Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

E-Flite Air Tractor BNF Basic met AS3X & SAFE Select (EFL16450)

E-Flite

Prijs: 329,99
Model: EFL16450

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

  Introductie

Air Tractor, een in 1978 gevestigd bedrijf uit Texas, is een toonaangevende fabrikant van vliegtuigen voor landbouw, brandbestrijding en andere nutsvoorzieningen. Air Tractor-vliegtuigen zijn te vinden in meer dan 30 landen over de hele wereld in velden en bossen in de zwaarste omstandigheden. De AT-500-serie vliegtuigen werden voor het eerst gebruikt in de Verenigde Staten op 25 april 1986. Sindsdien is het uitgegroeid tot een van 's werelds populairste vliegtuigfamilies met turbopropaandrijving voor de luchtvaart, die onder andere wordt gebruikt voor spuiten en brandbestrijding. De E-flite® luchttractor 1,5 m is in de fabriek uitgerust met het bekende, duidelijk zichtbare geel-blauwe decor met gegoten metalen verbindingen, klinknagels en nog veel meer. Het is ook uitgerust met functionele functies zoals LED-navigatie en landingslichten, gedeelde kleppen en extra grote wielen. Bovendien maken de uitstekende vliegeigenschappen de Air Tractor de ideale keuze als uw eerste schaal of low-wing model.

  Features

  • Replica van het agrarische en commerciële vliegtuig met gegoten plaatverbindingen, klinknagels en meer
  • Gemakkelijk op te stijgen, te vliegen en te landen. Het is de perfecte keuze als uw eerste schaal of low-wing model
  • Korte start- en landingskarakteristieken (STOL), evenals schaal-, sport- en aerobatische vaardigheden
  • Krachtige 3S en 4S compatibele 50A-controller en externe rotormotor met 3-blads schroef
  • Functionele splitflappen voor kortere starts / landingen en verbeterde langzame vliegeigenschappen
  • Duurzame, in de fabriek geïnstalleerde servo's met metalen tandwielen en verstelbare koppelingen op de primaire bedieningsoppervlakken
  • Spektrum ™ AR637TA-ontvanger met telemetrie met volledig bereik en toonaangevende DSMX®-technologie
  • Eenvoudig te vliegen met de innovatieve en optioneel verkrijgbare SAFE® Select-houdingsbescherming
  • De onvergelijkbare stabiliteit en het veilige gevoel van de exclusieve AS3X®-technologie
  • Robuust chassis met extra grote banden voor gebruik op verschillende oppervlakken
  • Optionele vlotter in EDO-stijl met stuurbare riemen (EFL5261, afzonderlijk verkrijgbaar)
  • Optionele modelachtige ski's voor vliegen op sneeuw (EFLA970, apart verkrijgbaar)
  • Functionele en in de fabriek geïnstalleerde LED-landing, navigatie en flitslichten
  • Geschilderd in de fabriek en uitgevoerd in een prototypisch, duidelijk zichtbaar decor
  • Lichtgewicht maar duurzame EPO-constructie met composietversterking
  • Snelle en eenvoudige montage door schroeven - geen lijm nodig
  • Eenvoudig te monteren tweedelige vleugel- en staarteenheid

Gewoon veelzijdig!

Landbouw- en commerciële vliegtuigen van Air Tractor hebben een reputatie opgebouwd voor eenvoudige bediening, ongelooflijke afnemerskwaliteiten en ongeëvenaarde veelzijdigheid. We hebben deze eigenschappen overgedragen aan het E-flite® Air Tractor 1,5 m schaalmodel, waardoor het het perfecte low-wing model is voor geavanceerde en ervaren RC piloten. De speciaal afgestelde motor en de 3-blads propeller zijn afgestemd op een 50-ampère regelaar om fantastische schaal- en sportvliegeigenschappen te bereiken met 3S 2200-3200mAh LiPo-batterijen. Voor nog meer kracht en onbeperkte verticale klimprestaties, kunt u eenvoudig een 4S LiPo gebruiken zonder verdere wijzigingen of upgrades te hoeven maken. De spleetkleppen verbeteren de handling bij lage luchtsnelheid en bieden ook STOL-eigenschappen (Short Take Off and Landing). Dankzij de robuuste onderwagen en de wielen met extra grote banden, kan de Air Tractor worden gevlogen in elk park of RC vliegveld met een geschikte maat vanaf asfalt, gras, zand of grind oppervlakken. Breid het gebruik nog verder uit door de optionele drijvers (EFL5261, afzonderlijk verkrijgbaar) te installeren en te vliegen van grote vijvers of kleine meren - of de optionele modelachtige ski's (EFLA970, ook afzonderlijk verkrijgbaar) te bevestigen om de sneeuw op te tillen en naar sneeuw te gaan land. Het in de fabriek aangebrachte schilderwerk en decor zorgen voor uitstekend zicht en een opvallende, prototype-achtige look die verder wordt benadrukt door LED-navigatie, stroboscooplichten en landingslichten. De E-flite® luchttractor 1,5 m biedt een unieke vliegervaring die een breed scala aan piloten zal aanspreken, zelfs als het model op de eerste schaal of met een lage vleugel is.

Nodig om te voltooien
  • Volledig bereik 5-6 + Kanal Spektrum ™ DSMX® / DSM2® compatibele afstandsbediening
  • 3S 11.1V of 4S 14.8V 2200–3200mAh LiPo met EC3 ™ of IC3 ™ -verbinding
  • Compatibele LiPo-oplader
Levering
  • (1) E-flite® Air Tractor 1.5m met:
    • (1) 50A Brushless ESC (geïnstalleerd)
    • (1) Borstelloze externe rotor (geïnstalleerd)
    • (4) Micro-metalen tandwielservo's (geïnstalleerd)
    • (2) Microservo's (geïnstalleerd)
    • (1) Spektrum ™ AR637TA 6-kanaals ontvanger (geïnstalleerd)
  • (1) Product Manual
Vielseitige Ausrüstungsoptionen

Veelzijdige uitrustingsopties

Hoog gras, onverharde wegen, veld wegen; U kunt vliegen vanaf deze en vele andere oppervlakken die niet beheersbaar zijn voor de meeste modellen van deze grootte. Het stevige chassis is uitgerust met wielen en extra grote banden die de hobbels op ruwe oppervlakken dempen en een uitstekende bodemvrijheid bieden. De optionele drijfset (EFL5261, apart verkrijgbaar) heeft twee waterroeren voor uitstekende stuurcontrole bij het vliegen van meren en vijvers. Met de optionele modelachtige skiset (EFLA970, apart verkrijgbaar) kan men vanaf sneeuw of nat gras vliegen.

 

High Power

Hoog vermogen

Het in de fabriek geïnstalleerde borstelloze aandrijfsysteem heeft een 50-ampère controller, een speciaal afgestelde motor en een 3-blads propeller, die voldoende stuwkracht bieden met een 3S 2200-3200 mAh LiPo-batterij of met een 4S LiPo voor nog meer prestaties en onbeperkte verticale klimprestaties zonder dat er wijzigingen of upgrades nodig zijn.

Sehr Haltbar

Zeer duurzaam

De composiet holle kernconstructie van EPO-materiaal zorgt voor een licht, maar toch duurzaam casco. De luchttractor is ook uitgerust met duurzame en betrouwbare servo's met metalen tandwielen op alle belangrijke roeren.

 

LED Beleuchtung

LED verlichting

De Air Tractor wordt geleverd met realistisch ogende LED-landing, navigatie en stroboscooplampen die in de fabriek zijn geïnstalleerd en worden aangedreven door de vliegaccu.

 

Einfache Montage

Eenvoudige montage

Er is geen lijm nodig voor de montage, en omdat de weinige onderdelen die moeten worden gemonteerd eenvoudig kunnen worden geschroefd of op hun plaats kunnen worden geklikt, is de Air Tractor klaar om in minder tijd te vliegen dan de vliegaccu moet worden opgeladen. De tweedelige vleugel- en staarteenheid maakt transport en opslag ook zo gemakkelijk mogelijk.

 

Scale Farbschema

Schaal kleurenschema

De in de fabriek aangebrachte verf en inrichting bieden uitstekend zicht en een authentieke uitstraling die overal te zien is.

Bind-N-Fly Voltooiingsniveau Voordeel

Heeft u al een Spektrum ™ -zender? Bind-N-Fly (BNF) vliegtuigen maken het gemakkelijker dan ooit om snel en met de best mogelijke besturingservaring in de lucht te komen. Ze komen uit de doos met het voedingssysteem, servo's en een Spektrum 2,4 GHz-ontvanger geïnstalleerd, dus het enige wat u hoeft te doen, is de ontvanger aan een compatibele zender binden, een eventuele eindmontage voltooien en vliegen!

Dit Bind-N-Fly Basic-model is uitgerust met een Spektrum 2,4 GHz DSMX®-ontvanger met AS3X-technologie (Artificial Stabilization – 3-aXis) die achter de schermen werkt om de effecten van wind en turbulentie glad te strijken. Het resultaat is een verhoogd gevoel van stabiliteit en precisie waardoor je het gevoel hebt dat je met een veel groter, vakkundig afgestemd vliegtuig vliegt.

Als dit uw eerste model in zijn soort is, of als u een extra veiligheidsmarge wilt terwijl u vertrouwd raakt met het vliegtuig, kunt u de optionele SAFE® Select-technologie voor de vlucht beveiliging inschakelen die in de ontvanger is ingebouwd. Er is geen programmering vereist. Wijzig eenvoudig de inbindvolgorde zoals aangegeven in de handleiding.

Met SAFE Select ingeschakeld, krijgt u:

Pitch- en bankhoeklimieten

  • Deze enveloplimieten voorkomen dat het vliegtuig ondersteboven rolt of kantelt. Ze voorkomen ook overmatige klim- of duikhoeken.

Automatische zelfnivellering

  • Het vliegtuig keert onmiddellijk terug naar en houdt een horizontale vlucht wanneer de sticks worden losgelaten en in de middelste positie staan. Het is ook handig om de vleugels waterpas te houden tijdens het opstijgen / lanceren en landen.

Easy Switch-toewijzing — Geen programmering vereist

  • De eenvoudige procedure voor het toewijzen van een zenderschakelaar om SAFE Select-functies in en uit te schakelen, vereist geen programmering en duurt slechts enkele seconden.

    Als u de SAFE Select-functies niet wilt inschakelen, bindt u de ontvanger gewoon en deze werkt als een standaard AS3X-ontvanger.

E-flite® Air Tractor 1.5m

Control Throw (Flaps): 10mm / 20mm
Control Throw - High (Ailerons): 22mm
Control Throw - High (Elevator): 10mm
Control Throw - High (Rudder): 11mm
Control Throw - Low (Ailerons): 16mm
Control Throw - Low (Elevator): 7mm
Control Throw - Low (Rudder): 8mm
Empfänger: Spektrum AR637TA 2.4GHz 6-ch DSMX w/AS3X (Artificial Stabilization-3-aXis)
Empfohlener Akku: 2200 - 3200mAh 3S - 4S (sold separately)
Empfohlener Regler: 50A
Expo (Ailerons): Low Rate 5%, High Rate 15%
Expo (Elevator): Low Rate 5%, High Rate 10%
Expo (Rudder): Low Rate 5%, High Rate 10%
Flaecheninhalt: 30.5 sq dm
Fluggewicht: 1681 - 1766g
Klappen: Slotted for improved low-speed handling
Ladegerät: Sold separately
Laenge: 977.9mm
Mindestanzahl Kanaele: 6-ch (sold separately)
Motorengroesse: 10 size brushless outrunner
Profil: Flat bottom
Propeller: 28cm x 19cm 3-blade
Schwerpunkt: 65mm +/- 5mm back from leading edge of wing
Servos: Four micro metal gear, two micro
Tragflaechenbelastung: 1.17 sq dm
Transmitter Range: Full
Trimscheme Colors: Yellow and blue
Vorfertigungsgrad: BNF Basic (ohne Akku & Ladegeraet)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite E-Flite Air Tractor BNF Basic met AS3X & SAFE Select (EFL16450)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: E-Flite Air Tractor BNF Basic met AS3X & SAFE Select (EFL16450)

Prijs: 329,99

Model: EFL16450

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: