Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

E-Flite Conscendo Evolution 1.5m BNF Basic met SAFE Select EFL01650

E-Flite

Prijs: 249,99
Model: EFL01650

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

Introductie

DE ULTIEME CONSCENDO®
Toen de Conscendo® voor het eerst werd geïntroduceerd, was deze gericht op RC-nieuwkomers die zichzelf wilden leren vliegen met een aangedreven zweefvliegtuig. Een paar jaar later werd een "geavanceerde" versie die meer kracht bood voor zweven, sportvliegen en kunstvliegen een favoriet van zowel gemiddelde als ervaren piloten. Nu evolueert de E-flite® Conscendo Evolution 1.5m het ontwerp tot het krachtigste, meest capabele en leukste om tot nu toe met Conscendo te vliegen! Een sterker en stijver casco, gevormd uit EPO met een hogere dichtheid, wordt gecombineerd met het krachtigere 3S- en 4S-compatibele voedingssysteem met een voor telemetrie geschikt ESC om hogere snelheden en meer aerobatische prestaties te leveren - terwijl het dezelfde soepele sportvlieg- en stijgende mogelijkheden biedt die waar de Conscendo altijd om bekend is.

Kenmerken

  • Uitgegroeid tot de krachtigste, meest capabele en leukste om te vliegen Conscendo® tot nu toe voor zweven, sportvliegen, hoge snelheden en aerobatics met hoge energie
  • EPO met hogere dichtheid resulteert in een sterker en stijver casco dat in staat is tot meer aerobaticprestaties en hogere snelheden
  • Krachtiger 3S- en 4S-compatibel borstelloos voedingssysteem met buitenloopmotor en klapschroef
  • 30A telemetrie-geschikte ESC biedt real-time accuspanning, stroom, motortoerental en andere gegevens (via compatibele ontvangers en zenders)
  • Lange vluchttijden tot 15-20 + minuten met een combinatie van aan / uit vliegen met 3S 1300-2200 mah of 4S 1000-2200 mAh batterijen
  • 4-kanaals besturing inclusief rolroeren met vier (4) in de fabriek geïnstalleerde servo's en koppelingen
  • Spektrum ™ AR637TA-ontvanger met telemetrie met volledig bereik en toonaangevende DSMX®-technologie (alleen BNF® Basic-versie)
  • Makkelijk te vliegen met innovatieve en optioneel te gebruiken SAFE® Select-envelopbescherming (alleen BNF Basic-versie)
  • De ongeëvenaarde stabiliteit en het opgesloten gevoel van exclusieve AS3X®-technologie (alleen BNF Basic-versie)
  • Gemakkelijk te lanceren, te vliegen en te landen, waardoor het een perfecte keuze is voor een eerste aangedreven zweefvliegtuigmodel
  • Lichtgewicht en toch duurzaam composietversterkte, EPO-constructie met hoge dichtheid
  • Eenvoudig te installeren / verwijderen tweedelige vleugel
  • Snelle en gemakkelijke montage - geen lijm nodig

Overzicht
PRESTATIES VOOR ELKE PILOOT

Dit is de krachtigste, meest capabele en leukste om tot nu toe met Conscendo® te vliegen! Met de voordelen van de technische expertise van E-flite® is de Conscendo Evolution 1.5m aangedreven zweefvliegtuig nu beter uitgerust om hogere snelheden en nog betere aerobatische prestaties te leveren - maar het is nog steeds zo eenvoudig en leuk om te vliegen en te zweven als ooit tevoren. Met een 3S LiPo-batterij levert het in de fabriek geïnstalleerde borstelloze voedingssysteem - met een 30-amp telemetrie-geschikte ESC, speciaal afgestemde outrunner-motor en opvouwbare prop - voldoende stuwkracht voor snelle beklimmingen naar hoge hoogte, sportvliegen en kunstvliegen. Met behulp van een 4S-batterij levert hij nog meer snelheid en stuwkracht voor onbeperkte verticale prestaties zonder dat aanpassingen of upgrades nodig zijn. Het nieuwe EPO-casco met hogere dichtheid heeft de extra sterkte en stijfheid om alles aan te kunnen dat een gemiddelde tot ervaren piloot wil doen met al die kracht, prestaties en volledige 4-kanaals besturing. Toch is de Conscendo Evolution nog steeds gemakkelijk te lanceren, vliegen en landen - vooral de BNF® Basic-versie uitgerust met een Spektrum ™ AR637TA-ontvanger met exclusieve AS3X® en optioneel te gebruiken SAFE® Select-technologieën - waardoor het de perfecte keuze is voor een eerste aangedreven zweefvliegtuig. De Conscendo Evolution is vliegklaar in minder tijd dan nodig om een ​​batterij op te laden en biedt een breed scala aan piloten een unieke vliegervaring die geen enkel ander model kan bieden.

Nodig om te voltooien
Full-range 5+ kanaals Spektrum ™ DSMX® / DSM2® compatibele zender
3S 11,1V 1300-2200 mAh of 4S 14,8 V 1000-2200 mAh LiPo met EC3 ™ of IC3 ™ -connector
Compatibele LiPo-oplader

Wat zit er in de doos?
(1) E-flite® Conscendo® Evolution ™ 1,5 m met:
(1) 30A telemetrie-compatibele borstelloze ESC (geïnstalleerd)
(1) Brushless Outrunner Motor (geïnstalleerd)
(4) Servo's (geïnstalleerd)
(1) Spektrum ™ AR637TA 6-kanaals ontvanger (geïnstalleerd)
(1) Producthandleiding

More Capable

Meer geschikt
Constructie met EPO met een hogere dichtheid resulteert in een sterker en stijver casco met een gladdere afwerking. Gecombineerd met koolstof en andere composietversterking in de romp, vleugels en staarten, kan de Conscendo® Evolution hogere snelheden en aerobatics met hogere energie aan - maar is nog steeds lichtgewicht om uitstekende zweef- en sportvliegprestaties te leveren, plus lange vluchttijden tot 15-20 + minuten met een mix van power on en power off flying.

More Power

Meer kracht
Het in de fabriek geïnstalleerde borstelloze voedingssysteem heeft een 30-amp telemetrie-geschikte ESC plus een speciaal afgestelde motor en opvouwbare prop die een overvloed aan stuwkracht leveren met een 3S LiPo-batterij, of meer snelheid en onbeperkte verticale prestaties met een 4S-batterij zonder de noodzaak voor eventuele aanpassingen of upgrades.

Telemetry Capable

Geschikt voor telemetrie
De Conscendo® Evolution 1.5m is uitgerust met een ESC die een verscheidenheid aan real-time voedingssysteemgerelateerde telemetriegegevens kan leveren, waaronder motortoerental, stroom, accuspanning en meer via compatibele ontvangers (inclusief de AR637TA geïnstalleerd in de BNF® Basic-versie) en Spektrum ™ AirWare ™ -zenders (inclusief de DX6e en 8e, DX6 G2 / G3 en 8 G2, de DX9, iX12, iX20 en andere) terwijl u vliegt.

Easy Assembly

Gemakkelijke montage
Voor de eindmontage is geen lijm nodig. U kunt de Conscendo® Evolution in minder tijd vliegklaar hebben dan nodig is om een ​​batterij op te laden. Het is ook eenvoudig te installeren en te verwijderen tweedelige vleugel voor gemakkelijke opslag en transport.

VEILIGE technologie
Bind-N-Fly Voltooiingsvoordeel

Heeft u al een Spektrum ™ -zender? Bind-N-Fly (BNF) -vliegtuigen maken het gemakkelijker dan ooit om snel en met de best mogelijke bedieningservaring de lucht in te gaan. Ze komen uit de doos met het voedingssysteem, servo's en een Spektrum 2,4 GHz-ontvanger geïnstalleerd, dus alles wat u hoeft te doen is de ontvanger aan een compatibele zender te binden, een eventuele eindmontage te voltooien en te vliegen!

Dit Bind-N-Fly Basic-model is uitgerust met een Spektrum 2,4 GHz DSMX®-ontvanger met AS3X-technologie (Artificial Stabilization - 3-aXis) die achter de schermen werkt om de effecten van wind en turbulentie glad te strijken. Het resultaat is een verhoogd gevoel van stabiliteit en precisie waardoor u het gevoel krijgt alsof u met een veel groter, vakkundig afgestemd vliegtuig vliegt.

Als dit uw eerste model in zijn soort is, of u wilt een extra veiligheidsmarge terwijl u vertrouwd raakt met het vliegtuig, dan kunt u de optioneel te gebruiken SAFE® Select-technologie voor vluchtomhullingen inschakelen die in de ontvanger is ingebouwd. Er is geen programmering vereist. Verander eenvoudig de bindende volgorde zoals aangegeven in de handleiding.

Als SAFE Select is ingeschakeld, krijgt u:

Pitch- en bankhoeklimieten

Deze enveloplimieten voorkomen dat het vliegtuig ondersteboven rolt of kantelt. Ze voorkomen ook overmatige klim- of duikhoeken.


Automatische zelfnivellering

Het vliegtuig keert onmiddellijk terug naar en houdt een horizontale vlucht wanneer de stokken worden losgelaten en in de middenpositie. Het is ook handig om de vleugels horizontaal te houden tijdens starts / lanceringen en landingen.


Easy Switch Assignment - Geen complexe programmering vereist

De eenvoudige procedure voor het toewijzen van een zenderschakelaar om SAFE Select-functies in en uit te schakelen, vereist geen ingewikkelde programmering en duurt slechts enkele seconden.
Als u de SAFE Select-functies niet wilt inschakelen, bindt u de ontvanger gewoon normaal en deze zal werken als een standaard AS3X-ontvanger.

ITEM_NAME

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite E-Flite Conscendo Evolution 1.5m BNF Basic met SAFE Select EFL01650

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: E-Flite Conscendo Evolution 1.5m BNF Basic met SAFE Select EFL01650

Prijs: 249,99

Model: EFL01650

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: