Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Stealth HD Drone 2.4Ghz incl 2mp HD camera

Stealth HD Drone 2.4Ghz incl 2mp HD camera

Yellow RC

Prijs: 99,00 89,95
Model: YEL9100

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Woensdag bereikbaar van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Meer informatie ?

Artikelomschrijving

De Stealth HD Drone neemt je mee naar het volgende niveau met een super eenvoudig drone, om te vliegen en met perfecte video-opname. Met de ingebouwde 2 megapixel 720p HD-camera kunt u foto's en video opnemen in hoge resolutie. De HD-camera kan worden gecontroleerd op de 2.4Ghz zender, zodat u de foto of film kunt maken op het perfecte moment!

De YellowRC Stealth HD drone wordt geleverd met een 2,4 Ghz zender die is ontworpen met een comfortabele grip. Deze zender biedt de drone een veilige controle afstand van 50-75 meter, dat is genoeg om wat plezier vluchten te maken.

De Stealth HD Drone biedt u een Gyro gestabiliseerde vlucht. Dit betekent dat de Drone gestabiliseerd is en zorgt voor een eenvoudige bediening.

Als je een meer ervaren piloot bent, kunt u gemakkelijk overschakelen op de expert-modus en de snelste piloot in de lucht zijn!

Onder de Stealth HD Drone is een 2 megapixel 720P HD-camera gemonteerd. Deze camera kan hoog resolutie foto's schieten en leuke video's opnemen. U kunt starten / stoppen van de video eenvoudig op de zender met een simpele druk op de knop en het zal worden opgeslagen op de meegeleverde micro SD-kaart.

Wat is inbegrepen bij de Stealth HD Drone:

Stealth HD Drone.

2MP 720 HD Camera.

2.4 GHZ zender.

3.7V 500mAh LiPo batterij.

USB-lader.

Reserve set propellers.

Micro SD-kaart.

USB SD kaartlezer.

Gereedschap.

Specificaties:

Breedte: 410 mm

Totale hoogte: 75 mm

Rotor Diameter: 140 mm

Batterij Type: Lithium Polymer (LiPo)

Batterij Voltage: 3.7V

Batterij Capaciteit: 500mAh

Vervangende batterij: 700mAh Part # YEL2709

Vluchttijd : tot 10 minuten

Camera: 2MP 720P HD

 

Speciale Functies:

Automatisch 360 Flips

Headless Functie

Videos

Videos

Reviews (0)

Reviews over Yellow RC Stealth HD Drone 2.4Ghz incl 2mp HD camera

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Extra afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending binnen Belgie en Nederland zijn €1.95 (indien het in een envelop past). Grote pakketten €4,95

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Lommel, Lelystad (NL) en Kaatsheuvel (Nederland) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Lommel, Lelystad (NL) of Kaatsheuvel (NL)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.