Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

E-Flite Night Timber X 1.2M PNP (EFL13875)

E-Flite

Prijs: 329,99
Model: EFL13875

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

VLIEG FUN IN DE MIDDAG EN MIDDERNACHT

De E-flite® Timber® X 1.2m combineerde al de STOL-mogelijkheden van de originele Timber 1.5m met een extreem vleugelontwerp met extra grote rolroeren en kleppen, vergrote roeren en liften en een krachtigere 3S- en 4S-geschikte aandrijflijn om u 3D-prestaties te bieden die je verwacht van een volbloed aerobatic model. De nieuwe Night Timber® X 1.2m heeft een in de fabriek geïnstalleerde, superheldere LED-verlichting in de hele cel, zodat u dag en nacht kunt vliegen. Het is uitgerust met een 60A Spektrum ™ Avian ™ Smart-controller en de BNF® Basic-versie biedt u met de ingebouwde AR637T-ontvanger, bij gebruik van een compatibele afstandsbediening, een volledige telemetrie met displays voor spanning, stroom, temperatuur en meer, evenals een stuwkrachtomkering voor speciale rolmanoeuvres op de grond.

Functies

  • Ongelooflijke korte start en landing (STOL) en 3D-aerobatic-vaardigheid
  • Volledig geïntegreerde super heldere LED-verlichting voor dag- en nachtvlucht
  • Extra grote roeren en kleppen met symmetrisch afgeschuinde scharniervlakken
  • Zes krachtige metalen tandwielservo's geïnstalleerd in de fabriek
  • Spektrum™ Avian™ Smart 60A-controller met realtime Temetrie voor accuspanning, temperatuur en andere gegevens plus stuwkrachtomkering voor compatibele ontvangers en afstandsbedieningen
  • Gedempte onderstel met extra grote Tundra Style-wielen
  • Functionele en in de fabriek geïnstalleerde landings-, positie- en stroboscooplampen.
  • Lichte en robuuste glasvezelversterkte holle kern EPO-constructie
  • Bijgevoegde optionele lamellen voor nog betere STOL en trage vliegeigenschappen
  • Optionele drijvers in EDO-stijl voor watervliegen apart verkrijgbaar (EFL5261)

Overzicht

De E-flite® Timber® X 1.2m luidde een nieuw STOL-tijdperk in, gecombineerd met 3D-kunstvliegen. Gebaseerd op de extreem populaire Timber 1.5m, maar met een nieuw vleugelontwerp, extra grote roeren en een 3S en 4S compatibele aandrijflijn, bood het model aanzienlijk meer vluchtopties en gaf het je dus een echte "van zachte tot wilde" vliegervaring. Naast de standaard LED Verlichting met landings-, positie- en zwaailichten, we hebben de Night Timber® X 1.2m een ​​volledig geïntegreerde superheldere LED-verlichting over de hele cel gegeven, zodat u op elk moment van de dag of nacht kunt vliegen ™ Avian ™ Smart Controller, via de exclusieve Smart Technology en de BNF® Basic Version biedt u met de ingebouwde AR637T ontvanger, bij gebruik van een compatibele afstandsbediening, een full-range telemetrie met displays voor spanning, stroom, temperatuur en meer, evenals een Thrust reverser voor speciale rolmanoeuvres op de vloer n EPO-constructie maakt een robuuste, maar toch lichte cel mogelijk met hetzelfde startgewicht als de Timber X, ondanks de extra verlichting! Dit betekent dat het model bestand is tegen extreme vliegmanoeuvres, terwijl de lage vleugelbelasting indrukwekkende STOL-manoeuvres en uitstekende langzame vliegeigenschappen mogelijk maakt. Met de krachtige metalen tandwielservo's en de veerbelaste ophanging die is overgenomen van het origineel, kun je vanaf bijna elk oppervlak agressief beginnen. Om de traag vliegende eigenschappen nog verder te verbeteren, hebben we lamellen meegeleverd, die u op elk moment optioneel kunt monteren. Ook dachten we aan zeevliegen, want met de los verkrijgbare drijvers (EFL 5261) kun je de Night Timber® X 1.2m gebruiken om van de nacht op het water dag te maken.

Nog nodig

Full-range 5+ kanaals afstandsbediening en ontvanger
3S 11,1V of 4S 14,8V 2200–3200mAh LiPo met EC3 ™ of IC3 ™ -verbinding
LiPo-compatibele oplader

leveringsomvang
(1) E-flite® Night Timber® X 1.2m met:
Spektrum ™ Avian ™ 60A borstelloze ESC (vooraf geïnstalleerd)
Borstelloze externe rotormotor (vooraf geïnstalleerd)
Hoogwaardige metalen tandwielservo's (vooraf geïnstalleerd)
Set optionele voorvleugel
handleiding

eXtra LED beleuchtung

eXtra LED beleuchtung

 

 

 

 

 

eXtra LED-verlichting
We hebben super heldere LED-verlichting door de hele cel ingebouwd, zodat u dag en nacht kunt vliegen! Ze halen hun elektriciteit gemakkelijk rechtstreeks uit de 3S of 4S 2.200-3.200 mAh-vliegbatterij en kunnen eenvoudig worden losgekoppeld voor dagelijks gebruik. Bovendien is de Night Timber® X 1.2m, net als het origineel, ook uitgerust met realistische LED-landingslichten, evenals navigatie- en stroboscooplichten.

 

eXtra Smart Technologie

eXtra Smart-technologie
De Night Timber® X 1.2m is uitgerust met de exclusieve Spektrum ™ Avian ™ Smart-controller. De controller maakt de overdracht van real-time data mogelijk naar relevante data zoals motortoerental, stroom, accuspanning en meer bij gebruik van een compatibele ontvanger (PNP-versie; zoals de AR637T) en afstandsbedieningen die beschikbaar zijn via de Spektrum AirWare ™ (zoals de DX6e en 8e, DX6 en 8 G2, die DX9, iX12, iX20 en anderen hebben).

eXtrem Wendigkeit

Extreme wendbaarheid
Vergeleken met het originele Timber heeft de Timber X 1.2m een ​​kortere spanwijdte en aanzienlijk grotere roeroppervlakken. Symmetrisch taps toelopende scharnieroppervlakken maken extreme roeruitslagen mogelijk, inclusief de kleppen, en bieden u uitstekende wendbaarheid in alle snelheden. Compartimenten voor trimgewichten in de romp en een stalen buis voor de aansluiting op het staartvlak vereenvoudigen de aanpassing van het zwaartepunt voor een perfect uitgebalanceerd model en nog agressievere 3D-vluchtprestaties.

eXtra Power

eXtra Power
De in de fabriek geïnstalleerde borstelloze aandrijflijn heeft een Spektrum ™ Avian ™ Smart 60A-controller en speciaal afgestelde motor en propeller voor voldoende stuwkracht bij 3S of eXtra Power en verticaal klimmen bij gebruik van een 4S-vliegbatterij zonder dat u speciale aanpassingen of upgrades nodig heeft.

eXtrem Robust

Extreem robuust
De glasvezelversterkte holle EPO-constructie maakt niet alleen een extreem lichte, maar ook een extreem robuuste cel mogelijk en biedt, ondanks de extra verlichting, hetzelfde startgewicht als de originele Timer® X. Met de krachtige metalen tandwielservo's en de veerbelaste versie overgenomen van het origineel U kunt het chassis agressief starten met de extra grote toendra-wielen vanaf bijna elk oppervlak.

STOL (Short Takeoff and Landing) Capable

STOL (Short Takeoff and Landing) vermogen
De vleugels hebben een kleinere spanwijdte, maar hebben bijna hetzelfde vleugeloppervlak als de Timber® 1.5. Met extra STOL-functies zoals naar beneden getrokken randbogen en de optionele latten, evenals de extra grote kleppen, de krachtige borstelloze motor en het geveerde toendra-onderstel, kun je op de kortste route opstijgen of naar het model vliegen in de Bush-pilotenstijl en landen in een minimale ruimte.

Optionale Schwimmer

Optionele drijvers
Eigenaars van de Original of Turbo Timber® 1.5m kunnen de drijvers gebruiken die bij deze modellen zijn geleverd voor de Night Timber X 1.2m. Als alternatief kunnen de afzonderlijk verkrijgbare drijvers (EFL5261) worden geïnstalleerd. Naast de drijvers zijn deze voorzien van alle benodigde stutten en het dubbele roersysteem voor een perfecte handling en gemakkelijke start en landingen van water.

Plug-N-Play

Plug-N-Play®
Dit plug-n-play model wordt geleverd met aandrijving, controller en servo's. Het enige wat u hoeft te doen is een paar montagewerkzaamheden te doen, de ontvanger te installeren, de batterij op te laden en dan kunt u direct gaan vliegen.

E-flite Night Timber X 1.2m

Einziehfahrwerk: No
Empfohlener Akku: 3-4S LiPo 2200mAh w/IC3 connector, sold separately
Empfohlener Regler: 60A included
Fahrwerk: Ja
Klappen: Yes
Ladegerät: Sold separately
Laenge: 1055mm)
Mindestanzahl Kanaele: 5-channel
Montagezeit ca.: Weniger als 1 Std.
Motorengroesse: 10
Profil: Semi-symmetrical
Propeller: 13x4
Schwerpunkt: 95mm, + or - 7mm back from leading egdge of wing measured at the fuselage
Servos: 9g high torque metal gear
Stabilizer Tube Length: 300mm
Stabilizer Tube OD: 4mm
Steckungsrohrdurchmesser: 10mm
SteckungsrohrlÀnge: 605mm
Transmitter Range: Full
Vorfertigungsgrad: PNP (Plug and Play)

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite E-Flite Night Timber X 1.2M PNP (EFL13875)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: E-Flite Night Timber X 1.2M PNP (EFL13875)

Prijs: 329,99

Model: EFL13875

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: