Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas - Kwaliteit, innovatie en degelijkheid

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas

VXL-versie

Traxxas heeft een groot aantal modellen in haar collectie die stuk voor stuk kunnen worden uitgevoerd in verschillende varianten. Afhankelijk van het doel bestelt u de terreinvariant of gaat u voor pure snelheid. De VXL-versies van de radiografisch bestuurbare auto’s bereiken een ongelooflijke topsnelheid van 110 kilometer per uur. Natuurlijk raadt Traxxas deze versies alleen aan aan professionele bestuurders die al wat langer ervaring hebben met radiografisch bestuurbare auto’s. Te meer omdat sommige auto’s van deze VXL-versies ook nog eens uitgebreid kunnen worden met een extra krachtige motor, waardoor er een topsnelheid van 160 kilometer per uur bereikt kan worden. Enige stuurvaardigheid is dan wel op zijn plaats.

Traxxas

Boten

Naast een enorme collectie aan Traxxas radiografisch bestuurbare auto’s, beschikt het Amerikaanse merk ook over een aantal boten. Deze speciale marinecollectie is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde bestuurders. De voertuigen en boten van Traxxas gaan jaren mee en bij normaal gebruik heeft u er geen omkijken naar. Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen.

Onderdelen en reparaties

Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. Deze onderdelen zijn los te bestellen, zodat u zelf kunt sleutelen aan uw model. Natuurlijk kunt u ook informeren naar de mogelijkheden voor een eventuele reparatie.

Traxxas Gold Dealer Trxxs-Winkel

Als u binnenloopt bij Trxxs-Winkel.be, dan merkt u dat u binnenloopt bij een modelbouw specialist. Al onze medewerkers vinden het leuk en een uitdaging om zich met modelbouw en modelsport bezig te houden. Als u meer informatie wilt over ons of over onze modelbouw producten, dan kunt u bellen naar +32(0)11-553443 (Belgie) of naar 0031(0)416-274434 (Nederland). U kunt er ook voor kiezen om een email te sturen.