Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

EFlite Timber X PNP (EFL3875)

E-Flite

Prijs: 259,99
Model: EFL3875

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Introductie

Met de E-flite® Timber® X 1.2m is de veelzijdige STOL-mogelijkheid op unieke wijze gecombineerd met ongelooflijke 3D manoeuvreerbaarheid. Start en land overal zonder compromissen te moeten sluiten over vliegprestaties.

Features
Overmaatse roeroppervlakken bieden ongelooflijke 3D- en STOL-functies
Dubbel afgeschuinde scharnieroppervlakken zorgen voor maximale roersuitslagen
Krachtige borstelloze outrunner en 50A ESC
Duurzame ophanging met schokabsorberende ophanging en enorme bushwielen.
Bijgesneden gewichtscompartimenten in de romp vergemakkelijken het individuele zwaartepuntverschuiving voor nog betere 3D-eigenschappen
Verlichting van led-navigatieverlichting, flitslicht en landingslichten
Koolstofvezel-uitlaatpijpen voor de draagvleugel en het staartvlak maken het luchtframe erg stijf
Lichtgewicht, duurzame EPO-gegoten schuimconstructie
Zes micro-servo's met ingebouwde metalen tandwielen
Optionele EDO-drijver met dubbel waterroer (apart verkrijgbaar)

Nog nodig
Volledig bereik, 6+ kanaals DSMX / DSM2-afstandsbediening en ontvanger
2200 - 3200mAh 3-4S LiPo-vliegaccu
LiPo-compatibele oplader

Levering
(1) E-flite Timber X 1,2 m
(1) 50A borstelloos
(1) borstelloze buitenloper
(6) Servo's met metalen tandwielen
(1) Optionele monteerbare voorvleugel
(1) instructies

Overzicht
De originele Timber® 1.5m blijft indruk maken met zijn sterke STOL-capaciteiten (Short Takeoff en Landing) in een ontwerp dat sportieve prestaties en dagelijks gebruik biedt. Van beginners tot ervaren piloten, iedereen houdt van hun hout - maar sommige piloten wilden betere kunstvaardigheden. De E-Flite® hout X 1.2m combineert de STOL mogelijkheden van de oorspronkelijke Hout met een nieuwe vleugel ontwerp dat vergößerte rolroeren en kleppen heeft, alsmede een vergroot roer en lift en een krachtigere 3 - 4S station.
Dus de Timber X 1.2m biedt de 3D-aerobatic-mogelijkheden die je van een rasecht aerobatics-vliegtuig mag verwachten.

Met de E-flite Timber X 1.2m begint een nieuw tijdperk met het combineren van de STOL- en 3D-vliegmogelijkheden. Op basis van de immens populaire Timber 1.5m, maar met een nieuwe vleugel ontwerp, oversized riemen en een 3S en 4S compatibel aandrijfsysteem, biedt een breder scala van vliegeigenschappen van "kalm te agressief." De EPO constructie met holle kern en glasvezel versterking resulteert in een lichte maar robuuste casco die kan omgaan met extreme acrobatische manoeuvres terwijl de vleugels last voor een indrukwekkende prestatie STOL (Short opstijgen en landen) blijft laag. Het model is uitgerust met grotere servo met metalen tandwielen en de schokdempende ophanging van het oorspronkelijke model, zodat u zo agressief vlieg van vrijwel elk oppervlak, zoals u wilt. Je kunt zelfs de meegeleverde slow-wing prestatielatten en de optionele dobbers (los verkrijgbaar) installeren om uit het water te vliegen. LED-landing, navigatie- en knipperlichten en vele andere populaire functies van het origineel vervolledigen de Timber X.

Super manoeuvreerbaarheidSuper Manövrierfähigkeit
In vergelijking met het oorspronkelijke ontwerp heeft de Timber X 1.2m een kortere overspanning en aanzienlijk grotere bedieningsoppervlakken. Beide zijden afgeschuinde scharnierverbindingen zorgen voor extreme uitslag van het roer, inclusief flappen, voor uitstekende manoeuvreerbaarheid bij alle snelheden. Trim gewicht compartimenten in de romp en een stalen buis voor de horizontale stabilisator koppeling vereenvoudigen zwaartepunt verschuivingen voor nog agressievere 3D vliegprestaties.

 

 

Voldoende krachtReichlich Power
Het borstelloze aandrijfsysteem is uitgerust met een regelaar, een motor en een luchtschroef, die samen met een 3S LiPo-accu veel stuwkracht bieden. Een 4S LiPo kan ook worden gebruikt voor ballistische prestaties en brute manoeuvres zonder de noodzaak voor verdere aanpassingen of upgrades.

 

 

 

 

Duurzame constructieHaltbare Konstruktion
De constructie van duurzaam EPO-materiaal maakt het mogelijk om complexe details in een aantrekkelijke vorm te reproduceren. Het resultaat is een uitstekende verschijning die goede toegang tot alle componenten biedt en de best mogelijke vliegervaring biedt.

 

 

 

 

STOL (korte opstijging en landing)STOL (Short Takeoff and Landing)
De vleugel Timber® X 1.2m is uitgerust met STOL-kenmerken, zoals neergelaten randbogen, optionele lamellen en grote flappen. Start op de kortste route met de krachtige borstelloze motor, de lichtgewicht constructie en de toendra-achtige ophanging of vlieg steil omhoog en land binnen een paar meter.

 

 

 

 

Schitterend LED-verlichtingssysteemBrilliantes LED-Lichtsystem
Het model wordt geleverd met volledig geïnstalleerde, realistische navigatielichten, landingslichten, flitslichten en bakens die worden gevoed door de vliegaccu.

 

 

 

 

 

Optionele drijversOptionale Schwimmer
Voor de Timber X zijn 1.200 EDO-drijvers afzonderlijk verkrijgbaar, inclusief de vereiste stutten en het Dubbelroersysteem. Eigenaars van een origineel houtwerk van 1,5 m kunnen de Timber X 1.2m ombouwen naar een watervliegtuig met behulp van de meegeleverde vlotterkit. Deze drijvers zijn compatibel met de nieuwe Timber X 1.2m.

E-flite Timber X 1.2m

 

Oppervlak inhoud: 34.0 sq dm
Vlieggewicht: 1560 g
Flaps: Ja
Lengte: 1055 mm
Materiaal: EPO
Montagetijd ca.: Minderdan 1 Uur.
Motorengroott: .10er 900KV Brushless Outrunner
Propeller: 12 x 4
Verstevings buis doorsnede: 10 mm
Verstevings buis lengte: 605 mm
Afwerking: BNF (Bind & Fly)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite EFlite Timber X PNP (EFL3875)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: EFlite Timber X PNP (EFL3875)

Prijs: 259,99

Model: EFL3875

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: