Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Stampede 4x4 VXL Brushless met TSM, zonder Accu en Lader

Traxxas

Prijs: 459,95
Model: TRX67086-4
Accu:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers:

Extra Accu:

Gewenste Kleur:

Snellader:

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

1/10 Schaal Brushless High-Performance Monster Truck nu met TSM!

 

NIEUW! TQi 2.4GHz Radio Systeem

NIEUW Traxxas Stability Management TSM

America's Meest Populaire Monster Truck!

Waterproof Electronica voor All-Weersomstandigheden

Extreme Brushless Power Voor een Top Snelheid van 60+mph! (100+kmh)

 

Powered met Passie

Traxxas neemt zijn monster trucks serieus , en de Stampede 4x4 VXL is ontworpen als geen ander om extreme kracht om te zetten in extreem monster truck plezier! De efficiënte, low-mass aandrijflijn is volledig geoptimaliseerd voor het brute koppel van Velineon borstelloze kracht, en naar aanleiding van de erfenis van de naam Stampede, is deze 4x4 is overmatig gebouwd en Traxxas Tough om alle 4-wheel drive monster stunts die u kunt uitvoeren kan weerstaan. De gepatenteerde verstelbare wheelie bar is de gewenste uitrusting als de Stampede 4X4 lanceert , het verzenden van de voorwielen naar de hemel. Je bent in volledige controle met het nieuwe Traxxas TQI 2,4 GHz radio-systeem en de superieure handling van volledig onafhankelijke wielophanging en vloeiende bellcrank besturing. Het Velineon Brushless Power System en optionele Traxxas Power Cell 8.4V NiMH-batterij combineren samen een ontketende 35 + mph, recht uit de doos. Installeer een 3S LiPo pack, en de Stampede 4X4 verbrijzelt de snelheidsmeter met 60 + mph snelheid! Het is borstelloze gedaan op de Traxxas manier: brutaal snel en makkelijk te gebruiken. Sluit hem gewoon aan en zet hem aan om uw behoefte aan extreme pk's te voeden.

TSM Traxxas Stabity Management

Met het Traxxas Stability Management (TSM) kunt u alle extreme krachten, snelheid en acceleratie die in de Stampede VXL worden ontwikkeld en waardoor deze veel makkelijker is  te controleren op gemeenschappelijke gladde oppervlakken zoals los vuil, glad beton en zelfs ijs en sneeuw. Punch hem van de lijn en TSM gaat werken neemt richting van het voertuig waar en maakt stuurcorrecties om straight-ahead volgas acceleratie te bieden zonder fishtailing, spin-outs en verlies van controle. TSM werkt ook in bochten, waardoor de eerste intuïtieve correcties van je lijn behoud en vervolgens kunt u de gashendel eerder in de bocht gebruiken voor veel hogere snelheden. Remmen is drastisch verbeterd als de TSM werkt, om u rechtdoor, als een pijl, en komt tot een volledige stop. TSM fungeert als uw on-board co-piloot in het voertuig, dat "voelt" wat de auto doet en maakt correcties voor bewegingen van het voertuig die je niet eens kan detecteren, ook voordat het voertuig uit controle gaat.

Traxxas TSM geeft u alle voordelen van moderne elektronische stabilisatie zonder het inbreuk op uw rijplezier heeft. De Traxxas ingenieurs ontwikkelden superieure tuning algoritmes die draaien op hoge snelheid, met precisie elektronische componenten voor een systeem dat onzichtbaar werkt, op de achtergrond creëert, zonder ooit het beperken van uw gaspedaal. TSM kan worden afgestemd (of uitgeschakeld) voor verschillende ondergronden door simpelweg het aanpassen van de multifunctionele knop op de TQI zender, of door aanpassing van de schuif in de  Traxxas Link app. Het resultaat is dat je sneller rijdt, met meer gemak en meer plezier, met het volledig verbonden voelen bij de controles die u verwacht. In feite besef je niet eens hoeveel TSM je helpt, totdat u het uit schakelt en test uw rijvaardigheid zonder!

Chassis Geoptimaliseerd voor Monster Fun

De Stampede 4X4 is gebouwd op de bewezen prestaties van het geavanceerde as-aangedreven 4WD-systeem en het innovatieve modulaire ontwerp van de bekroonde Slash 4X4. Het chassis integreert volledig de elektronica en batterij compartiment voor een efficiënte en compacte lay-out, en handhaaft de hoge centrum bodemvrijheid dat geeft de Stampede haar monster houding en high-riding look. De extra ruimte verhoogt drastisch de offroad veelzijdigheid die u toelaat om ruwer terrein en grotere hindernissen aan te pakken. De Stampede 4X4 voelt zich zeker en veilig op de snelheid, zelfs op de stoep en in andere high-grip omstandigheden. De Stampede 4x4 is 100% monster truck, maar hij stuurt als een race-machine!

 Bewezen Velineon Brushless Power

Het Stampede 4x4's Traxxas Velineon Brushless Power-systeem definieert de volgende generatie van buitensporige elektrische stroom die geen beperkingen en grenzen kent. Geef hem de spanning en naar buiten komt de snelheid in vloedgolven van kracht gestuurd door de precisie gashendel. Voor de niet-ingewijden, bereid je voor ... de pure brute kracht in combinatie met de De Stampede 4x4's vier-hoek grip resultaten in-band smeltende acceleratie en bliksemsnel. Het Velineon 3s Brushless Power System is voorzien van systeemonderdelen die samenwerken als een geoptimaliseerd pakket, van de gepatenteerde High-Current-connector tot aan de custom-wound motor. Het is samen ontwikkeld vanaf het begin om het ultieme te leveren in efficiëntie, snelheid, en run-time samen met precisie gasrespons en verfijnde controle. Het is borstelloze prestaties op de Traxxas manier: bliksems snel en makkelijk te gebruiken. Sluit hem gewoon aan en het werkt, geen speciale kennis of programmeerkennis nodig. 

Ultra Efficient As-Aangedreven 4WD

De Stampede 4X4 gebruikt slechts drie versnelling meshes om alle vier de wielen aan te drijven, waardoor de noodzaak voor een overbrenging met verscheidene versnellingen vervalt. De zeer efficiënte aandrijflijn draait moeiteloos op-rubber afgedichte kogellagers en is naadloos geïntegreerd in de unieke behuizing voor optimale prestaties en eenvoudig onderhoud. De centrale aandrijfas is gevormd uit geëxtrudeerd aluminium. Er is geen dogbones slijtage, geen drive cups die wiebelen. Het extrusieproces zorgt dat de as hol en licht met inwendige groeven is, die direct en veilig te past op de ingaande assen van de voorste en achterste aandrijvingen . De as loopt perfect recht en zuiver en biedt superieure duurzaamheid. Traxxas ingenieurs belichten deze belangrijke innovatie met een levendig blauw geanodiseerd en een lasergeëtst Traxxas logo. Een transparante deksel pronkt met de high-tech look, terwijl het vuil en afval van de as af houd.

Het meest geavanceerde Ready-To-Race® Radio Systeem van de wereld Nu Draadloos verbonden met Bluetooth aan de Traxxas Link App

De Traxxas TQI gepaard met de Traxxas Link app is het meest geavanceerde, feature-rijke, Kant-en-Klaar Race® radio-systeem nu beschikbaar. Nu verbind uw TQI draadloos systeem met de nieuwste Traxxas Link app voor het ultieme gemak van gebruik en controle. Het TQI radio systeem kan worden uitgerust met de Traxxas Link Wireless Module voor spannende functies zoals instant Bluetooth®-connectiviteit; toegang tot het volledige scala van krachtige TQI tuning en telemetrie gereedschappen via een intuïtief highdefinition grafisch interface; en de mogelijkheid om een vriend op afstand real-time telemetrie te laten controleren terwijl u zich richt op het gaspedaal. Uw bijrijder kan zelfs aanpassingen voor je maken, op afstand, terwijl u rijdt. Geen enkel ander radio-systeem kan dat doen. Net als de snelheid en prestaties die Traxxas ingenieurs in de voertuigen hebben gebracht, de kracht en de mogelijkheden van TQI en Traxxas Link breidt uw plezier in alle nieuwe terreinen uit. Alleen van Traxxas, De snelste Naam in Radio Controle®.

Traxxas Link Draadloos Module Compatibel

De belangrijkste nieuwe feature van de TQI's zit mogelijk al in uw zak. De TQI kan worden uitgerust met een Traxxas Link Wireless Module (# 6511, wordt apart verkocht) die uw iPad ® iPhone ® of iPod touch ® (afzonderlijk verkrijgbaar) verandert in een krachtig tuning tool voor uw Traxxas model. Het full-color scherm gecombineerd met de vrije Traxxas Link ™ App (de App Store) voor een intuïtief, high-definition, full-color grafisch user interface die de mysteries voor het optimaliseren van uw radio-systeem voor de ultieme controle over de auto ontgrendelt . Traxxas Link opent ook de deur naar mogelijkheden voor telemetrie wanneer u de optionele sensoren toe voegt aan uw model.

Krachtige Traxxas Link Applicatie
Beschikbaar in de App Store

Traxxas Link App. Voorbij zijn de onhandige controles en geblokte zwart-wit graphics van radiosystemen van gisteren. Deze krachtige app geeft je volledige controle over de werking en afstemming van uw Traxxas radiografisch bestuurbare model met prachtige visuals en absolute precisie. Traxxas bouwt 's werelds snelste Ready-ToRace radiografisch bestuurde modellen. Dat niveau van prestatie vereist precisie controle. Traxxas Link geeft u de tools voor veeleisende aanpassing en superieure controle, en u altijd op de hoogte  houd van de status van uw model en snelheid.

Telemetrie Sensoren
Traxxas Link verzamelt en registreert in real-time telemetrie data als je rijdt. Wanneer u uw model voorziet van de optionele telemetrie data sensoren, komt het Traxxas Link dashboard tot leven en toont je snelheid, accuspanning, toerental en temperatuur. De applicatie detecteert en herkent Traxxas Link sensoren voor eenvoudige installatie en configuratie. Het dashboard is volledig aanpasbaar met ofwel wijzerplaat of digitale uitlezing meters. Tot negen meters kunnen in een keer worden weergegeven. Stel drempel waarschuwingen en log maxima, minima, of gemiddelden in. Gebruik de opnamefunctie om uw dashboard view te documenteren, met geluid, zodat u uw ogen kunt houden op het rijden om geen enkele jump te missen . Als u bent vergeten om op te nemen, raakt u gewoon Instant Replay aan, en u kunt altijd naar de vorige minuut van leuke en onverwachte triomfen vastleggen. De opnamen kunnen worden benoemd en opgeslagen om te vergelijken, te beoordelen en te delen met vrienden.

Zodra u de perfecte controle-instellingen voor uw model hebt gemaakt, kunt u deze opslaan als een profiel dat u later kunt herstellen, te gebruiken op een ander model, of delen met vrienden. Als de condities van de baan veranderen, gewoon opnieuw afstemmen van uw Drive Effecten en opslaan als nieuw profiel. Alleen Traxxas Link maakt proniveau zender tuning zo snel, handig en makkelijk.

Verzegelde Electronica Breidt Uw Driving Fun Uit

Alleen Traxxas laat je borstelloze-aangedreven 4WD opwinding ervaren, het hele jaar door, ongeacht wat moeder natuur te bieden heeft. Water, modder en sneeuw vertragen niet. De Stampede 4X4; zijn elektronische snelheidsregeling, ontvanger, en een hoog koppel digitale servo zijn allemaal waterdicht voor geen zorgen plezier in natte omstandigheden die andere trucks naar dekking laat sturen. Rijdt de Stampede 4X4 waar u wilt, wanneer u wilt, de enige beperking is uw eigen fantasie.

100% Volledig Geassembleerd en Ready-To-Race®

De Stampede 4X4 komt volledig geassembleerd en Ready-To, Race® met het TQI 2,4 GHz radio-systeem geïnstalleerd en ingesteld, Velineon brushless power systeem, een geschilderd en bestickerde body, voorgelijmde banden en gedetailleerde instructies.

QUICK FEATURES VOOR DE STAMPEDE 4X4 VXL (#67086-4)

 

Chassis speciaal ontwikkeld voor de Stampede 4X4

Dual-bellcrank besturing met geïntegreerde servo saver

Unieke Schokbreker Guards beschermen de Vering armen en schokbrekers

Nieuwe Heavy-Duty aandrijfassen

Velineon Brushless Power Systeem

4-Posities Wheelie Bar

Revo-spec verzegelde, siliconen-gevulde differentiëlen

TQi 2.4GHz Zender en Ontvanger

Traxxas Stability Management

4-amp DC Peak Detecting Fast Charger

Waterproof Elektronica

Digitale hoog-koppel stuurinrichting waterproof servo

Rubber-afgeschermde Kogellagers

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Stampede 4x4 VXL Brushless met TSM, zonder Accu en Lader

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Stampede 4x4 VXL Brushless met TSM, zonder Accu en Lader

Prijs: 459,95

Model: TRX67086-4

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: