Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

DMR 30/40 - Speciale Multi-Rotor regelaars - 2-6S - 40A - 4 Pak

Castle Creations

Prijs: 163,95
Model: 010-0156-00

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

MEER KRACHT. MEER EFFICIENCY.

De elektronische snelheidsregeling (ESC) DMR 30/40 (dedicated multi-rotor) verandert de manier waarop u vliegt! Aanbevolen voor setups die tot 40 amp trekken en tot 6S LiPo lopen, uw Quadcopter- of Multi-Rotor-platform presteert als nooit tevoren.

1. Vermogen geschat op 25.2V, 40A, volgas en 40 mph luchtstroom.

Het nieuwe eigen Adaptive Timing System (ATS) ™ van Castle, uitgebracht met onze V5-firmware, biedt een merkbaar vermogensverschil direct uit de doos. De Adaptive Timing System ™ -technologie van Castle en het ultralage interne weerstandsontwerp maximaliseren de efficiëntie en het vermogen over het hele gasbereik. De DMR 30/40 kan ook tot 25,2 V (6S) aan. Je voelt niet alleen de kracht toenemen, maar ziet ook langere vluchttijden.

RESPONSIEF EN STABIEL.

Klik op de afbeelding om te vergroten De DMR 30/40 heeft een verbeterde reactietijd op het gaspedaal, wat zich vertaalt in vluchten met een wendbaarder gevoel, een snellere respons en geen traagheid. De DMR 30/40 is ook uitgerust met ons verbeterde actieve remalgoritme, waardoor het manoeuvreren met uw multi-rotor nog nooit zo goed is verlopen. Gecombineerd met Castle's uitzonderlijk lineaire throttle levert de DMR 30/40 snelle, nauwkeurige en consistente motorrespons, waardoor het eenvoudiger wordt om uw PID's in te bellen.

HOOR HET RESULTAAT!

Er gaat niets boven op de markt! Met zijn gepatenteerde algoritmen en technologie heeft de DMR 30/40 letterlijk een uniek geluid dat de aandacht trekt en u opvalt. Onze piloten zijn opgetogen over het Castle V5 "turbogeluid" dat aangeeft dat ze sneller, langer en hoekiger kunnen vliegen met meer precisie.

GEMAK.


Met Castle DMR 30/40 standaardinstellingen kunt u binnen enkele seconden direct uit het pakket vliegen. Deze handige functies omvatten:

Geavanceerde rotor SENSE2 maakt elegante eenvoud mogelijk bij het kalibreren van de gasklep en het instellen van de motorrichting.
Adaptive Timing System (ATS) optimaliseert continu de motortiming tijdens de vlucht.
Automatisch detecterend ingangssignaal selecteert tussen Servo PWM, OneShot en OneShot125.
Motor PWM-frequentie wordt dynamisch gemoduleerd voor optimale prestaties.
COMPACT en LICHTGEWICHT.

De DMR 30/40 van Castle heeft een kleine voetafdruk en een hoge kracht / gewichtsverhouding, een pijler van Castle's lange geschiedenis van ESC-ontwerpen. Bij een gewichtsbewuste 5.2 gram3 levert dit ESC meer dan 1kW, goede dingen komen in kleine verpakkingen.

BETROUWBAARHEID.

Niemand wil stilstand op het veld. Laat je niet voor de gek houden, dit ESC zal je niet halverwege de vlucht of na een "ruwe landing" teleurstellen. Castle brengt een robuust hardware-ontwerp naar de markt met meerdere rotoren die tegenwoordig moeilijk te vinden is. Hoewel compact en licht, is de DMR 30/40 ontworpen voor de zware en meedogenloze levensduur van een ESC met meerdere rotoren.

In combinatie met onze ongeëvenaarde 1 jaar garantie4, levenslange Tier Two "crashgarantie" en wereldberoemde technische ondersteuning, biedt Castle vertrouwen en gemoedsrust dat uw DMR 30/40 ESC een slimme investering is. In deze dag van 'wegwerp'-elektronica zet u uw multi-rotor-investering in een vertrouwde naam met een bewezen staat van dienst en ondersteuning.

FLEXIBILITEIT.

De DMR 30/40 is uitvoerig getest met een breed scala aan motoren die algemeen verkrijgbaar zijn op de markt, waardoor de machine steeds opnieuw flexibel en probleemloos werkt. Dankzij het hoge maximale elektrische toerental kunt u enkele van de snelste motoren gebruiken die vandaag beschikbaar zijn en bij hogere voltages - helemaal tot 25.2V (6S LiPo).

Terwijl deze voorgeprogrammeerd is voor uw Multi-Rotor, biedt de DMR 30/40 ook toegang tot alle instellingen via onze gepatenteerde ontvangerdraadcommunicatie5 via een Castle Link USB-adapter. Bovendien geeft de DMR uitvoering aan de belofte van het kasteel om downloadbare firmware-updates te bieden die toekomstige ondersteuning en functie-upgrades mogelijk maken zodra deze beschikbaar komen.

Kenmerken

Adaptive Timing System ™ (ATS ™) technologie
Ultra-laag intern weerstandsontwerp
Klaar om uit het pakket te vliegen met exclusieve Castle "Turbo Sound"
Hoge vermogen / gewichtsverhouding: Overlin 1 kW vanaf een 5.2g ESC3
Geavanceerde rotor SENSE2 maakt elegante eenvoud mogelijk bij het kalibreren van de gasklep en het instellen van de motorrichting
Automatisch detecterend ingangssignaal selecteert tussen Servo PWM, OneShot en OneShot125
PWM-frequentie van dynamische motor
Hoog maximaal elektrisch toerental ter ondersteuning van enkele van de snelste beschikbare motoren
Verbeterd actief remalgoritme
Groot ingangsspanningsbereik voor een grote verscheidenheid aan toepassingen en vluchttijden
Programmeerbaar via Castle Link USB-adapter of Castle Field Link
Ontworpen, gefabriceerd en ondersteund vanuit Olathe, KS, VS.


Best geschikt voor:

FPV Racing Drones
Vecht tegen Drones
Grote camera met meerdere rotoren
Heavy Lift Multi-Rotors

Technical Specs
Input Voltage Range: MIN: 6.0V
MAX: 25.2V
Current @ 5mph airflow*: 30A
Current @ 40mph airflow*: 40A
Size: Width: 0.72" (18.2mm)
Length: 1.72" (43.7mm)
Depth: 0.32" (8.1mm)
Weight (w/wires): 0.63 oz. (17.8g)
0.32 oz (9g) without wires
Items Needed for Operation:
  • Battery connectors (sold separately)
  • Motor connectors (sold separately)
Product Use Statements: Please note that the response rate in this ESC is HIGH and you will need to start with lower PIDS. We suggest starting at 50% of other brands.
Application Guidelines: FPV racing drones, battle drones, large camera carrying multi-rotors, heavy-lift multi-rotors
Programmability: Fully programmable Castle feature set using Castle Link USB adapter (sold separately) and freely downloadable Castle Link Windows software.
Telemetry Link Capable: No
Tech Notes: 1)Please note that the response rate in this ESC is HIGH and you will need to start with lower PIDS. We suggest starting at 50% of other brands.

2)Current is specified as the maximum value the ESC can handle at full throttle for the duration of a single 4,000 mAh battery pack with the ESC in the specified speed of 25°C (77°F) or cooler airflow. Controller temperature must never exceed 100°C (212°F). Exceeding current or temperature ratings may damage components and may shorten the life of the ESC. Always verify system current draw at full-throttle. Decrease load or increase airflow to decrease the ESC’s operating temperature.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Castle Creations DMR 30/40 - Speciale Multi-Rotor regelaars - 2-6S - 40A - 4 Pak

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Over Castle Creations

De Powermotoren en Regelaars made in USA

Artikelnaam: DMR 30/40 - Speciale Multi-Rotor regelaars - 2-6S - 40A - 4 Pak

Prijs: 163,95

Model: 010-0156-00

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: