Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas Hoss 4x4 VXL 3S Brushless Monster Truck TSM RTR Solar Flare 90076-4SF

Traxxas

Prijs: 539,00 479,95
Model: TRX90076-SF
220V naar 12V Adapter:

Accu:

Accu & Lader Combi:

Batterijen Handzender:

Snellader:

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

INNOVATIE


Traxxas gebruikt technologie en innovatie om een leuke en opwindende RC-ervaring te leveren met meer kracht, snelheid en gemak dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Reinforced Front and Rear Bumpers

Versterkte voor- en achterbumpers
Sterk versterkte bumpers beschermen het chassis tegen stoten. De speciaal ontworpen voorbumper zorgt voor een hoge oploophoek waardoor de Hoss gemakkelijk over obstakels kan klimmen. Op de achterbumper is een perfect gepositioneerde wheeliebar gemonteerd om te voorkomen dat de Hoss 4X4 VXL achterover klapt onder zijn explosieve kracht.

New ProGraphix Body

Nieuwe ProGraphix Body
De agressieve ProGraphix ™ -body van de Hoss 4X4-monstertruck wordt getrimd en voorgelakt met de reeds aangebrachte emblemen. Stevige interne verstevigingen behouden de integriteit van de carrosserie, terwijl daksleden bescherming bieden bij het omslaan van de auto om het lichaam er fris uit te laten zien.

Sledgehammer Tires and 2.8” Black Chrome Wheels

Sledgehammer-banden en 2,8” zwarte chromen wielen
Grote 5,3” Sledgehammer-banden combineren een uitstekende bodemvrijheid met echt modderplezier. Het profielontwerp met open blokken klauwt in grind, vuil en gras voor een zekere 4X4-tractie op bijna elk oppervlak. De heavy-duty rubbersamenstelling is speciaal ontwikkeld om scheuren te weerstaan en hecht uitzonderlijk goed op de agressieve zwarte chromen wielen.

Secure Body Latch

Veilige bodygrendel
Hoss 'cliploze ProGraphix®-body wordt op speciaal ontworpen schokbrekertorens gemonteerd. De gebruiksvriendelijke vergrendeling wordt onmiddellijk ontgrendeld met een snelle veegbeweging van een duim en wordt weer vergrendeld met een merkbare vergrendeling om u te laten weten dat hij stevig is vastgemaakt.

Modular Chassis

Modulair chassis
Het modulaire ontwerp van de Hoss 4X4 zorgt voor een chassis dat zowel sterk als gemakkelijk te onderhouden is. De schotten voor en achter kunnen gemakkelijk worden verwijderd met slechts een paar schroeven. Met een elektrische schroevendraaier heeft u in minder dan een minuut volledige toegang voor eenvoudig onderhoud en afstelling

Heavy-Duty Composite Arms

Zwaar uitgevoerde armen van composiet
De heavy-duty draagarmen van Hoss zijn gemaakt van ons sterkste composietmateriaal en bieden precies de juiste hoeveelheid flex om breken te weerstaan, zelfs bij koud weer! Van skateparken tot 3 meter hoge hellingen, deze stevige armen zijn bestand tegen zelfs de meest straffende coureurs voor non-stop plezier achter het stuur.

Ultra Shocks

Ultra schokbrekers
Met olie gevulde Ultra Shocks maken gebruik van dubbele X-ringtechnologie voor een perfecte afdichting en zijdezachte prestaties. De grote oliecapaciteit en het robuuste ontwerp absorberen grote sprongen en offroad-misbruik voor soepele rijprestaties. Ze zijn gemakkelijk af te stemmen met een breed scala aan beschikbare oliën, veren en zuigers.

5-Channel Receiver with Failsafe

5-kanaals ontvanger met Failsafe
De TQi 2,4 GHz-ontvanger slaat maximaal dertig Traxxas Link ™ -geschikte zenders op in het geheugen. Geïntegreerde telemetrie-poorten zorgen ervoor dat real-time gegevens kunnen worden verzonden van uw Traxxas-model naar de TQi-zender. In het geval van signaalverlies, keert de ontvanger automatisch terug naar neutraal en houdt de laatste stuurstand vast.

VXL-3s ESC with Fan

VXL-3s ESC met ventilator
De waterdichte Velineon VXL-3s snelheidsregeling zit boordevol technologie om maximaal vermogen te leveren. Groot koellichaam, geïntegreerde aan / uit-schakelaar en drie programmeerbare rijprofielen staan bovenaan de lijst met functies. Tweetraps laagspanningsdetectie maakt volledige LiPo-compatibiliteit mogelijk, inclusief krachtige 11,1-volt 3S-packs!

Velineon 540XL Motor

Velineon 540XL Motor
Een sensorloze Velineon 540XL 2400 kV-motor levert extreme prestaties met vrijwel geen onderhoud. Neodymium-magneten met ultrahoge temperatuur, snelle lagers en een nauwkeurige, 4-polige uitgebalanceerde rotor zorgen voor een soepele werking en een lange levensduur.

Lengte: 20.24 inches (514mm)
Breedte: 13.10 inches (333mm)
Bodem vrijheid: 2.75 inches (70mm)
Gewicht: 6.3lbs (2.9kgs) zonder Accu
Hoogte: 8.34 inches (212mm)
Wielbasis: 11.62 inches (295mm)
Front Schokbreker Lengte: Lang
Achter Schokbreker Lengte: XX-Lang
Banden (voor-gelijmd): 5.3 inches (133mm) Tall Sledgehammer™
Wheels: 2.8 inches (71mm) Black Chrome
Snelheids Controle: VXL-3s
Motor (elektrisch): Velineon® 540XL Brushles
Transmissie: Single speed with Torque-Biasing Center Drive
Overall Drive Ratio: 10.99:1
Differentials: Sealed, 2-gear
Chassis Structure / Material: Modular composite tub
Brake Type: Electronic
Drive System: Shaft driven 4WD
Steering: Dual bellcrank with integrated servo saver
Radio System: TQi 2.4GHz 2-ch transmitter with #6533 TSM receiver
Servo: Waterproof #2075
Top Speed (optional gearing): 60+ mph with 3-cell LiPo and 23/50 gearing
Skill Level: 1
Battery Compartment: 162mm x 50mm x 26mm*35mm with optional battery strap (included)

Maxx Battery & Speed Chart

 

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Traxxas Traxxas Hoss 4x4 VXL 3S Brushless Monster Truck TSM RTR Solar Flare 90076-4SF

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Traxxas

Traxxas is één van de populairste merken in de wereld van de radiografische voertuigen. Niet voor niets is dit Amerikaanse merk, gevestigd in Plano, Texas, zeer geliefd onder de fans van radiografisch bestuurbare auto’s. Traxxas laat zich immers kenmerken door kwaliteit, innovatie en degelijkheid. Met een radiografisch bestuurbare auto van Traxxas bent u verzekerd van urenlang rijplezier, zonder dat u hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw auto.

Traxxas onderdelen

Mocht er toch iets mankeren aan uw radiografisch bestuurbare auto of boot, dan staat Traxxas altijd klaar voor reparatie of vervanging van kapotte onderdelen. Bij Trxxs-winkel.be vindt u de onderdelen die u nodig heeft voor uw radiografisch bestuurbare voertuig of boot. lees verder over Traxxas


Artikelnaam: Traxxas Hoss 4x4 VXL 3S Brushless Monster Truck TSM RTR Solar Flare 90076-4SF

Prijs: 539,00 479,95

Model: TRX90076-SF

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: