Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Winkel Belgie (Lommel)

Modelbouw is een bijzondere hobby. Duizenden mensen zijn dagelijks bezig met hun favoriete model. Om optimaal te kunnen genieten van deze hobby is het belangrijk dat u beschikt over het beste materiaal en de beste onderdelen. Trxxs-winkel.be levert u de originele Traxxasproducten die uitblinken in kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid. In onze shop vindt u niet alleen voer-, vaar- en vliegtuigen, maar ook alle onderdelen die u nodig kunt hebben voor eventuele reparaties of uitbreidingen. Bij ons kunt u deze onderdelen los bestellen, of u kunt uw model laten repareren door één van onze specialisten.

Trxxs-winkel.be

Trxxs-winkel.be is onze webshop waar u al onze producten gemakkelijk kunt vinden. Elk product heeft een omschrijving, is voorzien van foto’s en heeft een scherpe prijs. Wij zijn dagelijks bezig met het verbeteren van onze service en het zoeken van andere Traxxasproducten, zodat wij u de beste prijs kunnen aanbieden. Naast onze webshop hebben wij ook een vestiging geopend in België. Sinds eind november vindt u in Lommel alles op het gebied van Traxxas modelbouw. In deze winkel treft u ons assortiment aan en tevens kunt u hier terecht voor al uw vragen of reparaties.

Snelle service en kwaliteit

Trxxs-winkel.be beschikt over een groot assortiment, zodat wij u altijd snel van dienst kunnen zijn. Na het doen van uw bestelling gaan wij direct aan de slag opdat wij het product binnen enkele dagen bij u thuis kunnen afleveren. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw model of het modelbouwonderdeel af te komen halen in onze vestiging te Lommel.

Wij werken graag samen met u en daarom nodigen wij u graag uit om rond te kijken op Trxxs-winkel.be of eens een bezoekje te brengen aan onze vestiging in Lommel. Tevens staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

De showroom van Trxxs-Winkel Lommel in het echt bezoeken?

Bent u benieuwd geworden naar de echte showroom? of wilt u graag producten afhalen? Kom dan gewoon langs in Lommel! Parkeren kan gratis voor de deur. Ons adres is:

Trxxs-Winkel.be

BTW nr: BE 0500.933.140
Molsekiezel 173
3920 Lommel
België


Grotere kaart weergeven