Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

E-Flite Su-27 Twin 70mm EDF BNF Basic met AS3X & SAFE Select (EFL01050)

E-Flite

Prijs: 639,99
Model: EFL01050

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

SNEL EN GEWELDIG

Ontwikkeld door de Russische Sukhoi Aviation Corporation, vertegenwoordigt de tweezits, tweemotorige Su-30 multifunctionele jager een verbeterde versie van de Su-27 met groter bereik en vermogen om zowel lucht- als grondaanvallen te ondersteunen. Een replica van dit zeldzame type vliegtuig, de E-flite® Su-30 Twin 70 mm EDF biedt opvallende details op extra schaal en unieke vluchtkenmerken. De SU-30 maakt indruk met de grote, functionele luchtrem, het zeer gedetailleerde intrekbare landingsgestel, het voortstuwingssysteem met twee motoren en het fantastische turbine-achtige geluid. Evenzo wordt het zicht in de lucht verbeterd door het kleurenschema van de Russische valken.

 

Features

    Indrukwekkende grote replica van de zelden gevonden als een model Sukhoi multifunctionele gevechtsvliegtuigen
    Extra schaal details, inclusief verwijderbare externe belastingen, gegoten plaatverbindingen en meer
    Extra functionele functionele kenmerken, waaronder luchtrem, LED-verlichting en opeenvolgende deuren van landingsgestellen
    Twee 12-blads 70 mm impellers bieden uitstekende topsnelheid en verticale klimprestaties, evenals turbine-achtig geluid
    In de fabriek geïnstalleerde, krachtige 6S compatibele borstelloze interne rotor en 80 amp regelaar
    Spektrum ™ AR636 6-kanaals ontvanger met toonaangevende 2,4 GHz DSMX®-technologie
    Gemakkelijker vliegen met de innovatieve en optionele SAFE® Select houdingsbeperking
    De ongeëvenaarde stabiliteit en het vertrouwen van de exclusieve AS3X®-technologie
    Tien in de fabriek geïnstalleerde servo's met metalen tandwielen en kogelgewrichten
    Elektrisch intrekbaar landingsgestel met gedetailleerde, schokabsorberende chassispoten voor gebruik op verschillende oppervlakken
    Eenvoudige eindmontage met verwijderbare vleugels en magnetisch bevestigde neuskegel
    Praktisch bovendeksel met doorzichtige kap, cockpitdetails en een pilootfiguur
    Uniek, in de fabriek geïnstalleerd, goed zichtbaar kleurenschema en afwerking
    Robuust en toch lichtgewicht, volledig gevormd EPO-casco

 

EEN TWEE-WITTE EDF JET IN SUPERVORM

De E-flite® Su-30 Twin 70 mm EDF is een replica van het zelden gebruikte model Sukhoi-jachtvliegtuig, dat beschikt over kracht en wendbaarheid en extra schaaldetails voor een werkelijk ongeëvenaarde vliegervaring. Hij creëert een geluid als dat van een groot turbinemodel wanneer de twee EDF-eenheden worden gesynchroniseerd - en de vluchtkenmerken zijn op geen enkele manier inferieur vanwege hun indrukwekkende grootte. De 12-bladige 70 mm impellers hebben borstelloze interne rotors die stroom putten uit een enkele 6S LiPo 5000-7000 mAh-batterij via twee 80A ESC's. Deze opstelling biedt uitstekende topsnelheid en verticale klimprestaties, terwijl de in de fabriek geïnstalleerde metalen tandwielen en kogelgewrichten precieze controle bieden. Extra functionele kenmerken omvatten een uitschuifbare luchtrem, LED-landingslichten en navigatielichten, pendulumroer, opeenvolgend bestuurde landingsgesteldeuren en een elektrisch landingsgestel met gedempte chassispoten, inclusief een neuswiel om de Su-30 vanaf verschillende oppervlakken te besturen. De vele extra schaaldetails laten de Su zowel op de startbaan als in de lucht schijnen - gegoten metaalverbindingen en onderhoudskappen, verwijderbare, optionele externe belastingen, cockpitdetails en een in de fabriek aangebrachte afwerking van het onderscheidende kleurenschema.

Nog nodig

         Volledig bereik 6-7 + Channel Spektrum ™ DSMX® / DSM2® compatibele afstandsbediening
         6S 22.2V 5000-7000mAh 30 + C LiPo met EC5 ™ - of IC5 ™ -verbinding
         Compatibele LiPo-oplader

Levering

     (1) E-flite® Su-30 Twin 70mm EDF met:
         (2) 1850Kv borstelloze binnenrotor (geïnstalleerd)
         (2) 80A borstelloze ESC's (geïnstalleerd)
         (10) Metalen Tandwiel Servos (geïnstalleerd)
         (1) Spektrum ™ AR636 6-kanaals ontvanger (geïnstalleerd)
     (1) Gebruiksaanwijzing

Exclusive Technologies

Exclusieve technologieën

Deze hoogwaardige Su-30 is uitgerust met de exclusieve technologieën Spektrum ™ AS3X® en SAFE® Select. AS3X werkt achter de schermen om de effecten van wind en turbulentie tegen te gaan en een gevoel van verbinding in het traject te creëren dat eruit ziet alsof u een veel groter vliegtuig vliegt. SAFE Select kan als optie worden geactiveerd en biedt kantellimieten en automatische zelfnivellering, die met een druk op de knop kunnen worden in- en uitgeschakeld. Als u de functie SAFE Select niet wilt inschakelen, verbindt u de ontvanger gewoon normaal en is alleen AS3X actief.

 

High-Performance EDF

Hoogwaardige EDF

Twee 12-blads 70 mm impellers leveren uitstekende topsnelheid en verticale klimprestaties en kunnen eenvoudig worden bediend met een enkele 6S 5000-7000 mAh LiPo-batterij. De vliegervaring is nog spannender vanwege het fantastische geluid dat de twee impellers continu synchroon produceren.

 

Extra Scale Details

Extra-schaaldetails

De Su-30 Twin 70 mm EDF heeft een schat aan extra schaaldetails, inclusief gegoten plaatverbindingen en servicedeksels, een gedempt chassis, verwijderbare externe belastingen en nog veel meer.

 

Functional Scale Features

Functionele Schaal Details

In de fabriek geïnstalleerde LED-navigatie- en landingslichten, slingerroeren en een functionerende luchtrem - zelfs opeenvolgende landingsgesteldeuren - zijn functionele extra schaalfuncties die uw jet-ervaring naar een geheel nieuw niveau brengen.

 

Durable Precision

Duurzaam en nauwkeurig

De volledig gevormde EPO-constructie zorgt voor de reproductie van complexe details en vormen in een lichtgewicht maar duurzame vorm. Het resultaat is een uitstekende, levensechte uitstraling die gemakkelijk te onderhouden is en de best mogelijke vliegervaring biedt. De in de fabriek geïnstalleerde servo's met metalen tandwielen en kogelgewrichten zorgen voor een scherpe, nauwkeurige controle bij elke snelheid.

 

Easy Assembly

Eenvoudige installatie

De uiteindelijke montage is sneller dan de batterij moet laden. De neuskegel is magnetisch bevestigd en de vleugels kunnen worden verwijderd voor gemakkelijke opslag en transport

Bind-N-Fly® voordelen

Heeft u al een Spektrum ™ -zender? Met Bind-N-Fly (BNF) -vliegtuigen kunt u sneller dan ooit tevoren de lucht in. Ze worden geleverd met geïnstalleerd aandrijfsysteem, servo's en een Spektrum 2,4 GHz-ontvanger. U hoeft dus alleen de ontvanger aan een compatibele zender te binden, de eindmontage te voltooien en u bent klaar om te gaan!

Dit Bind-N-Fly basismodel beschikt over een Spektrum 2,4 GHz DSMX®-ontvanger met AS3X® (kunstmatige stabilisatie - 3-aXis) technologie die de effecten van wind en turbulentie achter de schermen in evenwicht houdt, en geeft je een gevoel van stabiliteit en precisie alsof je met een veel groter, perfect afgestemd vliegtuig vliegt.

Als dit je eerste model van dit type is, of als je extra veiligheidsreserves nodig hebt om je vertrouwd te maken met het vliegtuig, kun je de optionele SAFE® Select attitude-stabilisatietechnologie activeren die in de ontvanger is geïntegreerd. Er is geen programmering vereist. Wijzig gewoon het inbindproces zoals vermeld in de handleiding.

Met SAFE Select ingeschakeld, krijgt u:

Beperking van dwars- en lengteassen

  • In deze modus wordt de beweging rond de dwars- en lengteas beperkt en wordt voorkomen dat het model op zijn rug draait. Het voorkomt ook een te steile klim of afdaling

Automatische uitlijning

  • Het model keert automatisch terug naar de normale horizontale stand wanneer de sticks worden losgelaten. Deze functie helpt ook om de oppervlakken horizontaal te houden tijdens het opstijgen en landen.

Eenvoudige toewijzing van schakelaars - geen programmering nodig

  • Het toewijzen van een schakelaar op de zender aan de SAFE Select-functie is heel eenvoudig, vereist geen programmering en gebeurt binnen enkele seconden.

Als u geen SAFE Select-functies wilt activeren, volstaat het om de ontvanger normaal te binden en het werkt als een normale AS3X-ontvanger.

 

ITEM_NAME
Montagetijd ca.: 1-3 Uur.
Afwerking: BNF Basic (zonder accu & Lader)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite E-Flite Su-27 Twin 70mm EDF BNF Basic met AS3X & SAFE Select (EFL01050)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: E-Flite Su-27 Twin 70mm EDF BNF Basic met AS3X & SAFE Select (EFL01050)

Prijs: 639,99

Model: EFL01050

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: