Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

EFlite P-51D Mustang 1.5m BNF Basic (EFL01250)

E-Flite

Prijs: 599,00
Model: EFL01250

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

Lange afstands Jager

Het Truman Senate War Investigating Committee beschreef de North American Aviation P-51 Mustang als "het meest aerodynamisch perfecte gevechtsvliegtuig ooit". Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden treinen, schepen en vijandelijke faciliteiten opgeblazen in heel West-Europa. Met de variant "D" uitgerust met de legendarische Merlin-motor, ontving de Amerikaanse luchtmacht een langeafstandsvliegtuig op grote hoogte dat in staat was om zware bommenwerpersformaties helemaal naar Berlijn en terug te escorteren en zelfs de Duitse Fw190-weerstand kon bieden. De E-flite® P-51D Mustang 1,5 m heeft ook een lange weg afgelegd in ontwikkeling - om de beroemde jager recht te doen met uitzonderlijke details, handling, prestaties en aanwezigheid. Het zit boordevol extra details en functies zoals LED-verlichting, opeenvolgend hoofdlandingsgestel en achterwieldeuren, kleppen en nog veel meer en is uitgerust met een Spektrum ™ Avian ™ Smart ESC om een ​​onvergelijkbare warbird-vluchtervaring te bieden.

Kenmerken

  • Het meest gedetailleerde, best vliegende en krachtigste P-51D Mustang-model tot nu toe.
  • Replica van het legendarische vliegtuig dat werd gevlogen door de Verenigde Staten en andere geallieerde troepen in de Tweede Wereldoorlog.
  • Aanvullende details zoals verwijderbare extra tanks, gegoten plaatverbindingen, MG-modellen en nog veel meer.
  • Functionele extra schaalfuncties zoals LED-verlichting, opeenvolgend hoofdlandingsgestel en achterwieldeuren, kleppen en meer.
  • In de fabriek geïnstalleerde, krachtige 6S-compatibele borstelloze motor met grote 4-blads schroef.
  • Geschikt voor 6S LiPos van 3200-7000 + mAh voor een topsnelheid in horizontale vlucht van ca. 130 km / u en onbeperkte verticale klimprestaties.
  • De 100-A-Spectrum ™ Avian ™ Smart ESC levert accuspanning, capaciteit en andere gegevens in realtime via compatibele ontvangers / zenders.
  • Spektrum AR637T-ontvanger met full-range telemetrie en toonaangevende DSMX®-technologie.
  • Eenvoudig te vliegen met de innovatieve en optioneel activeerbare SAFE® Select-houdingsbescherming
  • De onvergelijkbare stabiliteit en het evenwichtige vluchtgevoel van de exclusieve AS3X®-technologie.
  • Negen servo's in de fabriek geïnstalleerd met precieze kogelkopverbindingen.
  • Kogelgelagerde wielen met diamanten loopvlakbanden voor een meer authentieke uitstraling.
  • Intrekbaar staartwiel en hoofdlandingsgestel met schokabsorberende poten voor gebruik op verschillende oppervlakken, waaronder gras.
  • De unieke driedelige vleugel bestaat uit een middelste gedeelte met hoofdonderstel en buitenste secties, die op hun plaats klikken zonder extra vergrendeling.
  • Er is geen lijm nodig voor de montage en het model wordt in minder tijd gemonteerd dan de batterij nodig heeft om op te laden.
  • Grote bovenste klep met gegoten stop voor extra beveiliging van het snel verwisselbare batterijcompartiment.
  • Het in de fabriek aangebrachte "Lou IV" -coatingschema biedt uitstekend zicht.
  • Robuust EPO-casco met koolstofvezel en houtversterking.

De krachtigste Mustang ooit

De P-51D Mustang 1.5m is de grootste, meest gedetailleerde en krachtigste replica van dit type E-flite®! Naast een contour die trouw is aan het origineel, biedt het ook een schat aan extra details, inclusief gegoten plaatverbindingen en onderhoudskappen, MG's en verwijderbare extra tanks, evenals een opvallend "Lou IV" kleurenschema dat in de fabriek wordt toegepast. De extra functionele functies omvatten LED-verlichting, opeenvolgend bestuurde hoofd- en achterwieldeuren, zijflappen en nog veel meer. De schokabsorberende chassispoten zijn uitgerust met kogelgelagerde wielen met diamanten loopvlakbanden, die zorgen voor een beter uiterlijk van de schaal. Dit maakt het opstijgen en landen vanaf verschillende oppervlakken mogelijk, inclusief gras, en betrouwbare elektrische intrekbare landingsgestelmechanica trekken het hoofd- en staartlandingsgestel op betrouwbare wijze in en uit. Het hart van de aandrijving is een in de fabriek geïnstalleerde borstelloze motor die is ontworpen voor 6S LiPos - gebruik gewoon een 6S 3200-7000mAh LiPo om een ​​horizontale topsnelheid van ca. 130 km / u en onbeperkte verticale klimprestaties te bereiken! Beide versies hebben een 100A Spectrum ™ Avian ™ Smart ESC, en de BNF® Basic-versie heeft ook een AR637T-ontvanger die volledige telemetrie biedt, inclusief realtime batterijspanning, stroom, temperatuur en meer voor biedt compatibele zenders. De voordelen van de exclusieve AS3X® en SAFE® Select-technologieën maken deze Mustang een van de gemakkelijkste om te vliegen. De unieke driedelige vleugelconstructie maakt transport en opslag zo gemakkelijk mogelijk, omdat het middelste deel het hoofdonderstel herbergt en de buitenste delen gemakkelijk en veilig vastklikken zonder verdere vergrendeling. De montage is ook snel en eenvoudig omdat het in de fabriek gemaakte EPO-casco in de kortst mogelijke tijd kan worden gemonteerd zonder lijm. En al met al is het een Warbird-vluchtervaring, met de meest indrukwekkende Mustang ooit!

Nog nodig
  • DSMX® / DSM2®-compatibele Spektrum ™ -afstandsbediening met volledig bereik met 6 tot 7 kanalen
  • 6S 22.2 V + 3200-7000 mAh LiPo met EC5 ™ - of IC5 ™ connector
  • Compatibele LiPo-oplader
Levering
  • (1) E-flite P-51D Mustang 1,5 m met:
    • (1) 100A Spectrum ™ Avian ™ Smart Brushless ESC (geïnstalleerd)
    • (1) Borstelloze motor (geïnstalleerd)
    • (9) Servo's (geïnstalleerd)
    • (1) Spektrum AR637T 6-kanaals ontvanger (geïnstalleerd)
  • (1) Gebruiksaanwijzing
Exclusive Technologies

Exclusieve technologieën

Dit is het eerste grote P-51D Mustang-model met zowel de exclusieve Spektrum ™ AS3X®- als SAFE® Select-technologie. AS3X werkt achter de schermen om de effecten van wind en turbulentie te compenseren en om je een gevoel van vergrendeling te geven waardoor je het gevoel hebt dat je een veel groter vliegtuig vliegt. SAFE Select is beschikbaar als optie en biedt hellingsbeperking en automatische zelfnivellering, die met een druk op de knop kan worden in- en uitgeschakeld. Dit maakt deze P-51 een van de gemakkelijkst te vliegen P-51! Als u de SAFE Select-functies niet wilt activeren, verbindt u de ontvanger gewoon normaal en is alleen AS3X actief.

Extra Scale Details

Extra schaal details

De P-51D Mustang 1.5m wordt gekenmerkt door een precieze contour en een schat aan extra schaaldetails, inclusief gegoten plaatverbindingen en onderhoudskappen, MG's en afneembare extra tanks - en veel meer details dan je normaal vindt in modellen van deze categorie en op kleinere modellen.

Functional Extra Scale Features

Extra functionele functies

In de fabriek geïnstalleerde LED-verlichting, kleppen en roeren opgeslagen in groeven - zelfs achtereenvolgend hoofdlandingsgestel en achterwieldeuren - zijn functionele extra schaalfuncties die dit model naar een hoger niveau tillen.

High-Performance Power

Krachtig vermogen

Het in de fabriek geïnstalleerde voedingssysteem heeft een controller van 100 ampère en een borstelloze krachtige externe rotormotor, die met de grote 4-blads propeller en een LiPo-batterij met 6S 3200-7000 mAh een vermogen levert dat meer dan trouw is aan de oorspronkelijke snelheid en biedt onbeperkte verticale klimprestaties.

Smart Technology

Smart Technology

De P-51D Mustang 1.5m is uitgerust met een exclusieve Spektrum ™ Avian ™ Smart ESC die een verscheidenheid aan real-time telemetriegegevens van het aandrijfsysteem levert, inclusief motorsnelheid, stroom, batterijspanning, via compatibele ontvangers (inclusief de AR637T). Deze worden verzonden naar uw afstandsbediening uitgerust met Spektrum AirWare ™ (inclusief DX6e en 8e, DX6 en 8 G2, DX9, iX12 en andere).

 

Capable Gear

Robuust chassis

Het brede hoofdlandingsgestel is uitgerust met betrouwbare, in de fabriek geïnstalleerde elektrische landingsgestelmechanica, die zijn uitgerust met duurzame metalen componenten en schokabsorberende poten die het mogelijk maken om van verschillende oppervlakken te vliegen, zoals asfaltsporen en grasbanen. Het hoofdlandingsgestel en het intrekbare sterwiel hebben ook sequentieel bestuurde landingsgestuurdeuren voor een bijzonder natuurgetrouwe uitstraling.

Durable Precision

Permanente precisie

Dankzij de volledig gevormde EPO-constructie kunnen complexe details en vormen worden gereproduceerd in een lichte maar duurzame vorm. Het resultaat is een uitstekende schaalweergave die gemakkelijk te onderhouden is en de best mogelijke vliegervaring biedt. De in de fabriek geïnstalleerde servo's met kogelkopverbindingen zorgen voor scherpe en precieze controle bij elke snelheid.

 

Easy Assembly

Eenvoudige montage

Er is geen lijm nodig voor de montage en u kunt de P-51D Mustang 1,5 m klaar maken om te vliegen in minder tijd dan de batterij nodig heeft om op te laden! De driedelige vleugelconstructie maakt transport en opslag zo praktisch en handig mogelijk, omdat het middelste gedeelte het hoofdonderstel bevat en de buitenoppervlakken op hun plaats klikken zonder bevestigingsmiddelen.

Bind-N-Fly® voordelen

Heeft u al een Spektrum ™ -zender? Met Bind-N-Fly (BNF) -vliegtuigen kunt u sneller dan ooit de lucht in. Ze worden geleverd met een geïnstalleerd aandrijfsysteem, servo's en een spectrum 2,4 GHz-ontvanger. Het enige wat u hoeft te doen is de ontvanger aan een compatibele zender binden, de laatste montage voltooien en u bent klaar om te vliegen!

Dit Bind-N-Fly basismodel is uitgerust met een spectrum van 2,4 GHz DSMX®-ontvanger met AS3X®-technologie (kunstmatige stabilisatie - 3-aXis), die de effecten van wind en turbulentie achter de schermen compenseert, en geeft je een gevoel van stabiliteit en precisie alsof je met een veel groter, perfect afgestemd vliegtuig vloog.

Als dit je eerste model van dit type is of als je extra veiligheidsreserves nodig hebt om je vertrouwd te maken met het vliegtuig, kun je de optionele SAFE® Select attitude-stabilisatietechnologie activeren die in de ontvanger is geïntegreerd. Er is geen programmering vereist. Verander eenvoudig het inbindproces zoals gespecificeerd in de handleiding.

Met SAFE Select geactiveerd, krijgt u:

Beperking van dwars- en lengteassen

  • In deze modus wordt de beweging rond de dwars- en lengteas beperkt en wordt voorkomen dat het model op zijn rug draait. Het voorkomt ook te steile beklimmingen of afdalingen

Automatische uitlijning

  • Het model keert automatisch terug naar een normale horizontale vliegpositie wanneer de sticks worden losgelaten. Deze functie is ook nuttig tijdens het opstijgen en landen om de oppervlakken horizontaal te houden.

Eenvoudige schakelaartoewijzing - geen programmering vereist.

  • Het toewijzen van een schakelaar op de zender aan de SAFE Select-functie is heel eenvoudig, vereist geen programmering en is binnen enkele seconden voltooid.

    Als u geen SAFE Select-functies wilt activeren, is het voldoende om de ontvanger normaal te binden en werkt deze als een normale AS3X-ontvanger.

E-flite P-51D Mustang 1.5m BNF Basic
Aileron: Yes
Control Throw - High (Ailerons): 0.59" (15mm)
Control Throw - High (Elevator): Up 0.51" (13mm), Down 0.39" (10mm)
Control Throw - High (Rudder): 0.87" (22mm)
Control Throw - Low (Ailerons): 0.47" (12mm)
Control Throw - Low (Elevator): Up 0.51" (13mm), Down 0.39" (10mm)
Control Throw - Low (Rudder): 0.59" (15mm)
Einziehfahrwerk: Yes, electric powered with ball bearing equipped wheels and diamond tread pattern tires
Elevator: Yes
Empfohlener Akku: 22.2V 5000mAh 6S 30C Smart LiPo battery with IC5 connector
Empfohlener Regler: Smart 100A with IC5 battery connector
Expo (Ailerons): Low 70%, High 100%
Expo (Elevator): Low 70%, High 100%
Expo (Rudder): Low 70%, High 100%
Fahrwerk: Ja
Fluggewicht: 6lbs (2.7kg)
Klappen: Take-off 1.1" (27mm), Landing 2.4" (60mm),Yes
Ladegerät: Compatible with selected battery
Laenge: 52" (1320mm)
Material: EPO with carbon fiber and wood reinforcement
Mindestanzahl Kanaele: 6-channel
Montagezeit ca.: Weniger als 1 Std.
Motorengroesse: 4650 - 460kV
Propeller: 11x6 4-blade
Rudder: Yes
Schwerpunkt: 4.9 - 5.4" (124 - 137mm) back from leading edge of wing measured at wing root
Servos: 17g, 9g, 9g metal gear reverse, 13g metal gear
Spannweite: 1500mm
Technologie: AS3X,SAFE Select
Transmitter Range: Full
Trimscheme Colors: Painted Lou IV
Vorfertigungsgrad: BNF Basic (ohne Akku & Ladegeraet)
 
   
   
   
   
   
   
   
   

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite EFlite P-51D Mustang 1.5m BNF Basic (EFL01250)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: EFlite P-51D Mustang 1.5m BNF Basic (EFL01250)

Prijs: 599,00

Model: EFL01250

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: