Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Traxxas TRX2981 Lader, EZ-Peak Plus 4s, 8 amp, NiMH/LiPo met iD Auto Battery Identificatie

Absima

Prijs: 94,95
Model: TRX2981G

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

Krachtig. Gemakkelijker. Veiliger. 4S LiPo-compatibiliteit met 8 ampère laadvermogen!EZ-Peak Plus 4s Charger (#2981) - Front View
Er is nog nooit een gemakkelijkere of veiligere manier geweest om uw batterijen op te laden dan het Traxxas iD®-systeem. Sluit gewoon een met Traxxas iD uitgeruste batterij aan op de EZ-Peak® Plus 4s en druk op Start - dat is alles! Traxxas was de pionier van deze exclusieve iD-technologie om ingewikkelde programmering van de oplader te elimineren. Het iD-systeem detecteert welke met Traxxas iD uitgeruste batterij u gebruikt en configureert automatisch de instellingen van de oplader voor de optimale lading. Een LED-voortgangsbalk en hoorbare waarschuwingen houden je op de hoogte, terwijl de geavanceerde piekdetectie met hoge resolutie elke keer weer een perfecte lading levert. Opslagmodus met één knop beschermt uw investering in LiPo-batterijen door de batterijen veilig voor te bereiden op langdurige opslag. Met tot 8 ampère laadvermogen is de EZ-Peak Plus 4s de snelste, gemakkelijkste en handigste manier om uw Traxxas-batterijen op te laden.
Diagram - 4s Traxxas High-Current Connector
Kracht en gemak
Hoe sneller uw batterijen worden opgeladen, hoe eerder u weer plezier kunt beleven. Niemand begrijpt dit beter dan Traxxas en daarom hebben we de EZ-Peak Plus 4s uitgerust met 8 volle Ampere (75 watt) laadvermogen. De lader detecteert automatisch het type iD-uitgeruste batterij die u gebruikt en configureert vervolgens de instellingen voor de snelst mogelijke lading. NiMH-batterijen laden sneller dan ooit op met een laadvermogen van 4 ampère. LiPo-batterijen laden nog sneller op met maximaal 8 volle ampère. Een grote koelventilator van 40 mm houdt de temperatuur in de oplader laag voor krachtige oplaadsessies. In de oplader is een balanspoort ingebouwd voor LiPo-batterijen in oudere stijl met externe balanskabels. De EZ-Peak Plus 4s combineert EZ-Peak-kracht met de veiligheid van de exclusieve iD-technologie van Traxxas in één handig en gebruiksvriendelijk pakket.
 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Absima Traxxas TRX2981 Lader, EZ-Peak Plus 4s, 8 amp, NiMH/LiPo met iD Auto Battery Identificatie

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Absima

Absima, Auto's gebouwd met Duitse Grundlichkeit

Artikelnaam: Traxxas TRX2981 Lader, EZ-Peak Plus 4s, 8 amp, NiMH/LiPo met iD Auto Battery Identificatie

Prijs: 94,95

Model: TRX2981G

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: