Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Privacy verklaring

Wij waarderen het dat u onze site bezoekt en zijn ons ervan bewust dat u bij ons te gast bent en als zodanig moet worden behandeld. Om dit te garanderen, hanteren wij een privacy beleid dat hieronder wordt weergegeven.

Gebruik van persoonlijke informatie en informatie die u verzendt via de website blijft strikt vertrouwelijk. Er zal nooit gebruik worden gemaakt van uw persoonlijke gegevens als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Dit wordt als volgt gewaarborgd.

Formulieren op onze websites waarmee informatie naar een database wordt verzonden die in de toekomst mogelijk wordt gebruikt voor een mailing of voor registratiedoeleinden, zijn voorzien van selectievakjes. Door deze in- of uit te schakelen geef je op of u in de toekomst al dan niet informatie van ons wilt ontvangen. Formulieren die uitsluitend worden gebruikt voor het verzenden van e-mail en berichten enzovoort, bevatten deze optie niet, maar worden nooit gebruikt voor het verzenden van informatie.

U kunt er zeker van zijn dat wij onze lijsten met namen en adressen niet verkopen. De enige informatie die wij automatisch verzamelen, is informatie die gerelateerd is aan het gebruik van onze website. Deze informatie is anoniem en wordt verzameld via de logbestanden van onze servers.

Deze logbestanden bevatten algemene informatie, zoals het aantal bezoeken aan onze website, de gebruikte browsertypen en het aantal gedownloade bestanden. De informatie in deze logbestanden helpt ons om de inhoud van de site te verbeteren.