF Basic met AS3X en SAFE

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Blade

Blade is een professionele fabrikant van Helicopters, vliegtuigen en alle benodigde accessoires, en nu verkrijgbaar bij www.trxxs-winkel.be

Artikelnaam: Blade Nano S3 BNF Basic met AS3X en SAFE

Prijs: 129,99

Model: BLH01350

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: