Openingstijden
Door de problemen door de Corona, zijn wij beperkt geopend. Op Woensdag t/m Zaterdag van 11.00 tot 13.00 zijn alleen telefonisch bereikbaar. De webshop is bereikbaar 24/7, de bestellingen worden normaal verwerkt. Bedankt voor uw begrip.

Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

DJI Mavic Pro

DJI

Prijs: 1.199,00 949,00
Model: DJI Mavic Pro

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

DJI Mavic Pro

TRXXS presenteert met trots een nieuwe DJI drone: de Mavic Pro. Deze drone is erg compact, maar net zo krachtig als alle andere DJI drones. Met dit toestel maakt u betere luchtbeelden dan ooit te voren. De Sky is the Limit geldt zeker niet voor de DJI Mavic Pro, deze drone kent namelijk helemaal geen limieten. Dit model is één van de meest geavanceerde vliegende camera’s, maar vanwege het unieke design zijn alle onderdelen keurig weggewerkt. Daarom mag u best gezien worden met de DJI Mavic Pro.

Zichtsensoren
Het besturen van een drone is niet altijd even eenvoudig. Daarom is het fijn dat DJI de Mavic Pro heeft uitgerust met 5 zicht sensoren. Deze sensoren monitoren voortdurend de omgeving en geven u een waarschuwing wanneer er een obstakel in de buurt is. Uiteraard kunt u hier eerst zelf op reageren, maar u kunt ook instellen dat de drone zelf een andere route kiest als er een obstakel opdoemt.


Extra stabilisatie
De camera van de DJI Mavic Pro maakt zeer scherpe en heldere beelden. Dit komt mede door de 3-assige mechanische gimbal. Deze gimbal zorgt voor de perfecte stabiliteit, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor schokkerige of bewogen beelden. Dit maakt het een stuk makkelijker om spectaculaire luchtvideo’s en –foto’s te maken. Ontdek zelf ook het gemak van de stabilisatie door de 3-assige mechanische gimbal.

Vlieg verder dan ooit
DJI heeft de controller voor deze drone volledig vernieuwd en voorzien van de nieuwste technologieën. De OcuSync transmissietechnologie maakt het mogelijk om de drone tot op een afstand van 7km te besturen. Dit biedt grote mogelijkheden voor het uniek in beeld brengen van uw evenement of gebouw. Tevens biedt de OcuSync transmissietechnologie de mogelijkheid om Full HD 1080p videobeelden te streamen naar uw smartphone of tablet. Hiervoor heeft u wel de gratis DJI app nodig die is te downloaden op zowel iOS als Android.

Sky Autonomy technologie
Een unieke technologie van de DJI Mavic Pro is Sky Autonomy. DJI is voortdurend bezig met het slimmer maken van haar drones en Sky Autonomy is daar een mooi voorbeeld van. Deze technologie scant de omgeving tot op een afstand van 15 meter. Vervolgens zal de drone er alles aan doen om een obstakel te ontwijken. Bijvoorbeeld door te remmen of door omhoog of omlaag te bewegen. Zo is uw drone beter beschermd tegen ongelukken en heeft u langer plezier van de DJI Mavic Pro.

Satellietwerking
De DJI Mavic Pro werkt in combinatie met satellieten om zo nauwkeurig mogelijk op te stijgen en te landen. De satellietverbinding zorgt voor een probleemloze aansturing buiten, zonder interferentie. Hierdoor is het mogelijk om de drone zeer nauwkeurig te laten bewegen. Echter, ook zonder GPS kan deze drone fantastisch voortbewegen. Dankzij de zichtsensoren aan zowel de voor- als de achterzijde, is de Mavic Pro ook uitstekend geschikt voor het opnemen van beelden in indoorsituaties.

Lange vliegtijd
Natuurlijk wilt u het liefst de hele dag vliegen met de DJI Mavic Pro. Maar dat is helaas niet mogelijk. Echter, DJI heeft er wel alles aan gedaan om de vliegtijd zoveel mogelijk te verlengen. Qua formaat boekt de Mavic Pro grote winst. Deze drone is weliswaar zes keer zo klein als de Phantom 4, ook van DJI, maar dit betekent niet dat u met dit model inlevert op de vliegtijd. De maximale vliegtijd bedraagt 27 minuten, waarin u ongeveer 13 kilometer kunt vliegen. Dit is uitsluitend mogelijk dankzij de krachtige en efficiënte motoren.

Verbluffende beeldkwaliteit
De DJI Mavic Pro maakt spectaculaire luchtbeelden van topkwaliteit. De camera ondersteunt 4K video met 30 frames per seconde. Wanneer er gefilmd wordt is het niet mogelijk om de Electronic Image Stabilization te gebruiken, om te garanderen dat er in 4K wordt opgenomen. Op lagere resoluties is de stabilisatie wel mogelijk, wat het maken van vlakke beelden vergemakkelijkt. Toch betekent filmen in 4K niet dat de beelden schokkerig zullen zijn. Dankzij de ultraprecieze 3-assige gimbal die bij de drone hoort, krijgt u toch heldere en rustige beelden.

Prachtige foto’s
Een video vanuit de lucht is mooi om de sfeer van bijvoorbeeld een festival te laten zien. Maar wat dacht u van verbluffende luchtfoto’s? Hoe mooi is het om uw omgeving in kaart te brengen met luchtbeelden? Met de DJI Mavic Pro kan het zonder problemen. De foto’s worden geschoten met 12 Megapixel, waardoor uw luchtfoto’s barsten van de details. Handig is dat de foto’s opgeslagen kunnen worden in DNG RAW. Dit bestandsformaat maakt bewerking in Adobe Photoshop mogelijk, zodat u uw foto’s nog verder kunt perfectioneren.

ActiveTrack
Wilt u vanuit de lucht een bepaalde persoon volgen? Geen probleem met de ActiveTrack functie van uw DJI Mavic Pro drone. Geef simpelweg aan wie er gevolgd moet worden op de grond en de drone doet de rest. Zo maakt u beelden als een professional, zonder dat u er veel moeite voor hoeft te doen. Makkelijker wordt het niet.

Selfies vanuit de lucht
Heeft u wel eens nagedacht over het maken van selfies vanuit de lucht? Het leek toekomstmuziek, maar met de DJI Mavic Pro is dit niet langer het geval. Zet de camera op de Gesture Mode, zwaai vrolijk naar de drone en de camera zal automatisch selfies van u nemen. Maak indruk op uw vrienden met deze unieke beelden vanuit de lucht.

DJI app
Een belangrijk onderdeel bij DJI drones is de DJI app. Met deze app kunt u niet alleen de camera van de Mavic Pro aansturen, maar u krijgt ook inzicht in GPS-gegevens, de hoogte en de snelheid van de drone en de batterijstatus. Zo heeft u alles wat u moet weten gewoon op uw smartphone of tablet. De DJI app is verkrijgbaar voor Android en iOS.

Specificaties:
• Gewicht: 734 gram
• Maximale opstijgsnelheid: 5 meter per seconde (in Sport modus)
• Maximale daalsnelheid: 3 meter per seconde
• Maximale snelheid: 65 kilometer per uur (in sport modus)
• Vliegtijd: 27 minuten
• Maximale opstijgtijd: 24 minuten
• Maximale vliegafstand: 13km
• Maximale hoogte: 5000 meter
• Frequentie afstandsbediening: 2,4 GHz
• Batterij: 3830 mAh, 11.4 Volt, 3S Li-Po
• Oplader: 13.05 V
• Cameraresolutie: C4K, 4K, 2.7K, FHD, HD
• Fotoresolutie: 12 MP
• Sluitersnelheid: 8s – 1.8000s
• Fotoformaat: JPEG, DNG
• Videoformaat: MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
• Ondersteunde SD-kaart: Micro SD (max. 64 GB, Class 10 of UHS-1)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over DJI DJI Mavic Pro

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: