Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Staufenbiel CHEETAH R 1750mm PNP (incl. DYMOND Smart Eco 50 Reglaar) (HSF0314077P)

Staufenbiel CHEETAH R 1750mm PNP (incl. DYMOND Smart Eco 50 Reglaar) (HSF0314077P)

Staufenbiel

Prijs: 299,00
Model: HSF0314077P

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

Staufenbiel's CHEETAH R - aerobatic-experts in een nieuw ontwerp - llaat zien wat je kunt.

De Staufenbiel CHEETAH R is de opvolger van CHEETAH. Het achtervoegsel "R" in de naam staat voor "Redesign" en beschrijft de nieuwe fluorescerende look van het model, waardoor het onmiskenbaar is op elk vliegveld. Anders behoudt de nieuwe CHEETAH R alles wat u wist over zijn populaire voorgangermodel. Uitstekende aerobics, enorme klimprestaties, zeer hoge mate van prefabricage en de resulterende korte bouwtijd.

Hoogwaardige constructie
De tas heeft een reeds geverfde zwarte fiberglas romp met afneembare luifel. De ruime cabine biedt voldoende ruimte voor elektronica en grote batterijen en dus lange vluchttijden. De gespleten vleugel bestaat uit een piepschuimkern en is bedekt met hoogwaardig balsahout. Het oppervlak is nu volledig bedekt met 80g glasweefsel en dus aanzienlijk stijver dan zijn voorganger. Het MH-30 profiel maakt de CHEETAH R een echt goed aerobatisch model, zoals Staufenbiel gewend was, uitstekende prijs / prestatie verhouding.

Handig formaat
Het model heeft een spanwijdte van 1,75 m. Als de vleugels worden gedemonteerd met behulp van de 2 bevestigingsschroeven, biedt deze een compact formaat en kan deze in bijna elke koffer worden opgeborgen.

Korte bouwtijd
De CHEETAH R heeft een hoge mate van prefabricage en is verkrijgbaar in ARF- en PNP-versies met ingebouwde motor (900KV) en 3 ingebouwde digitale servo's met metalen tandwielen. Daarnaast bevat de PNP-versie een aluminium spinner, een klapschroef en nu ook een 50 A regelaar. Dus, als u de PNP-versie kiest, heeft u alleen een 3S-batterij en uw afstandsbedieningssysteem nodig om te laten zien wat u met de CHEETAH R. kunt doen.

Enorme klimprestaties
In de PNP-versie heeft het model een reeds geïnstalleerde en uiterst krachtige borstelloze buitenloopmotor. In combinatie met een 3S Lipo-batterij bereikt de CHEETAH R snelle vliegprestaties vrijwel direct uit de verpakking. In de ARF-versie kunt u het model uitrusten volgens uw wensen en aanpassen aan uw eigen voorkeuren.

Uitstekende uitstraling
De hoogwaardige aerobatic glider is afgewerkt met fluorescerende blauwe ORACOVER®-folie. De gele ORACOVER®-strepen en de zwartgekleurde romp bieden een hoog contrast en daarmee de beste herkenbaarheid aan de hemel. Het opschrift is al aangebracht op de rechtervleugel.

Kenmerken
Zeer krachtig aerobatisch model met vliegkenmerken van Hotliner
enorme klimprestatie
handige maat
korte bouwtijd dankzij hoge mate van prefabricage
gekleurde polyester romp (zwart)
Originele ORACOVER® bekleding - ontworpen door Maxphill
Tweedelige piepschuimvleugel met balsa planking
NIEUW: Wing met fiberglas voering
Oppervlakteprofiel MH-30
Besturing via lift en rolroer en motor
Krachtige HIMAX C3522-motor met ingebouwde 900KV (alleen PNP-versie)
3x DYMOND DS 1550 MG digitale servo's met metalen tandwielen ingebouwd en bedraad (alleen PNP-versie)
inclusief aluminium spinner en klapschroef (alleen PNP-versie)
inclusief servo covers
rijk geïllustreerde, gedetailleerde instructies in het Duits, Engels en Frans


Opgelet: in tegenstelling tot de illustratie, bevat de Cheetah R PNP een witgekleurde propeller.

Reviews (0)

Reviews over Staufenbiel Staufenbiel CHEETAH R 1750mm PNP (incl. DYMOND Smart Eco 50 Reglaar) (HSF0314077P)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending binnen Belgie en Nederland zijn €1.95 (indien het in een envelop past). Grote pakketten €4,95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Lommel, Lelystad (NL) en Kaatsheuvel (Nederland) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Lommel, Lelystad (NL) of Kaatsheuvel (NL)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.