Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

EFlite F-16 Falcon 64mm EDF PNP (EFL9875)

E-Flite

Prijs: 189,99
Model: EFL9875

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

Features

     Realistische afwerking met op de US Air Force geïnspireerde verf en afbeeldingen
     64 mm, 11-bladige waaier voor uitstekende prestaties (geïnstalleerd)
     Krachtige 4S compatibele borstelloze motor en 40A regelaar (geïnstalleerd)
         Lichtgewicht constructie met duurzaam EPO-schuim
     Verwijderbare gespleten vleugel met optionele bewapening (inbegrepen)
     4-kanaals besturing met 5 microservos (geïnstalleerd)
     Verwijderbaar, bestuurbaar neuswiel
     Magnetisch vergrendelde luifel biedt gemakkelijke toegang tot het batterijcompartiment

Overzicht

De E-flite® F-16 Falcon 64 mm EDF is een van de meest algemeen erkende en succesvolle éénmotorige jagers ter wereld. De 4S-compatibele borstelloze motor met hoog toerental is afgestemd op een 40-amp ESC en een krachtige 11-blads ventilatorunit voor een realistisch, turbineachtig geluid. Geïntegreerde composieten en geavanceerd EPO-materiaal vormen een lichtgewicht, duurzaam casco dat precieze bediening biedt met in de fabriek geïnstalleerde servo's. De neuswielbesturing zorgt voor eenvoudige bediening op de grond en bijna moeiteloze handlanceringen bij het vliegen over gras. Authentieke aanrakingen op schaal omvatten ingegoten oppervlaktedetails, een cockpit met pilootfiguur, plus optionele gesimuleerde externe brandstoftanks en volgorde. Het maakt ook een grote indruk op de grond en in de lucht. En het is allemaal een van de gemakkelijkste en leukste om ooit met Falcon-modellen te vliegen!

Nog nodig

     Volledig bereik, zender en ontvanger met 4+ kanalen
     4S 14.8V 2200mAh 30C LiPo met EC3 ™ of IC3 ™ -verbinding
     4S-geschikte LiPo-oplader

Levering

     (1) E-flite F-16 Falcon 64mm EDF-straalvliegtuig met:
         (1) 40A Brushless ESC (geïnstalleerd)
         (1) 2840, 3900Kv Borstelloze binnenrotor (geïnstalleerd)
         (5) Servers van Spektrum ™ 9-gram (geïnstalleerd)
     (1) Gebruiksaanwijzing

High-Power EDF

Indrukwekkende kracht

De 64 mm 11-bladige waaier, 40A-regelaar en borstelloze motor kunnen meer dan 800 gram boost leveren met de aanbevolen 4S LiPo-batterij. Het produceert een geluidsbeeld dat vergelijkbaar is met de kracht van een echte turbinemotor.

 

Durable Design

Stabiele constructie

De constructie van stevig EPO-materiaal maakt de reproductie van complexe details in een lichtgewicht vorm mogelijk. Het resultaat is een uitstekend schaalmodel dat gemakkelijk te onderhouden is en op geen enkele manier minder presteert dan een complexer ontwerp.

Plug-N-Play<sup>®</sup> Completion Level

Plug-N-Play®

In dit plug-n-play-model zijn de motor, waaier, bedieningselementen en servo's volledig geïnstalleerd. Voor het laatste gebruik op het vliegveld ontbreekt alleen de ontvanger en compatibele batterij.

 

 
Compact Convenience

Plug-In Wings

Compact genoeg om in bijna elk voertuig te worden vervoerd. De steun van de composiet steunbuis en de schroefverbinding zorgen voor precisie en comfort van verwijderbare vleugels. Gedemonteerd kan de jet veilig in een doos worden opgeborgen en worden vervoerd.

Voordelen van de Bind-N-Fly mate van voltooiing

Dit Bind-N-Fly® Basic-model beschikt over een AS3X®-ontvanger (kunstmatige 3-asstabilisatie) die achter de schermen werkt om de effecten van wind en turbulentie in evenwicht te brengen. Het resultaat is stabiliteit en precisie die je het gevoel geven dat je een groter en perfect afgestemd modelvliegtuig bestuurt.

Als dit uw eerste high-performance jet is, of als u gewoon meer vertrouwen wilt hebben in het leren kennen van uw nieuwe model, dan kunt u de optionele SAFE® Select-technologie in de ontvanger activeren. Geen programmering vereist, volg gewoon het inbindproces zoals beschreven in de handleiding.

 

De SAFE Select-technologie biedt u:

Transversale en longitudinale assen beperking

     In deze modus wordt de beweging rond de transversale en longitudinale assen beperkt en wordt voorkomen dat het model op zijn rug draait. Het voorkomt ook een te steile klim of afdaling.

Automatische uitlijning

     Het model keert automatisch terug naar de normale horizontale stand wanneer de sticks worden losgelaten. Deze functie helpt ook om de oppervlakken waterpas te houden tijdens het opstijgen en landen.

Eenvoudige toewijzing van de schakelaar - geen programmering nodig

     Het toewijzen van een schakelaar op de zender aan de SAFE Select-functie is heel eenvoudig, vereist geen programmering en gebeurt in een paar seconden.

Als u geen SAFE Select-functies wilt activeren, volstaat het om de ontvanger normaal te binden en het werkt als een normale AS3X-ontvanger.

 

E-flite F-16 Falcon 64mm EDF

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite EFlite F-16 Falcon 64mm EDF PNP (EFL9875)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: EFlite F-16 Falcon 64mm EDF PNP (EFL9875)

Prijs: 189,99

Model: EFL9875

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: