Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

EFlite Velocious 900 BNF Basic (EFL7450)

E-Flite

Prijs: 209,99
Model: EFL7450

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

E-flite V900 BNF Basic RC Airplane

De V900 is momenteel het snelste E-flite-vliegtuig. Uit de doos bereikt de V900 160 km/u met 3S en 192 km/u bij 4S. De versterkte EPO-constructie ondersteunt het high-speed geoptimaliseerde rompontwerp en de opvallende verfafwerking zorgt voor de juiste indruk op de grond.

Echte snelheidsfreaks zullen genieten van de E-flite V900. De in de fabriek geïnstalleerde krachtige borstelloze motor en 60A-regelaar zorgen voor een verticale stuwkracht zonder noodzakelijke upgrades of aanpassingen. De lichtgewicht maar zeer sterke romp is uitgerust met digitale MG-servo's en zorgt voor een nauwkeurige implementatie van de stuuropdrachten en besturing.

Er is geen lijm nodig voor de installatie en dit gebeurt in de tijd waarin de batterij wordt opgeladen.
Het maakt niet uit of je een ervaren piloot bent of dat dit je eerste hogesnelheidsvliegtuig met de V900 is, je zult sneller dan ooit in de lucht zijn.
De V900 heeft echter ook uitstekende goedaardige vluchtkenmerken die de naderingen en landingen gemakkelijk maken. Als je eerder stoom wilt afblazen, maken gigantische loops, reels en Knife Edge ook deel uit van het repertoire van deze racer.

Brushless Power
De V900 wordt geleverd met een adaptief voedingssysteem waarmee je kunt kiezen hoe snel je wilt vliegen. Met 3S bereikt de V900 160 km/u met 4S volledige 192 km/h. Een verandering van de schroef is niet nodig.
Stabiliteit en precisie
Snelheid is niets als precisie en stabiliteit niet in balans zijn. De romp van de V900 is gemaakt van met composiet versterkt EPO en daarom zeer stijf en duurzaam. De servo's met metalen tandwielen leveren betrouwbare hoge kracht en precisie die nodig is voor vluchten op hoge snelheid.

Eenvoudig en comfortabel
Voor de installatie is geen lijm nodig en gedaan in de tijd waarin de batterij wordt opgeladen. Het compacte formaat maakt transport gemakkelijk en vereist weinig ruimte in de modelhangar.
De vleugel heeft een geïntegreerde greep die het gemakkelijk maakt om met de hand te starten en het model tijdens de landing te beschermen.

BNF-basisversie
De Bind and Fly-versie met de geïntegreerde AS3X balanceert perfect de effecten van wind en turbulentie op de achtergrond. Het resultaat is een perfect vluchtgevoel, anders alleen bekend van perfect afgestelde grote modellen.

Vooral wanneer de V900 het eerste snelheidsmodel is, is een extra dosis veiligheid soms erg handig. Totdat u bent ingevlogen, helpt de optionele SAFE-technologie. Om te activeren, is er geen programmering vereist, volg gewoon de bind procedure beschreven in de handleiding.

Met geactiveerd SAFE Select:
Beperking van de rol- en kantelhoek. Onverwachte veranderingen in de vlieghouding op de rolas worden zo effectief gedempt
Automatische zelf-herstellend: wanneer de joysticks worden losgelaten, keert het vliegtuig automatisch terug naar een rechtopstaande positie. Deze functie helpt ook bij het handmatig starten.
Eenvoudige toewijzing van de schakelaar zonder programmeren: met de eenvoudige selectie en toewijzing kan de schakelaar voor de SAFE Select-functie eenvoudig worden geselecteerd.

Features
Topsnelheid met 3S van 160km / h en bij 4S 200 km / h.
High-Power 3S en 4S compatibele borstelloze motor en 60A ESC
Snelle en nauwkeurige digitale MG-servo's
Spektrum™ 6-kanaals DSMX-ontvanger (alleen BNF-versie)
Volledige precisie van de AS3X®-technologie voor de beste vliegprestaties (alleen BNF-versie)
Eenvoudig opstijgen en landen met optionele SAFE Select-standbescherming (alleen BNF-versie)
Magnetisch bevestigde batterijlade voor eenvoudige batterijwisseling
Composietversterkte EPO-constructie
Eenvoudig te installeren uit één stuk met koolstofvezel versterkte vleugel
Geïntegreerde handgreep voor eenvoudige start van de hand en bescherming van het land
Geen lijmen nodig, klaar om te vliegen in een mum van tijd
Optionele aluminium spinner beschikbaar (EFLSP200, apart verkrijgbaar)
Benodigde accessoires
Volledig bereik, 5+ kanaals DSMX® / DSM2® afstandsbediening
1800-2200mAh 3-4S LiPo (EFLB22003S30)
LiPo-compatibele oplader

E-flite V900 BNF Basic RC Airplane

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite EFlite Velocious 900 BNF Basic (EFL7450)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: EFlite Velocious 900 BNF Basic (EFL7450)

Prijs: 209,99

Model: EFL7450

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: