Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Castle - Mamba XLX2, 8S, 33.6V ESC, 20A Peak BEC met 2028-800KV combo

Castle Creations

Prijs: 610,95
Model: 010-0167-01

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Introductie van de Mamba XLX2, een ESC die de limieten van 1 / 5e schaal R / C opnieuw zal definiëren!

De Mamba XLX2 is vanaf de grond af ontworpen en zit vol met een krachtige combinatie van hardware- en softwarevooruitgang, gesensureerde prestaties, CRYO-DRIVE ™ en een waterdicht ontwerp dat een nieuwe standaard zal zetten voor krachtige voedingssystemen. De Mamba XL-familie staat bekend om zijn extreme prestatiemogelijkheden. De XLX2 is een eerbetoon aan de erfenis van zijn voorgangers en overtreft hun prestaties op alle niveaus.

De Mamba XLX2 en 2028-800kv combo is ontworpen voor de meest extreme en veeleisende RC-toepassingen. De enorme motor en krachtige ESC zijn in staat om voertuigen en chauffeurs tot het uiterste en verder te duwen. Dit is de perfecte combinatie voor voertuigen met een gewicht tot 30 lbs en tot 8s LiPo.

CRYO-DRIVE ™, Castle's gepatenteerde baanbrekende technologie integreert unieke software en speciale hardware om hitte te verminderen en de prestaties drastisch te verbeteren. Duizenden keren per seconde minimaliseert de XLX2-software de hoeveelheid tijd die de elektrische componenten besteden aan het genereren van warmte. Deze softwareontwikkelingen werken parallel met een open behuizingsontwerp dat een verhoogde gerichte luchtstroom mogelijk maakt om kritieke componenten te koelen. Met de combinatie van een nieuwe 50 mm ventilator en een gesmeed koelelement met elliptische vin, maximaliseert de XLX2 de luchtstroom door het hele systeem, waardoor thermische prestaties naar een geheel nieuw niveau worden getild. De resultaten zijn meer belastbaarheid, koelere ESC-temperaturen en langere looptijden en voor ultrahoge prestaties.

U kunt de ESC gemakkelijk optimaliseren voor alle rijomstandigheden, van ruig terrein tot gladde bestrating tot de gevaren van rotsen en grind. Creëer, bewaar en download instellingsprofielen via de Castle Link Programming Suite op uw Windows ™ PC, of ​​draadloos met het gemak van de nieuwe B-Link ™ Bluetooth ™ Adapter en Castle Link app voor Android of iOS.

Extra afstemmingsflexibiliteit wacht op u met on-the-fly aanpassingen van uw zender via de hulpkabel. Sluit gewoon de witte signaaldraad aan op een open radiokanaal en schakel de functie in Castle Link in door te selecteren welke hulpfunctie je wilt gebruiken. Toegang tot programmeerparameters zoals Torque Control, Max Brake of Max Throttle.

GESENSORDE 1 / 5E SCHAAL IS HIER! Door de Mamba XLX2 te koppelen met de Castle 4-POLE 12-SLOT SENSORED 2028-800KV kunnen zware, hoge snelheidsinstallaties controleerbare low-end bereiken ervaren zonder in te boeten aan kracht, punch of snelheid. De SmartSense ™ -modus gebruikt de motorsensoren om de motor te starten voor een soepele start, een uitstekend koppel en rijgedrag bij lage snelheden. Zodra de motor draait, gaat hij naadloos over naar Castle's ultra-efficiënte sensorloze modus. Je brengt meer vermogen naar de grond, waar het zou moeten zijn, in plaats van het te verspillen aan ruwe hitte en toerentallen.

MAMBA XLX2 EIGENSCHAPPEN:
Ingangsspanningsbereik 3S-8S LiPo (33,6 V max)
Sensorloze, Sensored, SmartSense ™ en Brushed hardloopmodi
Krachtige geïntegreerde 20A Piek instelbare BEC (5,25 V-8,0 V)
CRYO-DRIVE TM -technologie minimaliseert de hoeveelheid tijd die de elektrische componenten van de ESC besteden aan het genereren van warmte, wat resulteert in verbeterde thermische prestaties tijdens gedeeltelijke gasklepwerking, waar het grootste deel van het rijden plaatsvindt
ESC is gehuisvest in een robuuste CNC-aluminium behuizing en ingegoten in waterdichte epoxy om de elektronica te beschermen en een efficiënte warmteoverdracht te bevorderen
Premium gesmeed koellichaam met elliptische vinnen voor superieure luchtstroom en verhoogde warmteafvoer
Extra grote, in de fabriek uitgeruste thermisch geregelde koelventilator van 50 mm
Compatibel met S.BUS2 Telemetry Link en Futaba T4PX-, T7PX- en T7PXR-zenders
Montagegaten in de onderkant van de aluminium behuizing voor bevestiging aan uw voertuig
Waterdicht ontwerp voor alle weersomstandigheden
Datalogging mogelijkheid om prestatiegegevens van uw voertuig vast te leggen en vast te leggen
Extra kabelfunctionaliteit voor "on-the-fly" aanpassingen met uw zender
Hoorbare waarschuwingen voor eenvoudige diagnose van veelvoorkomende problemen, zoals oververhitting van de motor en uitval bij lage spanning
Handige zenderprogrammering voor zes veelvoorkomende instelbare instellingen, inclusief uitschakelspanning en sleeprem
Stem ESC gemakkelijk af en update het met de programmeeropties voor USB en Bluetooth ™
Castle Link USB-programmeerkit (coupon inbegrepen bij aankoop)
Optionele smartphonegebaseerde programmering met de B-LINK ™ Bluetooth-adapter (apart verkrijgbaar en Castle Link allemaal beschikbaar in Google Play of Apple App Store)
Met trots ontworpen en vervaardigd in Olathe, KS, VS en ondersteund door Castle Creations 'garantie van 1 jaar

MOTOR EIGENSCHAPPEN:
4-POLE 12-SLOT sensorontwerp dat uitzonderlijke efficiëntie biedt en minder warmte produceert
Gepatenteerde statorwikkeling produceert een lage interne weerstand voor een koelere lopende motor
Dubbele sensorpoorten voor een optimale installatie in uw grote voertuig
Extra grote NMB-lagers en trillingsdempingssysteem zorgen voor de langst mogelijke levensduur van de lagers
Zeer sterke neodymium-gesinterde magneten van hoge temperatuurkwaliteit in combinatie met een zeer sterke Kevlar-wikkel zorgt ervoor dat de integriteit van de rotor niet wordt aangetast tijdens zware bedrijfsomstandigheden en hoge toerentallen

MAMBA XLX2 ESC WORDT GELEVERD MET:
Mamba XLX2 ESC
2028-800kv Sensored borstelloze motor
300 mm Direct Connect-sensordraad
Mamba-stickers
Motoraansluitdraad, kogels en krimp
Mamba XLX2 Snelstartgids
Stofkap van sensorpoort

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Castle Creations Castle - Mamba XLX2, 8S, 33.6V ESC, 20A Peak BEC met 2028-800KV combo

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Castle Creations

De Powermotoren en Regelaars made in USA

Artikelnaam: Castle - Mamba XLX2, 8S, 33.6V ESC, 20A Peak BEC met 2028-800KV combo

Prijs: 610,95

Model: 010-0167-01

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: