Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

E-Flite UMX Citation Longitude Twin 30mm EDF BNF Basic with SAFE Select (EFLU6350)

E-Flite

Prijs: 229,99
Model: EFLU6350

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

E-flite UMX Citation Longitude Twin 30mm BNF Basic

Invoering

ICOON IN DE MAAK
De Cessna Citation Longitude is ontworpen om het supergrote privé-jetsegment te herdefiniëren en zal naar verwachting een revolutie teweegbrengen in zakenreizen door meer actieradius te bieden (tot 3500 zeemijlen) en een groter laadvermogen bij hogere kruissnelheden (tot 550+ MPH). De E-flite® UMX ™ (Ultra Micro eXtreme) Citation Longitude is een officieel gelicentieerde schaalreplica van het icoon in de maak die de prestaties voor EDF-jets van ultra microklasse opnieuw definieert door het krachtigste model in zijn klasse tot nu toe te zijn. Met 3S-compatibele 30 mm EDF-voedingssystemen, een schaaloverzicht en trimschema, plus functionele kenmerken zoals een volledig vliegende steek en LED-verlichting samen met exclusieve AS3X® en optioneel te gebruiken SAFE® Select-technologieën, biedt het een unieke en opwindende dubbele EDF ervaring - in een formaat dat het mogelijk maakt om op meer plaatsen en in kleinere ruimtes te vliegen, bijvoorbeeld op voetbalvelden, voetbalvelden en grote parken!

Kenmerken
Officieel gelicentieerde schaalreplica van de Cessna Citation Longitude super-middelgrote privéjet
Functionele functies, waaronder LED-navigatie / landingslichten plus een vliegende steek
Verbeterde verticale prestaties en snelheid in vergelijking met andere ultra-microklasse EDF-modellen
Krachtigere 3S-compatibele buitenloopmotoren en ventilatoren met een grotere diameter van 30 mm
Spektrum ™ -ontvanger met toonaangevende 2,4 GHz DSMX®-technologie
De ongeëvenaarde stabiliteit en het opgesloten gevoel van exclusieve AS3X®-technologie
Makkelijk te vliegen met optioneel te gebruiken SAFE® Select-bescherming voor vluchtomhullingen
Volledig in de fabriek gemonteerd en klaar om direct uit de doos te vliegen
Lichtgewicht maar toch duurzaam composietversterkt casco en neus
Afneembaar landingsgestel met stuurbaar neuswiel

Overzicht
EEN UNIEKE TWIN EDF-ERVARING

De E-flite® UMX ™ (Ultra Micro eXtreme) Citation Longitude maakt het voor meer piloten gemakkelijker om op meer plaatsen dan ooit tevoren te genieten van een unieke en opwindende dubbele EDF-jetervaring! Uitgerust met 3S-compatibele borstelloze outrunner-motoren en 30 mm-ventilatoren, biedt de UMX Citation Longitude meer snelheid en verticale prestaties dan andere ultra-microklasse EDF-jetmodellen - en langer dan gemiddelde vluchttijden bij gebruik van de aanbevolen 3S 800mAh LiPo-batterijen (apart verkrijgbaar) ). Het is minder complex en gemakkelijker te vliegen dan grotere EDF-modellen, en omdat het is uitgerust met exclusieve AS3X® en optioneel te gebruiken SAFE® Select-technologieën, is het een uitstekende keuze voor uw eerste of volgende twin-powered jet. Het heeft een schaaloverzicht en trimschema dat officieel is gelicentieerd door Cessna, plus functionele functies, waaronder een volledig vliegende steek en LED-navigatie- en landingslichten. Start en land op gladde oppervlakken met het meegeleverde landingsgestel met een stuurbaar neuswiel, of verwijder het landingsgestel snel en gemakkelijk voor handmatig lanceren en landen op gras. Met zijn handige ultra micro formaat is de UMX Citation Longitude Twin 30mm EDF helemaal thuis op een groot aantal sites van geschikte grootte, waaronder voetbalvelden, voetbalvelden, grote parken en RC-vliegvelden. Het beste van alles is dat het 100% in de fabriek gemonteerd is en klaar om te binden aan een compatibele 5+ kanaals Spektrum DSMX / DSM2 uitgeruste zender, zodat u binnen enkele minuten na het openen van de doos kunt vliegen, die ook kan worden gebruikt voor veilige en gemakkelijke opslag en transport!

Nodig om te voltooien
Full-range 5+ kanaals Spektrum DSMX® / DSM2® compatibele zender
3S 11.1V 800mAh LiPo met JST-connector
Compatibele LiPo-oplader

Wat zit er in de doos?
(1) E-flite® UMX Citation Longitude Twin 30 mm EDF
(2) Borstelloze Outrunner-motoren (geïnstalleerd)
(4) Lineaire servo's (geïnstalleerd)
(1) Spektrum ™ -ontvanger met (2) borstelloze ESC's (geïnstalleerd)
(1) Producthandleiding

Exclusive Technologies

Exclusieve technologieën
Dit model is uitgerust met exclusieve Spektrum ™ AS3X®- en SAFE® Select-technologieën. AS3X werkt achter de schermen om de effecten van wind en turbulentie glad te strijken om een opgesloten gevoel te geven waardoor het lijkt alsof je in een veel groter vliegtuig vliegt. Optioneel gebruik SAFE Select biedt limieten voor toonhoogte en hellingshoek en automatische zelfnivellering die kan worden in- en uitgeschakeld met een druk op de knop.

FEATURE_TITLE

Hogere prestaties
De in de fabriek geïnstalleerde dubbele borstelloze aandrijfsystemen zijn voorzien van ventilatoren met een grotere diameter van 30 mm en krachtigere 3S-compatibele outrunner-motoren. Deze verbeterde stroomsysteemconfiguratie levert hogere prestaties dan de 28 mm ventilatoren en 2S-compatibele motoren die in eerdere UMX ™ -modellen waren geïnstalleerd om ongeëvenaarde snelheid en verticale prestaties te bieden, plus langere dan gemiddelde EDF-vluchttijden bij gebruik van de aanbevolen 3S 800 mAh LiPo-batterijen (verkocht afzonderlijk)

Functional Features

Functionele kenmerken
Realistisch ogende LED-navigatie- en landingslichten plus een volledig vliegende steek zijn functionele kenmerken die uw schaalvliegervaring naar een ander niveau tillen.

Officially-Licensed

Officieel gelicentieerd
De UMX ™ Citation Longitude is gemodelleerd naar de volledige zakelijke en privéjet van Cessna en heeft een in de fabriek aangebrachte verf en stickerafwerking die een schaaluitstraling biedt waar u met trots overal mee kunt pronken.

Fully-Factory Assembled

Volledig in de fabriek gemonteerd
De UMX ™ Citation Longitude wordt 100% in de fabriek gemonteerd geleverd en is direct uit de doos te vliegen! Het is uitgerust met toonaangevende Spektrum ™ 2,4 GHz-technologie die bindt aan uw 5+ kanaals met DSMX® / DSM2® uitgeruste zender, zodat u binnen enkele minuten na het openen van de doos kunt vliegen.

Bind-N-Fly Voltooiingsvoordeel
Heeft u al een Spektrum ™ -zender? Bind-N-Fly (BNF) -vliegtuigen maken het gemakkelijker dan ooit om snel en met de best mogelijke bedieningservaring de lucht in te gaan. Ze komen uit de doos met het voedingssysteem, servo's en een Spektrum 2,4 GHz-ontvanger geïnstalleerd, dus alles wat u hoeft te doen is de ontvanger aan een compatibele zender te binden, een eventuele eindmontage te voltooien en te vliegen!

Dit Bind-N-Fly Basic-model is uitgerust met een Spektrum 2,4 GHz DSMX®-ontvanger met AS3X-technologie (Artificial Stabilization – 3-aXis) die achter de schermen werkt om de effecten van wind en turbulentie glad te strijken. Het resultaat is een verhoogd gevoel van stabiliteit en precisie waardoor u het gevoel krijgt alsof u met een veel groter, vakkundig afgestemd vliegtuig vliegt.

Als dit uw eerste model in zijn soort is, of als u een extra veiligheidsmarge wilt terwijl u vertrouwd raakt met het vliegtuig, kunt u de optioneel te gebruiken SAFE® Select-technologie voor vluchtomhullingen inschakelen die in de ontvanger is ingebouwd. Er is geen programmering vereist. Wijzig gewoon de bindingsvolgorde zoals aangegeven in de handleiding.

Als SAFE Select is ingeschakeld, krijgt u:

Pitch- en bankhoeklimieten

Deze enveloplimieten voorkomen dat het vliegtuig ondersteboven rolt of kantelt. Ze voorkomen ook overmatige klim- of duikhoeken.
Automatische zelfnivellering

Het vliegtuig keert onmiddellijk terug naar en houdt een horizontale vlucht wanneer de stokken worden losgelaten en in de middenpositie. Het is ook handig om de vleugels horizontaal te houden tijdens starts / lanceringen en landingen.
Easy Switch Assignment — Geen complexe programmering vereist

De eenvoudige procedure voor het toewijzen van een zenderschakelaar om SAFE Select-functies in en uit te schakelen, vereist geen ingewikkelde programmering en duurt slechts enkele seconden.

E-flite UMX Citation Longitude Twin 30mm BNF Basic

Aileron: Yes
CG (Center of Gravity): 3.5 - 3.6 in (88 - 92 mm) back from leading edge at root
Charger: Sold separately
Completion Level: Bind-N-Fly Basic
Elevator: Yes
Expo (Ailerons): Low Rate 70%, High Rate 100%
Expo (Elevator): Low Rate 70%, High Rate 100%
Expo (Rudder): Low Rate 70%, High Rate 100%
Fan Size: 30mm
Flaps: No
Flying Weight: 6.6 oz (188g)
Landing Gear: Yes
Length: 24.9 in (632mm)
Material: Foam
Minimum Required Radio: 5+channel w/DSMX/DSM2 technology (sold separately)
Minimum Speed Control: Two installed
Motor Size: Two 8800Kv brushless outrunner (installed)
Recommended Motor Battery: 3S 11.1V 800mAh LiPo with JST Connector (sold separately)
Retracts: No
Rudder: Yes
Servos: Four linear servos installed
Technology: SAFE Select
Throttle: Integral with ESC
Transmitter Range: Full (transmitter sold separately)
Wing Area: 83 sq in (5.4 sq dm)
Wingspan: 25.1 in (638mm)

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over E-Flite E-Flite UMX Citation Longitude Twin 30mm EDF BNF Basic with SAFE Select (EFLU6350)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over E-Flite

E-Flite, vliegtuigen en accessoires, verkrijgbaar bij trxxs-winkel.be

Artikelnaam: E-Flite UMX Citation Longitude Twin 30mm EDF BNF Basic with SAFE Select (EFLU6350)

Prijs: 229,99

Model: EFLU6350

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: