Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

DX3 Smart 3-Kanalen Zender met SR315 Ontvanger (SPM2340)

Spektrum

Prijs: 99,99
Model: SPM2340

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

Introductie

Met het 2,4 GHz DSMR®-afstandsbedieningssysteem DX3™ kunnen zelfs prijsbewuste Basher- en RTR-eigenaren profiteren van de Spektrum™ -technologie!

Functies

  • DSMR®-technologie voor superieur bereik, reactievermogen en storingsongevoelig
  • 3-kanaals bediening (besturing, gas, AUX1)
  • Slimme technologie mogelijk met de meegeleverde SR315-ontvanger
  • Nieuwe styling met een focus op ergonomie
  • Stuurwiel met schuimcoating voor betere controle
  • Praktische spanningsweergave voor Smart batterijen
  • Ondersteunt de on-demand tractiecontrole van AVC®-technologie
  • Omgekeerde servo en trimwiel
  • Gasbegrenzer met 3 standen

Overzicht

De DX3 is veel meer dan een economische 3-kanaals afstandsbediening. Samen met de meegeleverde SR315-ontvanger is dit het goedkoopste afstandsbedieningssysteem dat het superieure bereik, de respons en de immuniteit van de exclusieve Spektrum DSMR-technologie biedt. Bovendien kunnen bestuurders die de DX3 gebruiken genieten van de innovatieve Spektrum Smart-technologie.

Als u een spectrum van Smart LiPo en Smart Firma ™ ESC in uw voertuig installeert, kunt u de batterijcapaciteit van het voertuig in één oogopslag zien op de praktische spanningsweergave van de DX3-zender. Rust uw DX3 uit met de optionele Bluetooth-module, u kunt ook slimme realtime telemetrie gebruiken - zonder geïntegreerde sensoren of module

Nog nodig
(4) AA-batterijen voor afstandsbediening


Levering
(1) Spektrum ™ DX3 ™ Smart DSMR® 3-kanaals afstandsbediening
(1) SR315 3-kanaals DSMR® Sport-ontvanger
(1) Gebruiksaanwijzing

 

 

VORBEREITET FÜR SMART TECHNOLOGIE

VORBEREID VOOR SMART TECHNOLOGIE

Het DX3™ -afstandsbedieningssysteem is compatibel met Spektrum™ Smart-technologie en kan werken met andere Smart-componenten om uw hele RC-systeem uniek responsief en gebruiksvriendelijk te maken. Smart Technology maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van connectiviteit en zorgt ervoor dat alle elektronica van uw voertuig samenwerkt voor maximale efficiëntie en prestaties. De intelligente technologie informeert u over de status van elk onderdeel en versterkt uw vertrouwen in de functies.

Koppel het DX3-afstandsbedieningssysteem met een Spektrum Firma™ Smart ESC om telemetriefuncties gemakkelijk te gebruiken. De Smart ESC verzamelt informatie van andere slimme componenten, waaronder batterijspanning, capaciteit, snelheid, temperatuur, stroomverbruik en meer, en stuurt deze naar uw zender. Om deze gegevens in realtime te bekijken, voegt u eenvoudig de optionele Bluetooth-module BT2000 toe en installeert u de gratis Spektrum Dashboard ™ -app op uw smartapparaat.

 

SPEKTRUM DASHBOARD KOMPATIBEL

SPEKTRUM DASHBOARD COMPATIBEL

Nadat u de DX3™ -zender hebt uitgerust met de optionele BT2000 Bluetooth-module (apart verkrijgbaar), kunt u de Spektrum™ Dashboard™ -app downloaden naar uw mobiele apparaat en optimaal profiteren van de Smart ESC-compatibiliteit en telemetrie-functies van de DX3-afstandsbediening - zonder extra sensoren of modules. De dashboard-app is gratis verkrijgbaar in de iPhone App Store en op Google Play.

  • De Dashboard ™ -app is klaar voor Spektrum™ Smart ESC en batterijmeting
  • Verbind uw mobiele apparaat draadloos met uw DX3™ -zender via Bluetooth (met behulp van de optionele BT2000 Bluetooth-module, apart verkrijgbaar).
  • Bekijk topsnelheid, batterijspanning en meer in realtime
  • Beheer en bewaar instellingen voor uw vloot
  • Programmakeuze van de zenderinstellingen
  • Bevestig uw Android- of IOS-apparaat rechtstreeks op de DX3 met behulp van de optionele mobiele telefoonhouder (SPMA9560, afzonderlijk verkrijgbaar).

 

ERGONOMISCHES SENDERDESIGN
ERGONOMISCHES SENDERDESIGN

ERGONOMISCH ZENDERDESIGN

Het ergonomische ontwerp van de DX3 ™ -zender geeft een gevoel dat elke bestuurder zal waarderen. Het algehele lage gewicht maakt het mogelijk de hele dag te rijden met minimale vermoeidheid. De lay-out van de afstandsbediening is verbluffend intuïtief - de achteruit-servoschakelaars, stuurinrichting en gashendel, de AVC / stuurbereikregelaar en de 3-positie gasbegrenzer zijn perfect gepositioneerd om snel toegankelijk te zijn wanneer nodig en uit de weg wanneer niet in gebruik. Een gemakkelijk vast te pakken, met schuim bekleed stuurwiel draagt ook bij aan uitzonderlijk comfort en precieze controle waar alle RC auto- en bootbestuurders van zullen genieten.

DSMR TECHNOLOGIE

DSMR® TECHNOLOGIE

De DX3™ -zender is gebaseerd op de bewezen frequentie-behendige Spektrum™ DSMR® 2,4 GHz-technologie. Het bereik en de responsiviteit van DSMR-technologie zijn uitstekend, vooral in luidruchtige 2,4 GHz-omgevingen. Het kan met elke auto of boot worden gebruikt en is achterwaarts compatibel met Spektrum DSM2®-ontvangers.

 

AVC (ACTIVE VEHICLE CONTROL)

AVC® (ACTIVE VEHICLE CONTROL®)

Het DX3™ -afstandsbedieningssysteem ondersteunt on-demand tractiecontrole met behulp van Spektrum™ AVC®-technologie (Active Vehicle Control®). Met een AVC®-systeem kunt u indien nodig extra rijstabiliteit aanpassen om bochten beter te maaien of perfect te springen zonder het gas aanzienlijk te verminderen. Je hebt volledige gasvrijheid op oneffen terrein, op gladde oppervlakken en op losse oppervlakken. Als u geen extra tractie wilt, draait u gewoon de stabiliteit terug. Het AVC-systeem van de DX3-zender werkt achter de schermen en maakt honderden stuur- en gasaanpassingen per seconde om u precies op de lijn te houden die u hebt gekozen.

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Spektrum DX3 Smart 3-Kanalen Zender met SR315 Ontvanger (SPM2340)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: