Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Losi LMT 4WD Solid Axle Monster Truck RTR, Grave Digger LOS04021T1

Losi

Prijs: 679,99
Model: LOS04021T1

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

Productdetails


De Losi® LMT 4WD Solid Axle Monster Truck, volledig vanaf de grond af ontworpen, is de eerste in zijn $soort op de markt die totale prestaties combineert met ongelooflijke schaaldetails.

Belangrijkste kenmerken
Monstertruck met massieve as
Monster Jam Licensed MT Bodies
Brushless Power-systeem
1 / 8ste Schaal Diffs
Smart technologie opgenomen

In de doos
(1) LMT 4WD Monster Truck RTR met massieve as
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
3-4S LiPo-batterij met IC5 / EC5-connector
LiPo-compatibele oplader

Overzicht
De Losi® LMT 4WD Solid Axle Monster Truck, volledig vanaf de grond af ontworpen, is de eerste in zijn soort op de markt die totale prestaties combineert met ongelooflijke schaaldetails. Beginnend bij het chassis, is een dubbele verticale plaat ontworpen om alle prestatieaanpassingen te bieden die nodig zijn om de truck op elke situatie af te stemmen. Of je nu een scale-driver, een basher of een racer bent, het chassis is ontworpen om plaats te bieden aan meerdere schokopstellingen, zodat je recht blijft volgen, ongeacht het terrein. Nieuwe meerdelige asbehuizingen omringen de aandrijflijn op schaal 1/8. Bovendien wordt de gemakkelijk toegankelijke middentransmissie standaard geleverd met een middendifferentieel en maakt hij snelle veranderingen mogelijk met de optionele spoel voor dat wiel staande actie. Voor de echte Monster Truck-ervaring maken de assen ook optionele vierwielbesturing mogelijk en een nieuwe instelbare servo-saver om de wielen in de goede richting te houden. Met de Spektrum ™ Firma ™ Smart 130 Amp ESC en 3150kv 4-polige borstelloze motor kun je supersnelheden ontgrendelen. Bestuurders houden de controle met een DX3 ™ -zender en een Spektrum SR315 DSMR® 3-kanaals sportontvanger. Een composiet flip-top-kooi voegt schaalrealisme en bescherming toe, evenals functionaliteit, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot uw batterij en elektronica. Natuurlijk houdt het schaaldetail hier niet op met headers, stuurprogramma's en LED-lampjes en we hebben samen met Monster Jam de keuze gemaakt tussen een Grave Digger of Son-Uva Digger body. De LMT Monster Truck heeft zojuist de handschoen op monstertrucks met massieve as neergezet.

Kenmerken
Monstertruck met massieve as
Monster Jam gelicentieerde MT
Dubbel chassis met verticale plaat
Brushless Power-systeem
Composiet Flip Top Cage
Slimme technologie inbegrepen
Asbehuizing uit meerdere delen
Lange veerweg schokbrekers
Center differentieel met Cush Drive
1 / 8ste schaaldiffs
Short Course Style Wheel met vervangbare centrale naaf
Schaal Monster Truck Tyre
Instelbare Servo Saver
Schaal Details
Driver invoegen
Gegoten grill op de Son-Uva Digger body (alleen Son-Uva Digger)
Vooraf ingestelde motorplaat produceert eenvoudig, nauwkeurig tandwieloverbrenging
Batterijhouder van elastomeer voor een veelzijdig batterijhoudersysteem

Licensed Grave Digger Monster TruckLicensed Son-Uva Digger Monster Truck

 

 

 

 

 

 

Monstertruck met massieve as

Voel je alsof je achter het stuur zit van een echte Monster Jam Monster Truck. Losi-prestaties gecombineerd met schaalrealisme om de ultieme Solid Axle RC Monster Truck te produceren. Dit is een ECHTE Monster Truck!

Monster Jam Licensed Monster Truck

Monster Jam gelicentieerde Monster Truck
De bodies van Grave Digger en Son-Uva Digger hebben een officiële licentie van Monster Jam en Feld Motorsports, deze lichamen worden niet meer officieel.

Twin Vertical Plate Chassis

Dubbel chassis met verticale plaat
Het chassis met dubbele verticale platen biedt niet alleen extreme sterkte en duurzaamheid, maar maakt ook meerdere ophangingsconfiguraties mogelijk, zodat u uw truck in elke situatie kunt aanpassen.

Preset Motor Spacing

Vooraf ingestelde motorafstand
Nooit meer zoeken naar het perfecte tandwielafstelling. De LMT wordt geleverd met een vooraf ingestelde motorplaat die elke keer voor de perfecte mesh zorgt.

Composite Flip Top Cage

Composiet Flip Top Cage
Biedt schaaldetails en gemakkelijke toegang tot de batterijen en elektronica.

2 Position Wheelie Bar

Wheelie Bar met 2 standen
De meegeleverde wheelie-bar maakt gebruik van een grote roller die aan elke kant wordt ondersteund door kogellagers voor een soepele wheelie-actie. De bar kan in een van de twee vaste posities worden geplaatst voor de optimale wheeliehoek.

Multi Piece Scale Axle Housing

Asbehuizing uit meerdere delen
Het meerdelige asontwerp zorgt voor de uitstraling van de schaal en biedt gemakkelijke toegang voor schakelen en onderhoud. Deze asbehuizing omgeeft de differentiëlen op de 1 / 8ste schaal die zorgen voor extreme duurzaamheid.

Long Travel Coil Over Shocks

Lange veerweg schokbrekers
Lange veerweg schokbrekers met rubberen aanslagstoppen voor superieure demping. Deze schokbrekers en veren zijn afgesteld om rechtstreeks op de asbehuizingen te monteren. Ze presteren dus niet alleen op het hoogste niveau, ze zien er ook heel schaal uit.

Center Differential with Cush Drive

Center differentieel met Cush Drive
Met vloeistof gevuld middendifferentieel zorgt voor afstemming van de prestaties met de extra bescherming van onze koppeldempende Cush Drive. De Cush Drive is een systeem van rubberelastomeer dat de hoge impactkrachten van de motor en grote landingen absorbeert om de schokken op de aandrijflijn te minimaliseren, waardoor een zeer duurzame en betrouwbare aandrijflijn ontstaat.

Optional Center Differential Spool

Optionele centrale differentieel-spoel
We bieden een optionele centrale differentiële spoel voor die fulltime wilde 4wd freestyle actie. De middelste transmissie heeft een gemakkelijk toegankelijke middenplaat die snelle toegang tot het differentieel of de spoel mogelijk maakt, zodat u snel wijzigingen kunt aanbrengen om het beste aan uw rijbehoeften te voldoen. * Getoond met ringwiel.

1/8th Scale Diffs

1 / 8ste Schaal Diffs
Met vloeistof gevulde differentiëlen maken meerdere afstemmingsopties mogelijk voor optimale prestaties op elk oppervlak. De voorraad diff-oliën zijn 100k voor en achter, met 500k in het midden. Met het middendifferentieel kunt u de stroomafname van voor naar achter afstellen voor optimale prestaties in alle omstandigheden.

Short Course Style Wheel with Replaceable Center Hub

Wielen in Short Course stijl met vervangbare centrale naaf
Korte koerswielen met 17 mm wielbout verminderen de roterende massa van de band en bieden extra ruimte voor alle stuurcomponenten. De vervangbare centrale naaf in het wiel zorgt voor optionele offsets en een grotere duurzaamheid. Er is een optionele centrale naaf van 12 mm, zodat u deze banden op meerdere vrachtwagens kunt gebruiken.

Optional 12mm Aluminum Wheel Hex

Optioneel 12 mm aluminium wiel zeskant
We bieden een optionele 12 mm aluminium wielbout voor de LMT, zodat u aftermarket-wielen en banden van populaire merken als Pro-Line Racing kunt gebruiken.

Adjustable Servo Saver

Instelbare Servo Saver
Een instelbare servo-servo-saver stelt u in staat om de spanning op de servo-saver aan te passen voor maximale besturing en bescherming van de servo.

Scale Details

Schaal Details
Schaaldetails zoals uitlaatkoppen en LED-koplampen helpen om de schaallook te voltooien, zodat u het gevoel krijgt dat u in het echt rijdt.

Elastomer Battery Mounting

Montage van batterij
De LMT is uitgerust met Losi's elastomeer batterijmontagesysteem voor een veelzijdig batterijhoudersysteem.

Smart Battery Voltage Indicator

Slimme batterijspanningsindicator
De stuurprogramma's van de Smart Battery-spanningsindicator kunnen eenvoudig in een oogopslag de lading van hun Smart-batterij achterhalen en zodra het batterijniveau laag wordt, klinkt er een alarm. (Smart ESC, Smart Battery en Smart compatibele ontvanger vereist)

Spektrum Firma 3150Kv 4-pole Brushless Motor

Spektrum ™ Firma ™ 3150Kv 4-polige borstelloze motor
Het Spektrum Firma 31550Kv 4-polige Smart brushless-voedingssysteem werkt op 2-3s LiPo-vermogen, levert vermogen op het wiel en kan snelheden van meer dan 35 mph halen (op 3S)

Spektrum Smart Firma 130A ESC

Spektrum Smart Firma 130A ESC
De Spektrum Firma 160A Smart ESC is waterdicht, volledig programmeerbaar en wordt voorbedraad geleverd met een high-current IC5®-connector. De ESC werkt ook met de meeste sensorloze borstelloze motoren en is 2S-3S LiPo-compatibel.

Spektrum SR315 Receiver

Spektrum SR315-ontvanger
Gebouwd rond frequentie-agile DSMR-technologie, levert de SR315-ontvanger een uitstekend bereik en respons, vooral in luidruchtige RF-omgevingen waar een solide 2,4 GHz-link cruciaal is.

Spektrum DX3 Radio System

Spektrum DX3 ™ -radiosysteem
Het Spektrum DX3-radiosysteem biedt geavanceerde functies zoals AVC®-technologie, een 3-standen gasklepbegrenzingsschakelaar en reisaanpassing.

Approximate Assembly Time Less than 1 hour
Ball Bearings Full set
Battery Sold Separately
Body Trimmed and painted Grave Digger
Charger Sold Separately
Chassis 6061-T6 Aluminum Twin Vertical Plates with Removable Shock Towers
Completion Level Ready-To-Run
Differential Bevel gear, sealed
Drivetrain 4WD
Drive Type Forward/Brake/Reverse
Final Drive Ratio 18.76:1
Power Type Electric
Gear Pitch 1.0 MOD
Ground Clearance 2.0" (50.8mm)
Internal Gear Ratio 10.16:1
Motor Size 3660
Motor Type Brushless - Sensorless
Pinion 14T
Product Height 11.8" (300 mm)
Product Length 22" (559 mm)
Product Weight 10.9lbs (4.94kg) without battery
Product Width 15.4" (391 mm)
Radio Included
Scale 1/10
Servos Included
Shock Type Aluminum body , oil-filled, coil-over
Suspension Solid Axle 4-link
Tire Compound Firm
Tire Tread BKT Monster truck
Tire Type All-terrain
Vehicle Type Monster Truck
Wheelbase 13.5 in (342.9mm)
Wheel Hex Size 17mm
Wheel Width 4.0 in (101.6mm)

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Losi Losi LMT 4WD Solid Axle Monster Truck RTR, Grave Digger LOS04021T1

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Losi

Losi, het perfecte merk van Horizon Hobby. Nagenoeg onverwoestbaar en met de allernieuwste technieken.

Artikelnaam: Losi LMT 4WD Solid Axle Monster Truck RTR, Grave Digger LOS04021T1

Prijs: 679,99

Model: LOS04021T1

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: