Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Castle - 2028 1Y Sensored Motor - 800Kv

Castle Creations

Prijs: 339,90
Model: 060-0064-00

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

We nemen OVERPOWERING serieus.

De Castle 2028 Extreme 800KV-motor heeft nu een VERBETERD 4-POLIG 12-SLOT-ontwerp dat uitzonderlijke EFFICIËNTIE biedt en MINDER WARMTE produceert. Als je GROOTSCHALIG VERMOGEN nodig hebt voor GROOTSCHALIGE VOERTUIGEN, zal de nieuwe BRUSHLESS SENSORED 2028-800KV-motor ongetwijfeld bestand zijn tegen het zware gas en het uitgebreide gebruik dat voertuigen op schaal 1/5 zoals de Losi 5IVE-T, 5IVE-B of DBXL -E ontmoeting. Het is de perfecte upgrade voor RC-hobbyvoertuigen op schaal 1: 5 (inclusief ombouw van gas naar elektrisch) met een gewicht tot 30 lbs voor 2WD en 25 lbs. voor 4WD. De 2028 Extreme kan gemakkelijk werken in het bereik van 10 pk *

* Burst-uitgangsvermogen voor de duur van de voertuigacceleratie.
De loopmodi zijn onder meer Sensored en een ULTRA-EFFICIENT sensorloze modus.
Zeer sterke neodymium-gesinterde magneten van hoge temperatuurkwaliteit in combinatie met zeer sterke Kevlar-wikkel zorgen ervoor dat de integriteit van de rotor niet wordt aangetast tijdens zware bedrijfsomstandigheden.
Extra grote NMB-lagers en trillingsdempingssysteem zorgen voor de langst mogelijke levensduur van de lagers.
Onze gepatenteerde wikkeltechnieken stellen ons in staat een statorsamenstel te produceren met de laagst mogelijke weerstand, wat resulteert in een koelere lopende motor.
Dubbele sensorpoorten voor een optimale installatie in uw grote voertuig.
Bijgewerkt modern en strak ontwerp; ziet er net zo cool uit als hij presteert.

Zonder een robuust en betrouwbaar ontwerp gaat de efficiëntie maar zo ver. RC-enthousiastelingen houden ervan om hun apparatuur tot het uiterste te drijven. De Castle-ingenieurs weten dit en hebben kosten noch moeite gespaard bij het ontwikkelen van een ontwerp dat bestand is tegen de zware omstandigheden die de RC-gemeenschap eraan zal geven, wat resulteert in een koelere lopende motor. Een koelere motor heeft een langere levensduur. De constructie van onze motor vereiste een zorgvuldige selectie van componenten; elk geverifieerd door middel van interne tests om de HOOGSTE EFFICIËNTIE mogelijk te maken. Uiteindelijk is het resultaat een motor met ongeëvenaarde kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. We zouden onze naam niet op minder zetten.

Technical Specs
Input Voltage Range: 12S MAX
Kv: 800
Max. RPM: 45,000
Size: Length: 4.4" (112.7mm)
Diameter: 2.2" (56.3mm)
Weight (w/wires): 44 oz./1.25kg
Shaft Size: Length: 30mm
Diameter: 8mm
Mounting Hole Specifications: 4mm @ 30mm
Cooling Fan: Available, but not included. See 011-0019-00 here.
Connectors: 8.0mm male connectors, 250mm sensor wire.
Items Needed for Operation: Compatible Electronic Speed Control (ESC) (see Recommended ESC(s) below)
Product Use Statements: Monitor motor temperatures closely; overheating a motor will cause permanent damage to the magnets. Never exceed 180° F on the the motor or ESC.
Application Guidelines: The 2028-800KV is a water resistant design. The sensor board is coated with silicone conformal coating to protect the sensors from moisture. The sensor connections are not water resistant; water can cause signal loss which could result in loss of sensored capabilities. We recommend applying dielectric grease to the outside of the sensor wire connections after installation of the wire. Routine maintenance is recommended after running in wet conditions. Please refer to this document for running and maintaining motors in wet environments.
Recommended ESC(s): Mamba XL X
Mamba Monster X 8S (requires changing bullets to 6.5mm)
Max. Recommended Vehicle Weight: 4WD vehicles weighing less than 25lbs.
2WD vehicles weighing less than 30lbs.
Tech Notes:

Running modes: Sensorless and Sensored

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Castle Creations Castle - 2028 1Y Sensored Motor - 800Kv

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Castle Creations

De Powermotoren en Regelaars made in USA

Artikelnaam: Castle - 2028 1Y Sensored Motor - 800Kv

Prijs: 339,90

Model: 060-0064-00

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: