Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Super Cub S BNF

Super Cub S BNF

Hobbyzone

Prijs: 179,99 149,00
Model: HBZ8180EU

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 18.00.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

Duizenden modelbouwers verbinden met de Hobbyzone Super Cub herinneringen aan hun eerste succesvolle starts en landingen. De nieuwe Super Cub S omspant nu een complete virtuele vangnet onder je. Met de SAFE technologie, bijvoorbeeld de beroemde paniekknop vindt zijn weg naar de Super Cub, waarmee u een crash, zelfs in extreme situaties binnen handbereik te voorkomen. U kunt dit doen beschikbaar via de afstandsbediening kiest u gewoon uw flight mode en bepaal zelf hoeveel je wilt steunen of dat u wilt terug vallen op de bewezen stabiele AS3X gemakkelijk zelfstandig gecompenseerd met de windvlagen uit het model. Wilt u later met andere modellen vliegen, kunt u de zender Spektrum DX4e met 2,4 GHz gewoon gebruik blijven maken van deze afstandsbediening om de Super Cub S en andere vliegtuigen te besturen of de volgende keer op een Bind-N-Fly Helicopter Model van Horizon Hobby te koppelen.

Robuuste constructie 
Vleugel en romp van de Super Cub S zijn gemaakt van elastisch, unverwoestbaar Z-schuim materiaal om ook harde landingen te doorstaan.

Oplaadbare Vliegbatterij 
De set van de Super Cub S is voorzien van een sterke Li-Po batterij, samen met snellader voor lang en terugkerende vlucht plezier.

Volwaardige 2.4Ghz 4 kanaals afstandsbediening
De HobbyZone Super Cub RTF S bevat een echte Spektrum DX4e 2,4 GHz afstandsbediening met volledige reikwijdte en zelfs de nodige batterijen.

Start uw Super Cub vanaf het water
Zodra je een beetje ervaring met de Super Cub hebt verzameld en geen behoefte aan SUPPORT SAFE meer hebt, kun je het meer transformeren in de buurt tot een startbaan voor uw avontuur - met de optionele drijver set (HBZ7390 - apart verkocht).

RC Flying gemakkelijk gemaakt, dankzij de moderne elektronica
De Horizon-exclusieve SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope)-technologie maakt gebruik van een combinatie van multi-as sensoren en innovatieve software voor het model een opgave van hoe zijn eigen positie ten opzichte van de horizon te geven. Deze ruimtelijke waarneming wordt gebruikt om verticale en horizontale hoek van het vliegtuig te houden in de beoogde context, en dus om een ​​vlucht veilig en succesvol te maken. Door de meerdere vluchtmodi, kan elke piloot beslissen hoe sterk hij wordt ondersteund in zijn vlucht, en leert gaandeweg, met grote zekerheid en zeer stress-vrij om zijn vaardigheden te ontwikkelen.

Features

  • SAFE-technologie vermindert de kans op een ongeval en is zeer flexibel omdat het verschillende vluchtmodi heeft die een beginnenner kan helpen, zonder stress om vooruitgang te boeken.
  • 3-kanaals besturing voor een gemakkelijke en comfortabele leerproces zonder de complicaties van een rolroer.
  • De RTF versie bevat alles wat nodig is om te vliegen, en is klaar in de tijd die het kost om de batterij op te laden.
Artikelnummer HBZ8180
Fabrikant Hobbyzone
Versie BNF (Bind & Fly)
Spanwijdte 1211 mm
Model Lengte 825 mm
Materiaal Z-Schuim
Model Gewicht 715 g
Accu 3S 1300mAh LiPo
Lader Snellader

 

Inhoud van het pakket

Vlieg Klaar Model
Vooraf geïnstalleerde elektrische en aandrijfcomponenten
Batterij en oplader
 

Dit model is niet in de winkel aanwezig, maar wordt geleverd vanuit het magazijn.

Reviews (0)

Reviews over Hobbyzone Super Cub S BNF

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Extra afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending binnen Belgie en Nederland zijn €1.95 (indien het in een envelop past). Grote pakketten €4,95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Lommel, Lelystad (NL) en Kaatsheuvel (Nederland) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Lommel, Lelystad (NL) of Kaatsheuvel (NL)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.