Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hangar 9 P-51D Mustang 20cc (HAN2820)

Hangar 9

Prijs: 499,99
Model: HAN2820

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

De Hangar 9 P-51D Mustang 20cc ARF maakt in elke modelpiloot de passie voor warbirds wakker, in een 1/6 schaalmodel met uitstekende authenticiteit. Een compromisloze selectie zorgt voor veelzijdigheid voor verschillende motortypes.

 

 Features

Geavanceerde, lichtgewicht constructie van balsa / multiplex
Zeer gedetailleerde, halfglanzende folieafwerking met verschillende belettering, klinknagels en panellijnen
Twee stickersets geven u de mogelijkheid om de neusart van de "Geraldine" of de "Sky Bouncer" te kiezen
Gedetailleerde cockpit met een 3D-instrumentenpaneel, geschilderde pilootfiguur en meer
Een stijf chassis met 102 mm wielen en getrouwe stutten (inbegrepen)
Intrekbaar landingsgestel voorbereid - optioneel elektrisch intrekbaar landingsgestel
Efficiënte kleppen bieden een breed scala aan snelheden en een andere Scalefunktion
Schaal roerophanging, landingsgesteldeuren, MG-dummies en antennemast
Geschilderde motorkap en replica-afzuigbanken
Schaalspinner in bijpassende kleurenschema
Optionele vleugelpulonen met afneembare valtanks
Tweedelige vleugel voor eenvoudig transport en installatie
Groot rompdeksel biedt volledige toegang tot de elektronica en het tank- / batterijcompartiment
Compleet accessoirepakket voor alle drive-aanbevelingen

 

 Achtergrondverhaal

Krachtig met een groot bereik. Deze eenvoudige vereisten hebben North American Aviation ertoe aangezet om de P-51 te ontwikkelen. Naast de pure kracht, de grote tanks en de zware bewapening, hielden de piloten ervan om met hen te vliegen. Beter bekend als de Mustang, werd het een van de populairste jagers van Amerika aller tijden. De Hangar 9® P-51D Mustang 20cc ARF brengt alle passies tot leven voor een warbird, in een 1/6 schaalmodel met uitstekende authenticiteit.

 

 Beschrijving

De Hangar 9® P-51D Mustang 20cc ARF is een geavanceerd model dat de moderne technologie, uitstekende rijeigenschappen en compromisloze selectie aandrijving gecombineerd om een replica van een Warbird te voorzien met een prachtig uiterlijk. gemodelleerd naar het voorbeeld van Mustangs van 375 Fighter Squadron in de Tweede Wereldoorlog, is het in 1/6 schaal in het licht balsa multiplex constructie uitgevoerd.

Het eerste om op te noemen is de folie, die vrijwel direct in beeld is. Talrijke details, zoals panellijnen, klinknagels en authentieke kleuren zorgen voor een indrukwekkend uiterlijk. Het algemene beeld wordt onderstreept door een rijk uitgeruste cockpit met 3D-instrumentenpaneel, een geschilderde pilootfiguur en vele andere details. De motorkap heeft een bijpassende kleur en heeft luchtinlaten en uitlaatbuizen. De spinner heeft ook een getrouwe contour. Optionele valtanks kunnen aan de geleverde pylonen worden bevestigd en verwijderbaar worden gemaakt om de manoeuvreerbaarheid bij hoge snelheden te verbeteren. De functionele stutten met een echt-naar-originele chassisschaar en schaalassen kunnen ook grote wielen meenemen om gemakkelijk vanaf grasplaatsen te starten en landen.

Hoe je het ook bekijkt, deze Mustang is een indrukwekkend model voor zijn formaat. De uit twee delen bestaande vleugels passen perfect in de romp en de afzonderlijke luchtschep zonder gereedschap.
De roeren zijn geprofileerd en alle scharnierbevestigingen zijn al in de fabriek geprefabriceerd om de montage van het model te vergemakkelijken.

Om de schaalfactor te verhogen, kan het stijve frame wisselen met een elektrische E-Flite®-intrekbaar landingsgestel, die beschikbaar is voor zowel het hoofd- als voor achter- wiel.
Functionele kleppen maken een breed scala aan snelheden mogelijk voor niet-kritische landingsbenaderingen en korte starts.

Een grote onderhoudsklep biedt optimale toegang van de cockpit tot het motorframe. De meegeleverde accessoires zijn compleet om de montage zo eenvoudig mogelijk te maken en om eenvoudige montagemogelijkheden te bieden voor alle aandrijfvarianten.

Het maakt niet uit welk rijconcept u kiest, de bediening in de lucht is visueel indrukwekkend en geeft een gevoel van vlucht dat in de buurt komt van het origineel. Of het nu je eerste oorlogsvogel is of de perfecte aanvulling op je hangar, de Hangar 9 P-51D Mustang 20cc ARF is het historische vliegtuig dat geen enkele modelpiloot mist.

Nodig om te voltooien
20cm³ twee- of viertaktmotor of gelijkwaardige Elektrosetup
Volledig bereik, 5+ kanaals afstandsbediening en ontvanger (6+ met intrekbaar landingsgestel)
(8) standaard servo's, (7) met elektrische versie
(2) batterijen voor ontvanger en ontstekingsvoeding (benzineversie)
(1) propeller

Wat zit er in de doos?
(1) Hangar 9 P-51D Mustang 20cc ARF
(1) Gebruiksaanwijzing

Lichtgewicht robuuste constructie Leichte robuste Konstruktion
De laser gesneden, lichtgewicht balsa / multiplex constructie maakt de P-51D Mustang 20cc een duurzaam, hoogwaardig schaalmodel ontworpen door experts.

 

 

 

 

 

Schaal details Scale Detail

Naast de in de fabriek aangebrachte satijnmatte bedrukte folie, zijn er nog andere geweldige details, zoals geprofileerde achterpanelen, realistische uitlaatpijpen, MG-dummies, landingsgesteldeuren, optionele druppeltanks, een schaalantennemast, een 3D-instrumentenpaneel en een geschilderde pilotenfiguur, om er maar een paar te noemen

 

 

 

Volledig functionele landingskleppen Funktionstüchtige Landeklappen
Een lage vleugelbelasting en een semi-symmetrisch vleugelprofiel zorgen voor een vliegprestatie die het model op elke snelheid goed beheersbaar maakt.
Met verlengde flappen worden de trage vliegeigenschappen verder verbeterd en wordt de levensechte vliegervaring verder verbeterd door het volledige scala aan functies van alle bedieningsoppervlakken.

 

 

 

Comfortabele functies Komfortable Features
De vleugelhelften, verbonden door een stevige verbindingsbuis, vergemakkelijken het transport en de opslag aanzienlijk. Opgebouwd biedt de grote onderhoudskap zeer goede toegang en maakt onderhoud en batterijvervanging zeer eenvoudig.

 

 

 

 

Aanpasbare stickers Personalisierbare Aufkleber
Kies je neuskunst uit de twee bijgevoegde stickers.
"Sky Bouncer" werd gevlogen door Captain Bruce ("Red") Rowlett, "Geraldine" door Captain Charles Roscoe ("Chuck") Cummins. Beiden waren gestationeerd op de 361st Fighter Group, 375th Fighter Squadron in Engeland, tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

 

 

Optioneel intrekbaar landingsgestel Optionales Einziehfahrwerk
Een stevig chassis met functionele stutten is inbegrepen in de set, waarmee u het project gemakkelijk kunt houden. Het optionele, aanbevolen E-Flite® intrekbare landingsgestel past goed bij de poten van het chassis in de set en verhoogt de schaalfactor naar een nog hoger niveau.

 

 

 

 

 

Kies uw aandrijfconcept Wähle dein Antriebskonzept
De P-51D Mustang 20cc is ontworpen voor de montage van de Evolution® 20GX, 20cc benzines tweetaktmotor, een Saito FG-21, 21cc viertakt benzinemotor of de E-Flite Power 60 borstelloze buitenloper met 6S LiPo.
Alle montagematerialen voor deze aandrijfvarianten zijn inbegrepen in de set, zodat u het model zonder vertraging kunt bouwen. Dit 20cc ARF-model is ook het perfecte model voor de aandrijfcomponenten die zijn ingebouwd in de 2m E-Flite® Carbon-Z® T-28.

Hangar 9 P-51D Mustang 20cc ARF

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hangar 9 Hangar 9 P-51D Mustang 20cc (HAN2820)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Hangar 9

Hangar 9, De specialist voor modelbouw, op het gebied van Vliegtuigen. Maar dan de betere kwaliteit

Artikelnaam: Hangar 9 P-51D Mustang 20cc (HAN2820)

Prijs: 499,99

Model: HAN2820

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: