Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Stampede XL-5, zonder Accu en Lader Oranje TRX36054-4ORNG

Traxxas

Prijs: 229,95 199,95
Model: TRX36054-4ORNG
220V naar 12V Adapter:

Accu:

Accu & Lader Combi:

Batterijen Handzender:

Beschermhoes Dusty Covers:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

De Traxxas Stampede XL-5®
Rock-Crushing Koppel—En Waterproof!

De best verkochte Traxxas Stampede is de originele high-performance monstertruck. De legendarische robuustheid heeft de Stampede-naam synoniem gemaakt met off-road plezier. Nu heeft de Stampede een gedurfde uitstraling, innovatieve functies en natuurlijk meer kracht. Met een topsnelheid van 30+km/u en een grote rit-over-alles bodemvrijheid, Stampede scheurt door gras en dendert over stoepranden. Waterdichte elektronica laten hem door plassen scheuren en sneeuw versnipperen voor avontuur bij alle weersomstandigheden. Stap over op echte Traxxas-kwaliteit en -prestaties en ontdek een heel nieuw niveau van plezier met de Traxxas Stampede!

  • TQ™ 2.4GHz radio systeem
  • Waterproof electronica voor all-weather fun
  • Titan® 12-Turn 550 Motor
  • 30+mph!* (50km/h)
  • Sterke XL-5 Waterproof Electronische Snelheids Regeling
  • Uitgerust met Traxxas' High-Current Connector

Gemodificeerde kracht

De met de Titan 12T 550 gemodificeerde motor biedt ongelooflijke mod-motorvermogen met vrijwel onderhoudsvrije werking en langdurige prestaties. De geïntegreerde koelventilator van de Titan trekt koele lucht door ventileertunnels die in de motorplaat zijn gegoten om de temperatuur laag te houden. Een koeler lopende motor komt overeen met hogere snelheden, langere bedrijfstijd en langere levensduur van de motor. De XL-5 elektronische snelheidsregeling biedt een hoge stroomafhandeling, EZ-Set® één knop setup en soepele hoogfrequente besturing. Eens gereserveerd voor high-end vervangende ESC's, wordt de XL-5 standaard geleverd met drie driveprofielen, laagspanningsdetectie, thermische uitschakelbeveiliging, vergulde connectoren en ongelooflijk lage weerstand. De gepatenteerde High-Current Connector van Traxxas opent de deur voor een onbeperkte stroomsnelheid met de huidige krachtige batterijen.

Battery en Lader worden appart verkocht
Voeg een Traxxas Battery en Lader toe voor de Perfecte Combo!
Choose performance you want!
Select the right Traxxas iD battery to fit your needs from the options below

 

Rijtijd* 15+ Minuten 20+ Minuten 30+ Minuten
Battery 2926X (1)
3000mAh NiMh
2951X (1)
4200mAh NiMH
2843X (1)
5800mAh 2S LiPo
Skill Level 1 1 1
Choose your charging option
Traxxas iD Auto Battery Identification works exclusively with EZ Peak chargers
Lader 2969
2-amp NiMH charger
2970
EZ-Peak Plus
2971
EZ-Peak Live
Laad Amperage 2-amp 4-amp
  • 12-amp

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Stampede XL-5, zonder Accu en Lader Oranje TRX36054-4ORNG

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Stampede XL-5, zonder Accu en Lader Oranje TRX36054-4ORNG

Prijs: 229,95 199,95

Model: TRX36054-4ORNG

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: