Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

E-Flite Beechcraft D18 1.5m BNF Basic

E-Flite

Prijs: 499,99
Model: EFL106250

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

Productdetails

De E-flite® Beechcraft D18 1.5m is het meest handige en gemakkelijkst te vliegen schaalmodel van hetBeechcraft D18 1.5m BNF Basic klassieke vliegtuig tot nu toe! Goed uitgerust met veel schaaldetails, functionele kenmerken en slimme technologie, het is een modern wonder voor een breed scala aan piloten.

Belangrijkste kenmerken:

  • Het meest handige, goed uitgeruste en gemakkelijkst te vliegen schaalmodel van het unieke vliegtuig voor algemene luchtvaart tot nu toe
  • Replica op schaal van het iconische vliegtuig gevlogen voor civiele, luchtvaart-, nuts-, vracht-, militaire en andere toepassingen
  • Functionele kenmerken, waaronder led-navigatieverlichting, kleppen, intreksystemen en dubbele roeren
  • In de fabriek geïnstalleerde 3S- en 4S-compatibele borstelloze motoren met dubbele 40-amp ESC
  • Spektrum™ AR631-ontvanger met optionele SAFE® Select-vluchtenvelopbescherming en AS3X®-technologieën

In de doos
(1) E-flite® Beechcraft D18 1.5m
(1) Spektrum™AR631 6-kanaals ontvanger (geïnstalleerd)
(1) Spektrum Avian™ Dual 40A Brushless Smart ESC (geïnstalleerd)
(2) Borstelloze Outrunner-motoren (geïnstalleerd)
(6) Digitale servo's (geïnstalleerd)
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
(1) Full-range 6–8+ kanaals Spektrum™ DSMX®/DSM2® compatibele zender
(1) 3S 11,1V of 4S 14,8V 3200-5000mAh LiPo met EC3™- of IC3®-connector
(1) Compatibele LiPo-oplader

Creatie van een klassieker
Het ontwerp van de "Twin Beech" D18 bleek zo aanpasbaar dat Beechcraft Aircraft Corporation uiteindelijk 32 versies produceerde - en meer dan 9.000 vliegtuigen in totaal - van 1937 tot 1969. Ze dienden in een breed scala van rollen, van passagiersvervoer tot postbode en zelfs als militair trainer voor navigators en bommenwerpers. De E-flite® Beechcraft D18 1.5m is het meest handige, goed uitgeruste en gemakkelijkst te vliegen schaalmodel van het unieke algemene luchtvaartvliegtuig tot nu toe! Het volledig gegoten EPO-casco is afgewerkt met een klassiek trimschema en is uitgerust met tal van schaaldetails. Functionele functies zoals LED-navigatieverlichting, intrekbaar landingsgestel en kleppen vergroten het realisme nog verder. Het 3S- en 4S-compatibele voedingssysteem omvat een exclusieve Spektrum™ Avian™ Dual Smart ESC, en de BNF® Basic-versie is ook uitgerust met een AR631-ontvanger om realtime telemetriegegevens te leveren, samen met AS3X®- en SAFE® Select-technologieën. De Beechcraft D18 1.5m verandert de luchtvaartklassieker in een modern RC-wonder dat praktisch is voor een breed scala aan piloten om van te genieten!

Functies
Het meest handige, goed uitgeruste en gemakkelijkst te vliegen schaalmodel van het unieke vliegtuig voor algemene luchtvaart tot nu toe
Replica op schaal van het iconische vliegtuig gevlogen voor civiele, luchtvaart-, nuts-, vracht-, militaire en andere toepassingen
Functionele kenmerken, waaronder led-navigatieverlichting, kleppen, intreksystemen en dubbele roeren
Schaaldetails, waaronder een heldere cockpit, ingegoten paneellijnen en meer
In de fabriek geïnstalleerde 3S- en 4S-compatibele borstelloze motoren met dubbele 40-amp ESC
Geschikt voor batterijen van 3200-5000mAh voor een breed scala aan prestaties en vluchttijden
40 amp Spektrum™ Avian™ Dual Smart ESC biedt realtime batterijspanning, motortoerental en andere gegevens, plus differentiële stuwkrachtmogelijkheden, via compatibele zenders
Extreem duurzaam, volledig gegoten EPO-casco
Spektrum™ AR631-ontvanger met fly-by-bereiktelemetrie en toonaangevende DSMX®-technologie
Gemakkelijker te vliegen met innovatieve en optioneel te gebruiken SAFE® Select-vluchtenvelopbescherming
De ongeëvenaarde stabiliteit en het ingesloten gevoel van exclusieve AS3X®-technologie
Zes duurzame en nauwkeurige digitale servo's met metalen tandwielen en in de fabriek geïnstalleerde koppelingen
Elektrisch intrekbaar voor bediening vanaf verschillende ondergronden, waaronder gras
Unieke 3-delige vleugel inclusief middengedeelte met hoofdtandwiel en alle secties zijn voorzien van handsfree verbindingen
Handig bovenluik met doorzichtige luifel, cockpitdetail en een pilootfiguur
Klassiek in de fabriek aangebracht sierschema met lak- en stickerafwerking

Van unieke luchtvaartklassieker tot hedendaags wonder!
De E-flite® Beechcraft D18 1.5m is het beste, handigste en gemakkelijkst te vliegen schaalmodel van een van de meest unieke en herkenbare vliegtuigen van de algemene luchtvaart! Het dubbele borstelloze aandrijfsysteem met speciaal afgestelde motoren levert een overvloed aan stuwkracht bij gebruik van een 3S LiPo-batterij. Voor meer snelheid en verticale prestaties installeert u gewoon een 4S-pakket. Er zijn geen aanpassingen of upgrades nodig! Het is ook uitgerust met een exclusieve 40 ampère Spektrum™ Avian™ Dual Smart ESC die een verscheidenheid aan realtime telemetriegegevens van het voedingssysteem kan leveren met Smart en niet-Smart batterijen via compatibele ontvangers (inclusief de AR631 geïnstalleerd in de BNF® Basic-versie ) en Spektrum AirWare™-uitgeruste zenders. De BNF® Basic-versie is ook het enige Twin Beech-model dat is uitgerust met AS3X® en optioneel te gebruiken SAFE® Select-technologieën om dit de gemakkelijkst te vliegen D18 tot nu toe te maken! Het lichtgewicht maar duurzame, met composiet versterkte en volledig gegoten EPO-casco is in de fabriek afgewerkt met een klassiek afwerkingsschema en heeft een overvloed aan schaaldetails - ingegoten paneellijnen en luiken, antennes, uitlaatpijpen, een heldere cockpit en meer. De meegeleverde functionele flappen, dubbele roeren en LED-navigatieverlichting brengen je ervaring naar een hoger niveau. In de fabriek geïnstalleerde elektrische intreksystemen met duurzame metalen componenten zorgen ervoor dat u van een breed scala aan oppervlakken kunt vliegen, waaronder verharde landingsbanen, opeengepakt vuil en zelfs gras. Het unieke 3-delige vleugelontwerp maakt transport en opslag zo gemakkelijk mogelijk omdat het middengedeelte de hoofdversnelling bevat en alle secties innovatieve handsfree-verbindingen hebben. En omdat er geen lijm nodig is voor de eindmontage, kunt u de Beechcraft D18 1.5m vliegklaar hebben in minder tijd dan het kost om een ​​batterij op te laden!

Exclusive Technologies

Exclusieve technologieën
Dit is het enige Beechcraft D18-model dat is uitgerust met zowel exclusieve Spektrum™ AS3X®- als SAFE® Select-technologieën. AS3X werkt achter de schermen om de effecten van wind en turbulentie glad te strijken om een opgesloten gevoel te geven waardoor het lijkt alsof je in een veel groter vliegtuig vliegt. Optioneel te gebruiken SAFE Select biedt hellings- en hellingshoeklimieten samen met automatische zelfnivellering die met een druk op de knop kan worden in- en uitgeschakeld, waardoor dit de gemakkelijkst te vliegen D18 tot nu toe is! En als u de SAFE Select-functies niet wilt inschakelen, bindt u de ontvanger gewoon normaal en is alleen AS3X actief.

Smart Technology

Smart technologie
De Beechcraft D18 1.5m is uitgerust met een exclusieve Spektrum™ Avian™ Dual Smart ESC die een verscheidenheid aan real-time stroomsysteemgerelateerde telemetriegegevens kan leveren, inclusief motortoerental, stroom, batterijspanning en meer - met slimme en niet-slimme batterijen - via compatibele ontvangers (inclusief de AR631 geïnstalleerd in de BNF® Basic-versie) en met Spektrum AirWare™ uitgeruste zenders (inclusief de DX6e en 8e, DX6 G2/3 en 8 G2, de DX9, NX6, 8 en 10, iX12, iX20 en andere ) terwijl u vliegt. Bovendien biedt differentiële stuwkracht een verbeterde grondafhandeling voor gemakkelijker taxiën, opstijgen en landen, samen met de mogelijkheid om speciale aerobatische manoeuvres uit te voeren.

Versatile Twin Power

Veelzijdige dubbele kracht
Het in de fabriek geïnstalleerde dubbele borstelloze voedingssysteem is voorzien van een 40 ampère Spektrum™ Avian™ Dual Smart ESC plus speciaal afgestelde motoren die een overvloed aan stuwkracht leveren met een 3S LiPo-batterij, of meer snelheid en verticale prestaties met een 4S-batterij zonder de noodzaak voor eventuele wijzigingen of upgrades.

Abundant Scale Detail

Overvloedig schaaldetail
Het lichtgewicht maar duurzame, met composiet versterkte en volledig gegoten EPO-casco is uitgerust met een overvloed aan schaaldetails, waaronder ingegoten paneellijnen en luiken, antennes, uitlaatpijpen, een heldere cockpit en meer.

Functional Scale Features

Functionele schaalfuncties
In de fabriek geïnstalleerde LED-navigatieverlichting, operationele kleppen en dubbele roeren zijn functionele functies die uw ervaring naar een ander niveau tillen.

Capable Gear

Geschikte uitrusting
De in de fabriek geïnstalleerde elektrische intreksystemen zijn uitgerust met duurzame metalen componenten die het mogelijk maken om vanaf een grotere verscheidenheid aan oppervlakken te vliegen, waaronder verharde landingsbanen en zelfs gras.

Durable Precision

Duurzame precisie
De constructie met volledig gegoten EPO-materiaal maakt het mogelijk om complexe details en vormen te repliceren in een lichtgewicht maar toch duurzame vorm. Het resultaat is een uitstekende schaalweergave die gemakkelijk te onderhouden is en de best mogelijke vliegervaring biedt. Bovendien leveren de in de fabriek geïnstalleerde digitale servo's met metalen tandwielen een scherpe en nauwkeurige controle bij elke snelheid.

Extra Convenience

Extra gemak
Het unieke 3-delige vleugelontwerp maakt transport en opslag zo gemakkelijk mogelijk omdat het middengedeelte de hoofdversnelling bevat en alle secties innovatieve handsfree-verbindingen hebben. En het handige luik aan de bovenkant maakt het snel en eenvoudig om batterijen te installeren en te verwijderen.

Easy Assembly

Eenvoudige montage
Er is geen lijm nodig voor de eindmontage, en u kunt de Beechcraft D18 1.5m vliegklaar hebben in minder tijd dan nodig is om een batterij op te laden!

Battery Sold Separately
Connector Type IC3
Product Length 41.9" (1064 mm)
Power Type Electric
Servos Included
Skill Level Level 2
Wingspan 59.2" (1504 mm)
Approximate Assembly Time Less than 1 hour
Flaps Yes
Material Foam
Retracts Included
Charger Sold Separately
Motor Design Outrunner
Receiver Included
Minimum Required Radio Full-Range 6–7+ Channel DSMX®/DSM2® (sold separately)
Radio Sold Separately
Technology Smart, AS3X and SAFE
Product Weight 80 oz (2266 g) with 4S 4000mAh 30C Smart Battery
Completion Level Bind-N-Fly Basic
Recommended Motor Battery 3S - 4S 3200mAh+ LiPo with EC3™ or IC3® Connector
Motor Type Brushless
Speed Control Included

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite E-Flite Beechcraft D18 1.5m BNF Basic

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: E-Flite Beechcraft D18 1.5m BNF Basic

Prijs: 499,99

Model: EFL106250

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: