Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas T-Maxx 3.3 nitro monster truck RTR Telemetrie, TSM TRX49077-3

Traxxas

Prijs: 589,95
Model: TRX49077-1
220V naar 12V Adapter:

After Run Olie:

Batterijen Handzender:

Brandstof:

Gewenste Kleur:

Luchtfilter Olie:

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Groter. Gemener. Sterker!

Nu met Traxxas Link Wireless Module en TSM!

Het ultieme 4x4 Nitro Monster
4x4 monster truck plezier begint met T-Maxx. Wanneer T-Maxx gelanceerd werd in de scène ontstond een hele nieuwe wereld van mogelijkheden voor R / C rijden. T-Maxx is uitgegroeid tot 's werelds best verkochte Ready-To-Race ® nitro monster truck door te klimmen, springen en scheuren door het terrein dat anderen gewoon niet zou durven proberen.

Hardcore nitro monster verpletterend alles en blijft zich ontwikkelen en dat doet T-Maxx. Sinds de introductie van de nieuwe T-Maxx 3.3. Deze brutale nieuwe Maxx speelt in op de oproep van een nieuwe styling, een hardere ruggengraat, en goddeloze, band-schroeiende prestaties. 

T-Maxx brengt het allemaal samen en opent een geheel nieuw niveau van monster potentieel. Ga sneller, hoger springen, en laat je creativiteit gaan voor het vinden van nieuwe vormen van martelende off-road prestaties. De nieuwe T-Maxx is sterker, groter, gemener en down-to earth door zijn monster kern.
Maxx-Sized Stance
De nieuwe T-Maxx 3.3 is de grootste Maxx ooit. Nieuwe, grote Maxx banden leveren enorme grip off-road en door 6,3 "grootte, voegen ze bodemvrijheid toe en trekken diepe sporen en het overwinnen  grote keien (kijk maar eens naar de video's!). In de stad nodigen, stedelijke obstakels zoals stoepranden en trappen uit voor een all-out Maxx aanval. Maxx banden komen vooraf gelijmd op 3.8 "Mirror-Chrome orkaan wielen. Traxxas ingenieurs zorgden bij de nieuwe T-Maxx 3.3 met een verlengde wielbasis (30 mm langer) voor maximale stabiliteit. T-Maxx is in staat om meer kracht op de grond zetten voor nog meer acceleratie en verbazingwekkende directionele controle. Er is niet bezuinigd als het gaat om het chassis. Deze is gevormd uit 4 mm dik 6061-T6 aluminium en vervolgens geanodiseerd in briljant blauw. Stevige nieuwe chassis braces en een geheel nieuwe skid-plate zorgen voor solide stijfheid en stevigheid.

                                      

Accelereer Sneller/Sneller door de Bocht/Rem Harder/Blijf in Controle

Met Traxxas Stability Management (TSM) kunt u alle extreme kracht, snelheid en versnelling die is ontworpen in uw T-Maxx ervaren waardoor u deze veel makkelijker kunt controleren op gemeenschappelijke gladde oppervlakken zoals stoffig asfalt, glad beton en zelfs ijs en sneeuw. Punch hem van de lijn en TSM gaat aan het werk tast de richting van het voertuig af en het maakt stuurcorrecties om straight-ahead volgas acceleratie te bieden zonder fishtailing, spin-outs, en verlies van controle. TSM werkt ook in bochten, maakt intuïtieve correcties om je op je lijn te houden, en zodat u de gashendel eerder in kunt drukken voor veel snellere exit snelheden. Remmen is drastisch verbeterd omdat TSM werkt om u e helpen waardoor u pijlsnel volledig tot stilstand kunt komen.


Meer Power!
De TRX 3.3 Racing Engine staat bekend om zijn brede, lineaire output die Extreme Horsepower beschikbaar en overal in het toerenbereik beschikbaar maakt. Sla op het gas bij elke snelheid en de T-Maxx maakt de grond eronder volledig flarden. Brutal bottom-end en een enorm koppel zorgen voor  wiel staande lanceringen en opzwellende topsnelheden toto 45 mph/ 75 kmh! Het nieuwe extra grote dual-stage Traxxas luchtfilter geeft een verbeterde luchtstroom naar de TRX 3.3 Racing motor, om te ademen en geeft nog meer pk's en koppel. Grotere filtercapaciteit levert ook consistente power tijdens lange sessies van rijden en tussen de onderhoudsintervallen. Aan de andere kant, de Resonator tweekamer-Maxx buis zorgt voor een gemiddelde maximum koppel stijging van 16% ten opzichte van de standaard Maxx pijp, en een stijging van 10% in de totale powe over het hele bereik. Volledige spiegelglas polijsten zorgt voor de final touch.


Krachtige nieuwe stuurgroep
De T-Maxx is groter, heeft grip vastere banden en de mogelijkheid om nog dieper off-road te gaan, en stuur autoriteit waarop u op kunt rekenen. De nieuwe T-Maxx 3.3 is uitgerust met het nieuwe bellcrank besturingssysteem met een geïntegreerde servo saver. Deze wordt aangedreven door een hoog koppel digitale servo met maar liefst 50% meer koppel dan een standaard hi-torque servo levert. Hij heeft de kracht om te sturen door sporen, diep zand en andere hoge belasting .


Revo-Spec aandrijflijn
Revo ® DNA combineert high-tech engineering met brute kracht. De nieuwe T-Maxx 3.3 richt zich op de essentiële prestatie dus is uitgerust met een forward-only, auto-shifting, met twee versnellingen. Het snelle-spinning, lage-massa ontwerp draagt ​​bij aan de responsieve acceleratie en prestaties. Extra brede tandwielen en slim gebruik van stalen onderdelen werken samen voor de kracht die nodig is voor het gebruik van TRX 3.3 vermogen en koppel. Revo Spec centrum aandrijfassen tussen de transmissie en differentiëlen zijn over gedimensioneerd om de onvermijdelijke aandrijflijn klappen die optreden na sprongen en tijdens off-road rijden te verwerken.


Gesloten Differentiëlen
Revo ®-Spec gesloten differentiëlen worden gebruikt voor de krachtig toegenomen koppel handling en een lange levensduur. X-ringen houden de olie in en het vuil buiten voor vrijwel onderhoudsvrije werking. Je besteedt meer tijd aan rijden en praktisch geen tijd op de werkbank. Omdat de diffs volledig zijn afgesloten, kunnen ze afgestemd worden met andere olie viscositeiten om de beperkte slip werking aan te passen.
Power naar de wielen, gesloten buitenste aandrijfassen houden het vuil buiten voor soepele, betrouwbare prestaties. Traxxas schuivende assen zijn bewezen taai en het superieure ontwerp zorgt voor een maximale vrijheid.


Verstelbare Wheelie Bar
De nieuwe T-Maxx 3.3 is uitgerust met de exclusieve verstelbare wheelie bar (patent aangevraagd). Met zo veel vermogen van de motor, is het een must have! De wheelie bar heeft 4-snap-in-aanpassing-functies die u in staat om te kiezen hoe extreem u wilt dat uw actie zijn. In de laagste stand, het houdt de voorkant van het T-Maxx naar beneden om te pronken met de ongelooflijke versnelling die mogelijk is met de TRX 3.3. Breng de wheelie bar in zijn volledige-up positie en wilde actie, samen met gigantische wheelies die imponeren zolang je blijft stampen de gashendel ... zelfs in de tweede versnelling! De nieuwe T-Maxx 3.3 rijdt nog steeds sneller op zijn twee achterwielen dan de meeste andere trucks op de grond. Het is een geweldige kick te laten zien dat je rijvaardigheid hebt elke keer opnieuw en opnieuw. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om gemakkelijk verwijderd te worden in situaties waar je misschien geen extra controle wilt.


Het meest Geavanceerde Ready-To-Race® Radio Systeem in de Wereld Verbind nu Draadloos met de Traxxas Link App
TQ 2,4 GHz-radio met Traxxas Link. The T-Maxx 3.3 bevat nu de Traxxas TQ 2,4 GHz High Output radio systeem met Traxxas Link ™. Dit nieuwe systeem biedt het ongeëvenaarde "geen kanalen, geen kristallen" 2,4 GHz-technologie, en de lange afstand en de veiligheid van een high-output signaal, maar dat is slechts het begin. Het nieuwe, gepatenteerde Traxxas Link-technologie slaat de instellingen voor maximaal 20 Traxxas Link-compatibele modellen op, zonder naamgeving of "model geheugen" vereiste instellingen. Alleen de kracht van de zender en het model dat u wilt rijden, en de instellingen voor dat model worden direct gekozen! De nieuwe TC 2.4GHz High Output radio is ook volledig instelbaar, stuur-en gas eindpunten kunnen nauwkeurig worden ingesteld, en de multifunctionele knop kan worden geprogrammeerd voor Steering Gevoeligheid (Expo), Throttle Gevoeligheid (Expo), Steering Percentage (Dual ControlRate), rempercentage (Dual Rate), of Throttle Trim.


Afmetingen:
Lengte: 539mm
Gewicht: 4.53kg (Zonder Nitro)
Hoogte: 277mm
Wielbasis: 335mm

QUICK FEATURES VAN DE T-MAXX 49077-3

Traxas Stability Management (TSM)
TQI™ 2.4GHz zender met Traxxas Link draadloze module en ontvanger
Ready-To-Drive® met de meegeleverde AA batterijhouder en EZ-Start accu, lader, brandstof-filler fles, Reserveonderdelen gloeibougie, precisie-instrumenten, en nog veel meer!
In de fabriek geïnstalleerde telemetrie sensors
Verlengd chassis, heavy-duty chassis braces, en transmissie skid plate
Gepolijste Resonator twee-kamer aluminium pijp
Grote high-volume dual-stage luchtfilter
Afstembare, verzegelde Revo-Spec voor- en achterzijde differentiëlen
High-koppel digitale stuurservo
Heavy-duty servo saver en tuimelaar stuursysteem
Agressieve 6.3" Maxx-sized all-terrain banden
Mirror-Chrome 3.8" Hurricane wielen
Revo-Spec twee-versnellingsbak en het centrum van driveline
Supersized Maxx body met verse verf!

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas T-Maxx 3.3 nitro monster truck RTR Telemetrie, TSM TRX49077-3

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas T-Maxx 3.3 nitro monster truck RTR Telemetrie, TSM TRX49077-3

Prijs: 589,95

Model: TRX49077-1

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: