Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

NX10 10-kanaals zender alleen SPMR10100EU

Spektrum

Prijs: 584,99
Model: SPMR10100EU

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Productdetails

Van Wi-Fi-connectiviteit en een groot 3,2-inch kleurendisplay met achtergrondverlichting tot de ingebouwde Smart Technology-ondersteuning, de NX10 10-kanaals zender biedt ervaren piloten alle voordelen van Spektrum ™ radiobesturing op het volgende niveau.

Belangrijkste kenmerken$
Verlicht 3,2 ”, 320x240 scherm met meerdere kleurenpaletkeuzes en door de gebruiker aanpasbare kleuren
Wi-Fi-connectiviteit voor eenvoudige productregistratie en firmware-updates
Uitstekende ergonomie inclusief soepele Hall-effect sensor cardanusringen
Smart Technology-compatibiliteit uit de doos
3.7V 6000mAh 1S lithium-ion zenderbatterij en een magnetische USB-kabel en micro-USB-adapter voor gemakkelijk opladen via USB

In de doos
(1) Spektrum ™ NX10 10-kanaals DSMX®-zender
(1) 6000 mAh LiIon-zenderbatterij met een magnetische USB-kabel en micro-USB-adapter voor opladen via USB
(1) NX10-nekband voor zender
(1) Producthandleiding

Nodig om te voltooien
Compatibele Spektrum ™ -ontvanger

NX-familie

Spektrum is er trots op de nieuwste sprong voorwaarts in Spektrum RC-technologie te introduceren - de NX-serie vliegtuigzenders. De NX6, NX8 en NX10 zijn niet alleen uitgerust met de beste Spektrum RC-vluchtinnovaties tot nu toe, maar ook met nieuwe functies en vorderingen die je meenemen naar de volgende generatie radiobesturing.

Met de Spektrum ™ NX-serie geniet u van de 6-kanaals, 8-kanaals of 10-kanaals veelzijdigheid die nodig is om uw modellen optimaal te laten werken en om complexe vliegtuigen te besturen, zoals van EDF's tot gigantische balsa-vliegtuigen. En dat is precies waar de voordelen van de volgende generatie "NX" -serie beginnen. De NX-zenders bevatten ook veel van de nieuwste exclusieve Spektrum ™ -innovaties voor een niveau van gemak, efficiëntie en prestaties dat je in geen enkele andere zender vindt.

Kenmerken
Verlicht 3,2 ", 320x240 scherm met meerdere kleurenpalet keuzes en door de gebruiker aanpasbare kleuren
Wi-Fi-connectiviteit voor eenvoudige productregistratie en firmware-updates
Uitstekende ergonomie inclusief soepele Hall-effect sensor cardanusringen
Smart Technology-compatibiliteit uit de doos
3.7V 6000mAh 1S lithium-ion zenderbatterij en een magnetische USB-kabel en micro-USB-adapter voor gemakkelijk opladen via USB
Vliegtuig, zweefvliegtuig, multi-rotor en helikopter programmeren
250 model geheugen
Modelsjablonen beschikbaar voor BNF®-vliegtuigen

Overzicht
De Spektrum ™ NX10 10-kanaals DSMX®-zender geeft gemiddelde tot gevorderde piloten een nieuwe kans om de voordelen van echt innovatieve radiobesturing te ontdekken. Deze radio bevat een ongelooflijke reeks exclusieve technologieën en geavanceerde connectiviteitsfuncties die niet in andere 10-kanaals zenders voorkomen.

De NX10 is uit de doos compatibel met Smart Technology. Het is klaar om uw Spektrum ™ Smart-batterijen en Smart Avian ™ ESC's te ondersteunen, zodat u belangrijke telemetriegegevens binnen handbereik in realtime kunt ontvangen. Exclusieve Spektrum ™ Airware ™ -software is ook inbegrepen om de gemakkelijkste, meest intuïtieve programmering te bieden die er is.

De Wi-Fi-connectiviteit van de NX10-radio zorgt voor meer gemak. Naast het voltooien van de productregistratie rechtstreeks vanaf de zender, kunt u firmware-updates direct downloaden. Het is een totaal moderne gebruikerservaring met een aantal van dezelfde functies en mogelijkheden als de top-of-the-line Spektrum ™ iX Series-radio's.

Meer bewezen Spektrum ™ radio-expertise is te vinden in het ergonomische ontwerp van de NX10-zender. De contouren, balans en bedieningsposities zorgen samen voor een grotere nauwkeurigheid van uw invoer en bieden ongeëvenaard comfort. Hall-effect sensor cardanische ophangingen bieden langdurige precisie met een ultraglad gevoel dat kan worden aangepast vanaf de voorkant van de zender. Een gebruiksvriendelijke roller wheel-interface vereenvoudigt het programmeren, met een groot 3,2-inch kleurendisplay om menu's gemakkelijk leesbaar te maken. Zelfs een oplaadbare 1S 6000 mAh Li-Ion zenderbatterij en magnetische USB-kabel en Micro USB-adapter voor handig USB-opladen zijn inbegrepen 

Van het briljant ontworpen display tot de Wi-Fi-connectiviteit plus ingebouwde Smart Technology-ondersteuning en meer, de NX10 geeft ervaren piloten toegang tot een breed scala aan exclusieve voordelen en innovaties van Spektrum ™. Vlieg met je vliegtuig met controle op het volgende niveau - kies de 10-kanaals NX10-zender.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum NX10 10-kanaals zender alleen SPMR10100EU

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: