Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hobbyzone Mini AeroScout RTF (HBZ5700)

Hobbyzone

Prijs: 129,95
Model: HBZ5700

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Productdetails

De HobbyZone® Mini AeroScout ™ maakt het leren vliegen met een RC (Radio Controlled) vliegtuig eenvoudig en leuk! Het is de perfecte "mini" -trainer omdat het een kleinere versie is van de populaire AeroScout S met dezelfde duwkrachtconfiguratie voor betere propeller- en motorbescherming en een ongelooflijk duurzame EPP-constructie die het tot het meest duurzame HobbyZone-vliegtuig tot nu toe maakt - en een ongelooflijke waarde!

Belangrijkste kenmerken
Kleinere versie van de AeroScout S met een handig formaat, zodat deze kan worden gevlogen op voetbal- / sportvelden, grote parken en in andere geschikte gebieden
Krachtige elektromotor voor uitstekende prestaties en lange vluchttijden tot 10+ minuten
Oplaadbare Spektrum ™ 800 mAh 1S 3,7 V LiPo-batterij en USB-oplader voor eenvoudig opladen
Start en land op gladde oppervlakken met het meegeleverde landingsgestel en het stuurbare staartwiel
100% compleet inclusief controller / zender, batterij en oplader dus er is niets extra's te kopen of te voorzien

In de doos
(1) HobbyZone® Mini AeroScout ™
(1) Elektrische motor (geïnstalleerd)
(1) 2,4 GHz-ontvanger, ESC en 2 servobesturingseenheid (geïnstalleerd)
(1) MLP4 2,4 GHz controller / zender
(1) LiPo-batterij
(1) LiPo-acculader
(4) AA-batterijen
(1) Producthandleiding

  Nodig om te voltooien
Niets! Alles wat je nodig hebt om te vliegen is inbegrepen.

Invoering
Welkom in de opwindende wereld van RC (Radio Controlled) vluchten! Als je er ooit van hebt gedroomd om de lucht in te gaan, kun je bij Horizon Hobby terecht. We zijn toegewijd aan het ontwerpen van vliegtuigen waarmee je succesvol kunt leren vliegen, zelfs als je nog nooit eerder met RC hebt gevlogen. Elk HobbyZone®-vliegtuig dat we aanbieden, is voorzien van een toonaangevend ontwerp en technologie die is ontwikkeld door experts om u de controle te geven en in uw eigen tempo te leren, zodat u uw vluchtdromen kunt realiseren!

Kenmerken
Kleinere versie van de AeroScout S met een handig formaat, zodat hij kan worden gevlogen op voetbal- / sportvelden, grote parken en in andere geschikte gebieden
100% compleet inclusief controller / zender, batterij en oplader dus er is niets extra's te kopen of te voorzien
MLP4-controller / zender met 2,4 GHz-technologie voor betrouwbare bediening zonder interferentie
Krachtige elektromotor voor uitstekende prestaties en lange vluchttijden tot 10+ minuten
Oplaadbare Spektrum ™ 800 mAh 1S 3,7 V LiPo-batterij en USB-oplader voor eenvoudig opladen
Lichtgewicht en toch ongelooflijk duurzame EPP-constructie, perfect voor beginnende piloten
"Pusher" vermogensconfiguratie voor verbeterde veiligheid en betere bescherming van de propeller en motor
Start en land op gladde oppervlakken met het meegeleverde landingsgestel en het stuurbare staartwiel
Verwijder het landingsgestel om gemakkelijk met de hand te lanceren en land vervolgens op gras of een andere geschikte ondergrond
Snelle en eenvoudige montage - geen lijm of speciaal gereedschap nodig, binnen enkele minuten vliegklaar
Geschikt voor het uitvoeren van acrobatische manoeuvres, inclusief lussen, rollen en meer
Geen FAA-registratie vereist (onder de gewichtslimiet van 250 gram)
Volledige reeks vervangings- / reserveonderdelen beschikbaar

Overzicht
De HobbyZone Mini AeroScout ™ maakt het leren vliegen met RC-vliegtuigen op meer plaatsen en kleinere ruimtes gemakkelijk en leuk! Geïnspireerd door de extreem populaire AeroScout S, maakt zijn "mini" -formaat het een perfect kleiner trainermodel dat kan worden gevlogen in grote parken, voetbalvelden, voetbalvelden en andere geschikte ruimtes waar normaal gesproken niet met grotere modellen kan worden gevlogen. Het beschikt over een ongelooflijk duurzame EPP-constructie met dezelfde duwkrachtconfiguratie als zijn grotere tegenhanger voor verbeterde veiligheid plus betere propeller- en motorbescherming, waardoor het het meest duurzame HobbyZone®-vliegtuig tot nu toe is! Dit maakt het mogelijk voor beginnende RC-piloten om succesvol te leren vliegen met een van de meest duurzame trainers van hobbykwaliteit ooit voor minder dan $ 100. Het is ook buitengewoon eenvoudig te monteren en indien nodig te repareren, omdat - in tegenstelling tot andere modellen van vergelijkbare klasse - de belangrijkste onderdelen van het casco, inclusief de vleugel en de staart, eenvoudig op hun plaats worden geschroefd of vastgeklikt ... geen lijm of tape nodig! Het beste van alles is dat het een Ready-To-Fly (RTF) -vliegtuig is, dus het bevat een controller / zender uitgerust met 2,4 GHz-technologie, AA-batterijen voor de zender, plus een oplaadbare LiPo-vliegbatterij en een handige USB-oplader. Dat betekent dat u niets extra's hoeft te kopen of te voorzien, zodat u kunt vliegen!

En het plezier houdt niet op nadat je hebt leren vliegen! Het lichtgewicht maar toch duurzame casco is uitgerust met een krachtige elektromotor die lange vluchttijden levert en voldoende snelheid en kracht biedt om acrobatische manoeuvres uit te voeren, waaronder lussen, rollen en meer. Dat betekent dat de Mini AeroScout een model is dat zelfs ervaren RC-piloten zullen waarderen en genieten van vliegen - en ook kunnen gebruiken om anderen te leren vliegen.

Everything IncludedReady-To-Fly Convenience

 

 

 

 

 

 

Vliegklaar gemak
Dit Ready-To-Fly (RTF) -vliegtuig bevat een controller / zender die is uitgerust met 2,4 GHz-technologie en al het andere dat je nodig hebt om te vliegen, inclusief AA-batterijen voor de zender, een oplaadbare lithium-polymeer (LiPo) -batterij voor het vliegtuig en een USB-oplader. Dat betekent dat u niets extra's hoeft te kopen of te voorzien, zodat u kunt vliegen

Pusher Power

Duwkracht
Het unieke ontwerp en het "pusher" -vermogen van de Mini AeroScout helpen de propeller en motor te beschermen en bieden tegelijkertijd verbeterde veiligheid.

Durable Design

Duurzaam ontwerp
Constructie met geavanceerd EPP-materiaal zorgt voor een lichtgewicht maar duurzaam casco dat sterk genoeg is om de dagelijkse vliegbestraffing aan te kunnen zonder uit vorm te raken. En in het ongelukkige geval dat u onderdelen of componenten van het casco beschadigt en deze niet kunt repareren, is er een volledige reeks vervangings- / reserveonderdelen beschikbaar.

Easy Assembly

Eenvoudige montage
De Mini AeroScout wordt grotendeels in de fabriek gemonteerd geleverd met het voedingssysteem en de elektronica al geïnstalleerd. Het enige dat u hoeft te doen, is een snelle en gemakkelijke eindmontage voltooien, zonder het gebruik van lijm of speciaal gereedschap, en u bent klaar om te vliegen in minder tijd dan nodig is om een batterij op te laden!

Capable Gear

Capabele uitrusting
Start en land op gladde oppervlakken met het meegeleverde landingsgestel en het stuurbare staartwiel. Of verwijder het landingsgestel om gemakkelijk met de hand te lanceren en land vervolgens op gras of een andere geschikte ondergrond.

Approximate Assembly Time Less than 1 hour
Band 2.4GHz
Battery Included
Battery Type LiPo (3.7V per cell)
Channels 3
Charger Included
Completion Level Ready-To-Fly
Flaps No
Flying Weight 0-250g
Power Type Electric
Landing Gear Yes, removable for hand launch
Material Foam
Motor Type Brushed
Product Length 21.3" (541 mm)
Product Weight 0.271lbs (123g)
Radio Included
Receiver Included
Recommended Motor Battery 1S 800mAh 3.7V 30C LiPo w/JST connector included
Skill Level Level 1
Speed Control Included
Wingspan 30.3" (770 mm)

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hobbyzone Hobbyzone Mini AeroScout RTF (HBZ5700)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: