Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas TRX-4 Scale and Trail Crawler met Chevrolet K10 Truck Body zwart uit 1979: 4WD elektrische t

Traxxas

Prijs: 629,95
Model: TRX92056-4BLK
220V naar 12V Adapter:

Accu:

Accu & Lader Combi:

Batterijen Handzender:

Snellader:

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

GELIFT OFF-ROAD AVONTUUR

Traxxas tilt het schaalavontuur naar een hoger niveau met de gelifte TRX-4 Chevrolet K10 High Trail Edition. Dankzij de in de fabriek geïnstalleerde Long Arm Lift Kit en extra grote banden, staat de zeer gedetailleerde K10-replicabody meer dan 2,5 cm hoger dan de standaard TRX-4. De verlengde wielbasis van de K10 verbetert de reeds legendarische offroad-capaciteiten van de TRX-4 nog meer voor nog meer plezier op het parcours. De TRX-4 High Trail Edition is het perfecte voertuig voor de bestuurder die alles wil: extreme all-terrain capaciteiten, verbluffende schaal-looks en Traxxas-Tough duurzaamheid.

TRX-4 High Trail Edition K10

High Trail Edition

HIGH TRAIL EDITIE
De in de fabriek geïnstalleerde Long Arm Lift Kit verhoogt de K10 High Trail™ Edition meer dan 2,5 cm voor superieure bodemvrijheid. Grote 2,2-inch mag-wielen en Canyon Trail-banden temmen zelfs de meest technische paden om je schaalavonturen verder uit te breiden dan ooit tevoren

Extended Wheelbase

VERLENGDE 336MM WIELBASIS
De stalen framerails van de K10 verlengen de wielbasis tot 336 mm om de echte proporties van de pick-up perfect vast te leggen. Een langere wielbasis vertaalt zich ook in een grotere klimstabiliteit en een soepelere, stabielere rit over ruw terrein.

Clipless Body Mounting

CLIPLOSE BODY MONTAGE
De cliploze body van de K10 houdt het pad stevig vast, maar laat in slechts enkele seconden los om toegang te krijgen tot het chassis. Dit verborgen vergrendelingssysteem voegt een nieuw niveau van gemak en schaalrealisme toe aan de TRX-4 door traditionele bodyclips te verwijderen die de strakke lijnen van het lichaam kunnen onderbreken.

Molded Scale Details

Gegoten schaaldetails
K10 High Trail Edition heeft prachtige, nauwkeurig gevormde details voor een geheel nieuw niveau van schaalrealisme. De authentieke chromen wielen, zijspiegels en ruitenwissers zorgen voor de perfecte schaaldetails.

Factory-Installed Long Arm Lift Kit

In de fabriek geïnstalleerde hefkit met lange arm
De Traxxas Long Arm Lift Kit bevat verlengde GTS aluminium schokbrekers, langere schakels en stangkoppen, verlengde aandrijfassen en T-Lock kabels, en een nieuwe servobevestiging. De hefkit werkt als één samenhangend systeem, niet alleen om de truck omhoog te brengen, maar ook om de zorgvuldig afgestelde ophangingsgeometrie van de TRX-4 te behouden.

Heavy-Duty Frame Rails

Zwaar uitgevoerde framerails
Een dik stalen ladderframe van 1,5 mm met gegoten dwarsbalken zorgt voor een uitzonderlijke torsiestijfheid om zelfs de ergste verdraaiing van het chassis te weerstaan. Dankzij deze extreem stijve ruggengraat kan de ophanging het werk doen waarvoor hij is ontworpen. Je zult het verschil voelen op paden waar de eliminatie van chassisflex zorgt voor een nauwkeurige wielplaatsing bij het navigeren op technisch terrein.

Chrome-Finish Differential Covers

Verchroomde differentieelkappen
Klassieke stijl ontmoet moderne technologie onder de K10-pickup met realistische spiegelverchroomde differentieelkappen. Deze gepolijste details tillen de schaaluitstraling van de voor- en achterportalassen naar een hoger niveau.

Raised Center Driveshafts and Suspension Links

Verhoogde centrale aandrijfassen en ophangingskoppelingen
Het radicale ontwerp van de portaalas van de TRX-4 heft de aandrijfassen hoger op om de asgeometrie te verbeteren en de aandrijfashoeken te verkleinen. Hogere aandrijfassen en ophangingsschakels gaan over obstakels om te voorkomen dat uw truck te hoog gecentreerd wordt en de algehele slijpslijtage te verminderen.

High/Low Transmission

Hoge/lage transmissie
Waarom zou u uw crawler over het pad dragen als u kunt rijden? De K10 heeft een hogesnelheidsuitrusting om je snel naar je volgende kruipuitdaging te brengen. Als je daar bent, draai je de tuimelschakelaar op je zender om het lage bereik in te schakelen en moeilijk terrein te bedwingen met een uitzonderlijk koppel.

Molded Inner Fenders and Floor Pans

Gegoten binnenspatborden en vloerpannen
Stevige binnenspatborden worden rechtstreeks op het frame en de schokbrekertorens gemonteerd om de K10 een substantiële look en feel te geven. Gegoten vloerplaten zijn geïntegreerd in de spatborden om stenen, modder en twijgen uit het chassis te houden.

Titan 21T 550 Motor

Titan 21T 550-motor
Koppel regeert het parcours! De enorme Titan 21T-motor van de TRX-4 pompt een enorm koppel om je over alles heen te helpen wat in de weg staat. Een geïntegreerde koelventilator houdt de temperatuur laag voor langere looptijden.

2.2” Canyon Trail Tires

2.2" Canyon Trail-banden
K10 High Trail Edition rijdt op extra grote Canyon Trail-banden voor extra bodemvrijheid en prestaties bij het crawlen van rotsen. Het ultrazachte S1-compoundrubber en het agressieve nokkenpatroon zorgen voor ongeëvenaarde grip en robuuste klimactie.

1979 Chevrolet K10 (Side) Specifications1979 Chevrolet K10 (Front) Specifications

  

 

 

 

 

 

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas TRX-4 Scale and Trail Crawler met Chevrolet K10 Truck Body zwart uit 1979: 4WD elektrische t

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas TRX-4 Scale and Trail Crawler met Chevrolet K10 Truck Body zwart uit 1979: 4WD elektrische t

Prijs: 629,95

Model: TRX92056-4BLK

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: