Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

5000mAh 11.1V 3S 100C Smart G2 LiPo Battery: IC5

5000mAh 11.1V 3S 100C Smart G2 LiPo Battery: IC5

Spektrum

Prijs: 99,00
Model: SPMX53S100

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Woensdag bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Omschrijving

Beschrijving

Praktisch zorgen LiPo-batterijen met Spektrum Smart™ -technologie voor zichzelf: geen Balansstekker meer nodig. In combinatie met een Spektrum™ Smart Charger zijn de specifieke parameters, de vorige laad- en ontlaadcycli en nog veel meer onmiddellijk beschikbaar. Het opladen van een Smart LiPo is eenvoudig en Smart LiPo-batterijen zijn programmeerbaar om aan uw exacte oplaadvereisten te voldoen. Het speciale aan een reeks Smart LiPo is echter dat ze zo kunnen worden geprogrammeerd dat ze zichzelf ontladen in de opslagstatus (opslagspanning).
LiPo Laden en onderhouden van de toekomst - Spektrum Smart LiPo Pack!

Met de Spektrum Smart-technologie kunt u uw hobby comfortabeler en veiliger oefenen. U krijgt volledige controle over uw LiPos en hebt een veiliger en bewuster overzicht van uw apparatuur - dit maakt uw dagelijks leven gemakkelijker. Uw batterijtechnologie wordt "slimmer". Spektrum Smart LiPos maken deel uit van een breed scala aan slimme technologieproducten die nu beschikbaar zijn.

U hoeft de laadvoorkeuren voor een Spektrum Smart-batterij niet in te stellen totdat u het wilt. Wanneer een Spektrum Smart LiPo-batterij is aangesloten op een Spektrum Smart Charger, detecteert de lader de parameters van deze Smart LiPo-batterij van de Smart Memory Microchip en laadt de LiPo voorzichtig op. Over de oplader die u vooraf kunt instellen, zoals. U kunt bijvoorbeeld de laadstroom weergeven en instellen, zodat u alleen op de "Start" -knop op de oplader hoeft te drukken om het pakket telkens op te laden. Slimme technologie zorgt voor de rest.

Elke Smart LiPo-batterij is in de fabriek geassembleerd met de volgende generatie IC3™ of IC5™ -connector, compatibel met oudere apparaten met robuuste EC3™ - en EC5™ -aansluitingen. U kunt Smart Batteries gebruiken met oudere systemen, maar alleen als u bent verbonden met een Spektrum Smart-apparaat, ziet u alle voordelen van Smart Technology.

Spektrum Smart LiPo-batterijen slaan LiPo-specifieke gegevens op zoals:
Merk LiPo
LiPo-type
LiPo-capaciteit
LiPo C-snelheid
Individuele celspanning
LiPo-temperatuur
Oplaad- / ontlaadcycli


Spektrum Smart LiPo-batterijen bevatten ook een foutenlogboek met het aantal oververhitting, overontlading van de ontlading en overladen, wat kan helpen om ervoor te zorgen dat de door u gekozen batterij geschikt is voor de toepassing. Een Smart LiPo laadt automatisch zijn laadparameters op naar een Spektrum Smart Charger, waardoor het laden net zo eenvoudig wordt als het indrukken van de "Start" -knop. De laadsnelheid van elke Smart LiPo is aanpasbaar, zodat u optimaal kunt profiteren van sneller opladende batterijen.

De LiPo-techniek die je nooit meer wilt missen.
Afhankelijk van de parameters die u hebt gedefinieerd, kan een Smart LiPo automatisch automatisch ontladen naar opslag. Het is een unieke innovatie die een veel voorkomende vorm van prestatievermindering voorkomt, waardoor een langere levensduur van de batterij en betere prestaties gedurende de levensduur van de batterij mogelijk zijn. Dit is een intelligente LiPo!

Accuspanning: 11.1V
Hard Case: Ja
Cellenaantal: 3

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum 5000mAh 11.1V 3S 100C Smart G2 LiPo Battery: IC5

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: