Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

E-Flite UMX Ultrix BNF Basic (EFLU6450)

E-Flite

Prijs: 149,99
Model: EFLU6450

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

E-flite UMX Ultrix BNF Basic

 

  Invoering

De Ultrix™ heeft een uniek, geheel nieuw ontwerp dat een ongekende vluchtervaring biedt, met name voor modellen in de UMX ™ (Ultra Micro eXtreme) -klasse. Dit twin borstelloze motoraangedreven deltavleugelvliegtuig blinkt uit in soepel sportvliegen, basis aerobatics en zelfs agressieve 3D - allemaal in dezelfde vlucht. De ongelooflijke vermogen-gewichtsverhouding biedt zweefmogelijkheden en onbeperkte verticale prestaties. Differentiële stuwkracht voegt giercontrole toe en de mogelijkheid om geavanceerde aerobatische manoeuvres uit te voeren, waaronder harriers, verbazingwekkende platte spins en meer. Dankzij de EPP-constructie is de Ultrix het meest duurzame UMX-model ooit - klaar om RC-piloten te prikkelen met meer prestaties op meer plaatsen en kleinere ruimtes!

 

Kenmerken

  • Innovatief en uniek ontwerp geschikt voor soepele sport, aerobatic EN 3D-vliegen
  • Krachtige dubbele borstelloze motoren leveren de kracht om verticaal te zweven en eruit te klimmen
  • Differentiële stuwkracht voor gierbesturing om vlakke spins en andere manoeuvres uit te voeren
  • Ultra micro-formaat kan op meer plaatsen en kleinere ruimtes worden gevlogen
  • Extreem duurzaam en toch lichtgewicht, volledig gevormd EPP-casco
  • Toonaangevende Spektrum™ 2,4 GHz DSMX®-technologie
  • Eenvoudig te vliegen met SAFE® Select vluchtomhulselbescherming, optioneel te gebruiken
  • Ongeëvenaarde stabiliteit en vergrendeld gevoel van AS3X®-technologie voor soepelere vluchtprestaties
  • Optionele LED-lichtset / set (apart verkrijgbaar; EFLU6455) om 's nachts te vliegen
  • Volledig in de fabriek gemonteerd en klaar om te vliegen

  Overzicht

De UMX ™ Ultrix ™ is een soepele, uiterst veelzijdige deltavleugel met aerobatische en 3D-mogelijkheden die je op basis van het uiterlijk niet zou verwachten. De twee borstelloze motoren leveren een ongelooflijke vermogen-gewichtsverhouding die een goede snelheid, voldoende vermogen om te zweven en onbeperkte verticale prestaties biedt. Differentiële stuwkracht voegt de mogelijkheid toe om harriers, platte spins en meer verbazingwekkende aerobatics uit te voeren. En de extreem duurzame EPP-constructie maakt dit een van de zwaarste ultra-micromodellen tot nu toe. De Ultrix kan goed omgaan met winderige omstandigheden, geholpen door exclusieve AS3X® (Artificial Stabilization - 3-aXis) -technologie die achter de schermen werkt om de effecten van wind en turbulentie glad te strijken voor een opgesloten gevoel - het is alsof je veel vliegt groter vliegtuig. Optioneel gebruik SAFE® (sensorondersteunde vluchtenvelop) Select-technologie maakt de Ultrix eenvoudig genoeg voor piloten die weinig tijd nodig hebben om te genieten, en de ultra micro-formaat en lichtgewicht constructie zijn geschikt om bijna overal naartoe te vliegen. Bekwame piloten kunnen binnenshuis loskomen in een ruimte zo klein als een basketbalveld, terwijl grote werven, sportvelden en RC-velden ideale vliegplekken voor zowat iedereen zijn. Volledig in de fabriek gemonteerd, is de Ultrix binnen enkele minuten na het openen van de doos klaar om te vliegen. Voeg gewoon een betaalbare 1S 500mAh-batterij (EFLB5001S25) toe en bind deze aan een compatibele met Spektrum ™ DSMX® / DSM2® uitgeruste zender! U kunt zelfs de optionele LED-lichtset (EFLU6455) installeren voor beter zicht tijdens daglichtomstandigheden en om 's nachts te vliegen!

 

Nodig om te voltooien
  • Volledig bereik 5+ kanaals Spektrum ™ DSMX® / DSM2® compatibele zender
  • 1S 3,7 V 500 mAh LiPo met JST-connector
  • Compatibele LiPo-oplader
Wat zit er in de doos?
  • (1) E-flite® UMX ™ Ultrix ™ met:
    • (2) Borstelloze motoren (geïnstalleerd)
    • (2) Lineaire servo (geïnstalleerd)
    • (1) Spektrum ™ -ontvanger met (2) borstelloze ESC's (geïnstalleerd)
  • (1) Producthandleiding

 

Uniquely Capable

Uniek in staat

Het unieke, innovatieve ontwerp van de UMX ™ Ultrix ™ maakt het mogelijk soepel sportvliegen, elementaire aerobatics en zelfs agressief 3D-vliegen - allemaal in dezelfde vlucht!

 

Twin Power

Twin Power

Krachtige dubbele borstelloze motoren leveren een ongelooflijke vermogen-gewichtsverhouding voor het vermogen om te zweven en onbeperkte verticale prestaties. Differentiële stuwkracht biedt gierbesturing en de mogelijkheid om geavanceerde aerobatische manoeuvres uit te voeren, waaronder harriers, verbazingwekkende platte spins en meer.

 

Durable Design

Duurzaam ontwerp

Het slanke en eenvoudige deltavleugelontwerp is gevormd uit lichtgewicht maar toch extreem duurzame EPP, waardoor de Ultrix ™ een van de stevigste UMX ™ -vliegtuigen ooit is.

 

Optional LED Lights

Optionele LED-verlichting

Installeer de optionele LED-lichtset (EFLU6455) voor beter zicht tijdens daglichtomstandigheden en om te vliegen in donkere omstandigheden of zelfs 's nachts.

 

Exclusive Technologies

Exclusieve technologieën

Dit Bind-N-Fly® basismodel is uitgerust met exclusieve Spektrum ™ AS3X® (kunstmatige stabilisatie - 3-aXis) en SAFE® (sensorondersteunde vluchtenvelop) Select-technologieën. AS3X werkt achter de schermen om de effecten van wind en turbulentie af te vlakken om een ingesloten gevoel te geven waardoor het lijkt alsof je in een veel groter vliegtuig vliegt. Optioneel gebruik SAFE Select biedt pitch- en bankhoeklimieten samen met automatische zelfnivellering die met een druk op de schakelaar kan worden in- en uitgeschakeld, waardoor de Ultrix ™ gemakkelijk te vliegen is voor zowel ervaren als onervaren piloten.

.

Fully Factory-Assembled

Volledig in de fabriek gemonteerd

De UMX ™ Ultrix ™ arriveert 100% in de fabriek gemonteerd en is binnen enkele minuten na opening van de doos klaar om te vliegen. Het is uitgerust met toonaangevende Spektrum ™ 2,4 GHz-technologie die zich bindt aan uw 5+ kanaals DSMX® / DSM2®-uitgeruste zender, zodat u in bijna geen tijd kunt vliegen.

Bind-N-Fly Voltooiingsniveau Voordeel

Heeft u al een Spektrum ™ -zender? Bind-N-Fly (BNF) -vliegtuigen maken het gemakkelijker dan ooit om snel en met de best mogelijke besturingservaring in de lucht te komen. Ze komen uit de doos met het voedingssysteem, servo's en een Spektrum 2,4 GHz-ontvanger geïnstalleerd, dus het enige wat u hoeft te doen is de ontvanger aan een compatibele zender binden, een eventuele eindmontage voltooien en vliegen!

Dit Bind-N-Fly Basic-model is uitgerust met een Spektrum 2,4 GHz DSMX®-ontvanger met AS3X-technologie (Artificial Stabilization – 3 – aXis) die achter de schermen werkt om de effecten van wind en turbulentie glad te strijken. Het resultaat is een verhoogd gevoel van stabiliteit en precisie waardoor je het gevoel hebt dat je met een veel groter, vakkundig afgestemd vliegtuig vliegt.

Als dit uw eerste model in zijn soort is, of als u een extra veiligheidsmarge wilt terwijl u vertrouwd raakt met het vliegtuig, kunt u de optionele SAFE® Select-technologie voor vluchtomhulselbescherming ingebouwd in de ontvanger inschakelen. Geen complexe programmering vereist.

Met SAFE Select ingeschakeld, krijgt u:

Pitch- en bankhoeklimieten

  • Deze enveloplimieten voorkomen dat het vliegtuig ondersteboven rolt of kantelt. Ze voorkomen ook overmatige klim- of duikhoeken.

Automatische zelfnivellering

  • Het vliegtuig keert onmiddellijk terug naar en houdt een horizontale vlucht wanneer de sticks worden losgelaten en in de middelste positie. Het is ook handig om de vleugels waterpas te houden tijdens het opstijgen / lanceren en landen.

Easy Switch-toewijzing

  • De eenvoudige procedure voor het toewijzen van een zenderschakelaar om SAFE Select-functies in en uit te schakelen, vereist geen programmering en duurt slechts enkele seconden.

    De eenvoudige procedure voor het toewijzen van een zenderschakelaar om SAFE Select-functies in en uit te schakelen, vereist geen complexe programmering en duurt slechts enkele seconden.

 

E-flite UMX Ultrix BNF Basic
Aileron: Yes
Approximate Assembly Time: Less than 1 Hour
CG (Center of Gravity): 6.9" (175mm) back from the nose with the battery at front of battery tray
Charger: 1S 3.7V LiPo
Completion Level: Bind-N-Fly Basic
Elevator: No
Flaps: No
Flying Weight: 2.29oz (65g)
Landing Gear: None
Length: 12.9" (320mm)
Minimum Required Radio: 5-channel
Minimum Speed Control: Receiver/ESC unit installed
Motor Size: 0805
Propeller Size: 60mm x 2.5mm
Recommended Motor Battery: 500mAh 1S 25C LiPo
Retracts: No
Rudder: No
Servos: Two 2.3g long throw servos installed
Transmitter Range: Full
Wingspan: 13.5" (342mm)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite E-Flite UMX Ultrix BNF Basic (EFLU6450)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: E-Flite UMX Ultrix BNF Basic (EFLU6450)

Prijs: 149,99

Model: EFLU6450

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: