Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Absima 1: 8 EP Crawler CR1.8 "Yucatan" DONKERGRIJS RTR

Absima

Prijs: 599,00 499,00
Model: 13003

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

 

 

 

 

  • Programmeerbare 80A Hobbywing-snelheidsregelaar
  • Handgeschakelde versnellingsbak met 2 versnellingen
  • Vergrendelbare differentiëlen voor & achter (onafhankelijk van elkaar)
  • Verlichting voor / achter
  • Portaalassen
  • 25kg stuurservo met metalen tandwiel
  • 2-3S * Geschikt voor LiPo (let op de afmetingen van het batterijcompartiment)
  • + 30km / h mogelijk (3S LiPo-batterijwerking)

De Yucatan is een high-end "Ready-to-Run" crawler in de schaal 1:8 die is gebouwd op basis van het succesvolle ABSIMA CR3.4 chassis. Alle eigenschappen die de kleine broertjes op schaal 1:10 (Sherpa, Khamba) zo succesvol maakten, zijn overgenomen. Met het 1:8-chassis zijn nog extremere manoeuvres mogelijk en de grootte van de carrosserie laat details nog beter uitkomen, wat het voertuig een geweldige rijervaring geeft.

Er is ook een 80A snelheidsregelaar van Hobbywing die volledig programmeerbaar is (optionele programmabox 2110060). In combinatie met de grotere en krachtigere 775-motor bereikt het voertuig een topsnelheid van meer dan 30 km/u in 3S LiPo-bedrijf. Dus niet alleen het obstakel, maar ook de weg ernaartoe is het doel.

Met olie gevulde schokdempers met 5 mm zuigerstangen zorgen voor een zijdezachte en realistische respons. Het voertuig wordt standaard geleverd met veren in dikte MEDIUM (SOFT & HARD zijn optioneel verkrijgbaar)
 
Indien nodig kan ook een stabilisatorset worden geïnstalleerd, die bij de levering is inbegrepen.

Portaalassen bieden niet alleen een grotere afstand van het differentieelhuis tot de bodem dan conventionele assen, ze hebben nog een ander positief kenmerk. Bij conventionele crawlers oefent het koppel zoveel kracht uit dat het voertuig over het obstakel springt. De constructie van de portaalassen vermindert de overbrengingsverhouding op de wielen en elimineert praktisch de koppelstoten van de aandrijving. De totale reductieverhouding van de asaandrijving is meer dan twee keer zo hoog als bij niet-portaalcompatibele versies om een ​​soepele loop te garanderen.

Een unieke hydraulische stuurschokbrekerconstructie gecombineerd met een 25kg (bedieningskracht) digitale en waterdichte stuurservo met aluminium servo-arm maken een stuurhoek tot 43° mogelijk.

3x 0.9kg mini-servo's voor de handgeschakelde versnellingsbak met 2 versnellingen en de differentieelsloten / ontgrendelingen zijn al geïnstalleerd. Alle servo's zijn waterdicht.

Net als zijn kleine 1:10 broertje heeft ook de YUCATAN een handgeschakelde 2-versnellingsbak waarmee je moeilijk terrein kunt overwinnen en ook snel bij het volgende obstakel komt. Druk gewoon op een knop op de afstandsbediening en schakel van de standaard overbrengingsverhouding van 1 / 37,1 (lage snelheid) naar 1 / 15,1 (hoge snelheid)

Vergrendel en ontgrendel de voor- en achterdifferentiëlen afzonderlijk voor maximale prestaties op het circuit - allemaal op afstand bediend met uw afstandsbediening en 2 ingebouwde mini-servo's.
 
Houd het differentieel ontgrendeld voor een soepele bediening bij hoge snelheden. Technisch uitdagende trails stellen je in staat om het voordifferentieel, het achterdifferentieel of zelfs beide te vergrendelen om extreem terrein aan te pakken.

Het aandrijfconcept - powered by HOBBYWING - omvat een 80A (440A Peak) waterdichte snelheidsregelaar en een 775 motor.
 
Met een optioneel verkrijgbare programmabox kunnen 15 verschillende parameters worden ingesteld:
Loop. Modus / Accu Type / initiële startkracht / max. vooruit / max. achteruit / max. rem / sleeprem / sleepremsnelheid / neutraal bereik / stoot / PWM-frequentie / BEC V / vrijloop

Het batterijcompartiment heeft de afmetingen van ca. (L / B / H) 160x48x25mm en is daarom ontworpen voor 2S of platte 3S LiPo-batterijen, wat ook overeenkomt met onze aanbeveling.
 
In 3S LiPo-batterijwerking kan + 30 km / u worden bereikt! Deze crawler wordt dus waarschijnlijk de snelste terreinwagen in zijn soort.
 
LET OP: De snelheidsregelaar is ook geschikt voor "4S LiPo", wat we absoluut niet aanbevelen! Het voertuig (transmissie, assen ...) wordt blootgesteld aan extreme krachtoverbrenging in 4S-bedrijf. Ook het rijgedrag van de crawler verslechtert bij toenemende snelheid, wat kan leiden tot ongelukken en kostbare schade (geen garantieclaim).

Het 6-kanaals radiosysteem met 2,4 GHz geeft u totale controle over uw voertuig - of het nu een lichtunit, 2-versnellingsbak, sperdifferentieel of het instellen van de maximale snelheid is.

Koplampen voor met "boze oog"
achterlichten
Richtingaanwijzer (voor stuurbewegingen)
Markeringslichten
Waarschuwingsknipperlichten (voor en achter)
Remlicht
Lichtbalk op het dak
 
De lichtunit is ingebouwd in de 6-kanaals ontvanger van het voertuig. Wil je nog een 6-kanaals afstandsbediening gebruiken zonder de verlichtingsfuncties te verliezen? Geen probleem! In de handleiding vindt u een beschrijving van hoe u te werk moet gaan.

AUTO SPECIFICATIES:
Lengte: 635 mm
Breedte: 290 mm
Hoogte: 300 mm
Bodemvrijheid: 95 mm
Wielbasis: 370 mm
Gewicht: 4200g
Aanloophoek: 65 °
Vertrekhoek: 48 °
Stuurhoek max: 43 °
Velgen: 2.2 "beadlock-velgen met 12 mm standaard hex
Wielen: 50x132mm inclusief inzetstuk
Schokbreker lengte: 100mm
Viscositeit schokdemperolie: 500cps
Overbrengingsverhoudingen: 2 snelheden (Hi 1/15.1 / Lo 1/37.1), op afstand bestuurbaar
Versnellingsbak: Module 0.8 / 32dp - rondsel 16T / hoofdtandwiel 44T
Aandrijfsysteem: 4WD
 
ELEKTRONICA SPECIFICATIES:
Snelheidsregelaar (ESC): Hobbywing 80A geborsteld / waterdicht met T-connector, programmeerbaar, BEC 6V @ 4A, 2S-3S * LiPo-batterijen kunnen worden gebruikt
Motor: 775 "high-torque" borstelmotor
Stuurservo: 25 kg metalen tandwiel, digitaal en waterdicht
Mini-servo's: 0,9 kg, waterdicht
Radiosysteem: 6-kanaals 2,4 GHz afstandsbediening (4,8 - 12,0 V LiPo-compatibel)
 
INBEGREPEN:
Absima CR1.8 YUCATAN RTR-model
6-kanaals 2,4 GHz afstandsbedieningssysteem
Stickervel
Stabilisatorset voor / achter
Kruissleutel en binnenzeskantsleutel
Gebruiksaanwijzing (DE / EN / FR)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Absima Absima 1: 8 EP Crawler CR1.8 "Yucatan" DONKERGRIJS RTR

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Absima

Absima, Auto's gebouwd met Duitse Grundlichkeit

Artikelnaam: Absima 1: 8 EP Crawler CR1.8 "Yucatan" DONKERGRIJS RTR

Prijs: 599,00 499,00

Model: 13003

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: