Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Team Corally - Punisher XP 6S - 1/8 Monster Truck LWB - RTR - Brushless Power 6S - No Battery - No C

Team Corally

Prijs: 579,00 529,00
Model: C-00171

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

Punisher XP 6S RTR-Monster Truck met lange wielbasis

Straf de concurrentie met Team Corally's Punisher XP 6S Monster Truck!

Een Monster Truck op schaal 1/8 is de keuze van serieuze bashers vanwege hun ongelooflijke topsnelheden en het vermogen om vrijwel elk type baan, oppervlak of terrein te hanteren. Punisher XP 6S 4WD 1/8 Scale Brushless Monster Truck RTR van Team Corally is gebaseerd op hetzelfde platform als de veelgeprezen Kronos XP 6S, met een nieuw ontworpen carrosserie, grafisch pakket, wielen en banden. In staat om enorme 6S LiPo-kracht te verwerken en inclusief een 2050KV borstelloze motor, kun je mindere modellen volkomen domineren op je lokale baan, skatepark of bash-plek. Met zijn agressieve uiterlijk, race-geïnspireerde ontwerp en zachte vering kan de Punisher XP 6S de meest uitdagende omstandigheden of terrein aan.

Met volledig onafhankelijke ophanging, duurzame volledig metalen vierwielaandrijving, racechassis, stomp-trekkracht en aerodynamisch race-carrosserieontwerp, is de Punisher XP 6S misschien wel de ultieme elektrische monstertruck op schaal 1/8 voor chauffeurs die op zoek zijn naar een ongeëvenaard bashen. ervaring.

Rijden in alle seizoenen, altijd en overal
De Team Corally Punisher XP 6S Monster Truck is voorzien van een volledige reeks waterbestendige elektronica, dus hij is klaar om onder vrijwel alle omstandigheden te rijden. De ESC is niet alleen bestand tegen opspattend water en modder, maar ook de stuurservo en ontvanger worden tegen de elementen beschermd door speciale waterbestendige PCB-coatings. De ontvanger wordt verder beschermd door een verzegelde behuizing ter bescherming tegen stof, modder en vocht. Natuurlijk zijn rubber afgedichte kogellagers van luchtvaartkwaliteit standaard op de Punisher XP 6S, wat betekent dat je vrijwel overal en onder vrijwel alle omstandigheden kunt rijden
(Let op: er mag geen RC-voertuig worden bestuurd of ondergedompeld in water of modder. Wees voorzichtig bij het rijden in extreme omstandigheden, en goed onderhoud zoals schoonmaken en smeren moet plaatsvinden na het rijden in modder, water of in de buurt van zout water.)

Chassis in racestijl voor extreme prestaties
Geïnspireerd door professionele racemachines van het hoogste niveau in de RC-industrie, gebruikt de Punisher XP 6S 6S een aluminium pan-achtig chassis voor de meest efficiënte en duurzame chassislay-out. Met een geoptimaliseerde voorspanning van het voorwaartse gewicht worden de zwaarste aandrijflijncomponenten en andere systemen zo dicht mogelijk bij de voorkant gehouden. Robuuste, driehoekige voorste en achterste chassisbeugels zorgen voor extra stijfheid waardoor de aluminium schokbrekers met grote boring en HiCC8-composietophanging kunnen presteren zonder de negatieve effecten van de chassisplaatflexie. De versterkte composiet zijbeschermingen van het chassis hebben geïntegreerde voorste steunen om extra bescherming te bieden aan de polycarbonaat carrosserie en elektronica. Het exclusieve SPL-systeem van Team Corally beveiligt schokveerstokken en voorkomt verkeerde uitlijning van de veer tijdens extreme compressie / rebound, terwijl het innovatieve RSP Sway Bar-systeem de Punisher in hoeken geplant houdt en zorgt voor een consistente behandeling op alle oppervlakken.

Enorme 2050KV borstelloze kracht
Met een Team Corally Kuron 2050KV 4-polige motor gemonteerd op een torsiebestendige tweedelige aluminium schuifbevestiging, kunt u erop vertrouwen dat u maximale snelheden behaalt voor big-air stunts! De motor is uitgerust met een rondsel van gehard staal, dat past op een tandwiel van gehard staal op het middelste differentieel.
Op zoek naar opmerkelijke topsnelheden door de trekker over te halen? Snelheden van meer dan 110 km / u (70+ mph) zijn eenvoudig - plaats gewoon de juiste batterij!

LiPo Power Ready
De batterijhouder van de Punisher past op batterijen van alle gangbare formaten en is verstelbaar voor maximale veelzijdigheid. De veelzijdige Team Corally Kuron 2050KV-motor kan 4S-6S LiPo-batterijen gebruiken om de prestaties op elk oppervlak of onder alle omstandigheden te optimaliseren!

Duurzaam stalen aandrijfsysteem met drie vloeistofgevulde differentiëlen
Zoals gewoonlijk alleen te zien is op premium RC-voertuigen op wedstrijdniveau, is de Punisher uitgerust met met siliconenvloeistof gevulde en afgedichte limited-slip differentiëlen voor, midden en achter die ervoor zorgen dat het volledige vermogen van de 2050KV Kuron-motor naar de grond komt. Met eenvoudige verwijdering en onderhoud, kunt u zelfs elk differentieel afzonderlijk aanpassen om de hoeveelheid tractie aan beide uiteinden van de truggy te verfijnen! Binnenin vind je een complete set metalen tandwielen en outdrive cups die aansluiten op stalen centrale aandrijfassen. De voorkant wordt aangedreven door CVD-aandrijfassen, terwijl de achterkant wordt aangedreven door robuuste metalen dogbones, waarbij de hele aandrijflijn wordt ondersteund door 8x16x5mm rubberen kogellagers van ruimtevaartkwaliteit voor maximale efficiëntie en duurzaamheid.

Premium middendifferentieel van gelegeerd / staal
Het kritieke middendifferentieel dat op de Punisher XP 6S wordt gebruikt, heeft een behuizing van aluminiumlegering en een duurzaam, stalen tandwiel voor onovertroffen prestaties en betrouwbaarheid. De metalen behuizing zorgt voor een optimale uitlijning van de interne tandwielsamenstelling door een verbeterde warmteafvoer en het verminderen van vloeistofverlies, terwijl de stalen tandwieloverbrenging zorgt voor maximale vermogensafgifte en weerstand tegen beschadiging door vuil of puin.

Glijplaten en beugels
De Punisher bevat verbeterde composiet skid plates voor en achter om het chassis en kritische ophangingscomponenten te beschermen, vooral tijdens krankzinnige big-air sprongen. De achtervleugelbevestiging is voorzien van extra verstevigingen om de juiste vleugeluitlijning te behouden tijdens de zwaarste sprongen en incidentele tuimelingen, terwijl de extra voorste bovenarmbeugel de kritieke ophangingscomponenten goed uitgelijnd houdt tijdens het zwaarste bashing-gebruik.

Verstelbare batterijhouder
De innovatieve batterijhouder stelt de Punisher XP 6S in staat om praktisch elke 4S-6S LiPo die is gemaakt voor oppervlaktevoertuigen te bevestigen, waardoor uw batterij-investering wordt beschermd en tegelijkertijd een optimale gewichtsverdeling wordt geboden.

Geoptimaliseerde race-ophanging
De Punisher XP 6S heeft een robuuste voorwielophanging in de vorm van een pivot-bal, die gebruik maakt van stalen scharnieren en stuurspanners, naast duurzame composiet draagarmen. De achtervering is voorzien van composiet buitenboordmotoren en een uit één stuk composiet bovenliggende ophanging. Op elke hoek zorgen duurzame HiCC8-composietophangingsarmen en van schroefdraad voorziene, instelbare, met olie gevulde schokdempers van 16 mm voor een zachte, soepele bediening.

Multi-Block Stunt-banden
De rubberen banden met grip zijn speciaal ontworpen voor monster bashen, met binnenbekleding van schuim en gelijmd op agressief ogende honingraat-spaakwielen op 17 mm zeskantige aandrijfnaven. Het agressieve loopvlakpatroon in combinatie met het onopvallende zijwandontwerp minimaliseert het opzwellen en biedt maximale grip voor maximale grip en controle op elk terrein.

Varioprop S2R Stuurbediening
De Punisher wordt volledig bestuurd door de ergonomisch ontworpen radiozender met pistoolgreep, die is voorzien van de nieuwste 2,4 GHz-technologie voor storingsvrije bediening op een afstand van 300 meter. Het realistische stuurwielontwerp maakt rijden intuïtief en comfortabel. De pistoolgreeptrekker biedt perfecte controle over het gaspedaal, met vooruit- en achteruitregeling gecombineerd in één enkele bediening. Leren hoe je de Punisher bestuurt gaat snel en gemakkelijk met de S2R-controller!

De Punisher XP 6S RTR is een opwindende, indrukwekkende machine voor elk terrein! Als je op zoek bent naar een totale aanval op mindere auto's met een snelheid en springvermogen die andere auto's simpelweg niet kunnen dupliceren, zoek dan niet verder dan de Punisher XP 6S RTR van Team Corally.

Punisher-functies:
• 100+ km / u (60+ mph) mogelijk
• In de fabriek gebouwde truggy op schaal 1/8 voor wedstrijden met geïnstalleerde elektronica, carrosserie en banden
Team Corally TOROX 185 ESC 4-6S met LiPo-laagspanningsbeveiliging (programmeerbaar)
• Team Corally Kuron 2050kV 4-polige borstelloze motor (4-6S-bediening)
Varioprop CRHV-7225 High Torque, High Voltage Digital Servo met metalen tandwielen en 25 kg koppel
• Ergonomische Varioprop S2R-zender, met storingsvrije 2,4 GHz-technologie
• Aluminium servo-arm voor precisie en kracht
• 3 mm 7075 aluminium stuurplaat van Ackermann
• Aparte spatwaterdichte en stofdichte elektronicabox met transponderhouder
• Verstelbare batterijhouder voor alle gangbare LiPo-batterijen
• Volledige set met rubber afgedichte kogellagers van luchtvaartkwaliteit
• Extra grote 8 x 16 x 5 mm transmissiekogellagers
• Tandwiel en motorpinion van gehard staal
• Drie afgedichte metalen differentiëlen afzonderlijk gevuld met siliconenvloeistof
• Aluminium / stalen middendifferentieel
• Snelle en gemakkelijke diff-toegang
• 2-delige aluminium motorsteun met composiet tandwielkap
• 52T stalen tandwiel
• Volledig hard gecoate metalen aandrijflijn
• Extra aan het oppervlak geharde stalen CVD-koppelingen vooraan
• Aluminium 17 mm inbusbouten
• Oliegevulde 16 mm aluminium Big Bore schokbrekers met schroefdraad
• Exclusief vergrendelingssysteem met schokveer
• CNC aluminium schokbrekertorens, 5 mm achter / 4 mm voor
• Verstevigingsplaat bovenarm van legering
• Onafhankelijke Pivot Ball voorwielophanging
• Onafhankelijke achterwielophanging met dubbele draagarmen
• Geoptimaliseerde, op maat gemaakte composietonderdelen
• Zwaar uitgevoerde ophangschakels en trekstangen uit één stuk
• Aluminium ophangbeugels met composiet afdekking
• Team Corally RSP stabilisatorstangsysteem voor en achter
• Aluminium chassisplaat
• Zwaar uitgevoerde chassisbeugels voor en achter
• Versterkte chassiszijbeschermers met geïntegreerde carrosseriebescherming
• Voorbumper met extra schokabsorberende chassisbescherming
• Versterkte vleugel met hoge neerwaartse druk en vleugelmontage
• In de fabriek gelijmde high-speed banden met laag profiel op zwarte meerspaaks composiet wielen
• Duurzame en aantrekkelijke behuizing van polycarbonaat met print
• Veel optionele tuning-onderdelen beschikbaar voor individuele aanpassing

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Team Corally Team Corally - Punisher XP 6S - 1/8 Monster Truck LWB - RTR - Brushless Power 6S - No Battery - No C

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: