Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Winkel Nederland (Kaatsheuvel)

Trxxs-winkel.nl in Kaatsheuvel is een jonge onderneming, die zich richt op originele Traxxas voertuigen en onderdelen. Traxxas is één van de bekendste merken in de modelbouwbranche. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt voor het aanschaffen en onderhouden van uw model. Trxxs-winkel beschikt over een enorm assortiment. Wij bieden u de scherpste prijzen voor de nieuwste producten. Ook voor het laten uitvoeren van reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en productkennis zorgen ervoor dat wij u op een professionele manier van dienst kunnen zijn.

Het assortiment

Bij Trxxs-winkel.nl vindt u een enorm assortiment aan Traxxasproducten. Natuurlijk hebben wij in onze collectie auto’s, zowel elektrisch als op brandstof, boten, helikopters en vliegtuigen. Maar naast de voer-, vaar- en vliegtuigen leveren wij ook originele onderdelen, voor het geval er iets voorvalt met uw Traxxas product. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de onderdelen te bestellen en zelf uw model te repareren of dit te laten doen door één van onze professionals. De medewerkers van Trxxs-winkel.nl werken al jarenlang met de originele Traxxasproducten en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de modelbouw.

Waarom Trxxs-winkel.nl?

Trxxs-winkel.nl is uw partner in de modelbouw. Onze ruime voorraad zorgt ervoor dat we altijd binnen enkele dagen uw product kunnen leveren. Daarnaast hebben wij standaard diverse uitvoeringen van de producten in onze collectie. Hierdoor heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Tevens houdt Trxxs-winkel.nl de modelbouwmarkt goed in de gaten en biedt u hierdoor de scherpste prijzen. Een ander voordeel is de reparatieservice van Trxxs-winkel.nl. Uw Traxxas modelbouwproduct wordt direct gerepareerd gedurende de garantieperiode, indien er onverhoopt iets mocht gebeuren met uw model. Op deze site vindt u ons assortiment, maar wij nodigen u graag uit om ook eens langs te komen in onze winkel in Kaatsheuvel. Wij kijken uit naar uw bezoek!