Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hangar9 ASH 31 6.4m ARF (HAN3185)

Hangar 9

Prijs: 2.499,00
Model: HAN3185

Afhalen in een winkel

Nu gesloten
Woensdag bereikbaar van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Omschrijving

Belangrijkste kenmerken
Schaalzweefvliegtuig met e-drive optie
Volledig GFK-model voor de hoogste precisie en perfecte verhouding tussen gewicht en stabiliteit.
Carbon / GFK-laminaat
Gegoten in de vorm voor een perfecte afwerking
Vier vleugelzakken voor eenvoudig transport en opslag
Carbon wingtips en wing connectoren
Afneembare hoogteroer voor eenvoudig transport en opslag
In de fabriek geïnstalleerde roerhoorns en gemonteerde landingsgesteldeur e.v.m.
Verborgen cockpitkap openingsmechanisme geïnstalleerd
In de fabriek geïnstalleerde proportionele spoilers
In de fabriek geïnstalleerd intrekbaar landingsgestel van koolstofvezel met aluminium naaf
Trekhaak geïnstalleerd (servo vereist)
Inclusief afgedekt staartwiel en vleugeltandwielen
Minimale constructie alle kleine onderdelen inbegrepen
Inclusief zitkuip en instrumenten Decal (pilootfiguur optioneel verkrijgbaar)
Stickers inclusief

Nodig om te voltooien
Volledig bereik, 7+ kanaals zender en ontvanger (12+ kanaal voor alle functies)
2x oppervlakte servo's (SPMSA7050)
4x miniservos (SPMSA5060)
1x servokoppeling (SPMSA7040)
6.6-7.4V ontvangeraccu en stroomschakelaar
5000-7000mAh 4-6S 14.8-22.2V LiPo

Wat zit er in de doos?
Elite Series ASH 31 6.4m ARF
instructies

Hangar 9® Elite-serie Hangar 9® Elite Series

Hangar 9 Elite-serie vliegtuigen, zoals de ASH31, zijn allemaal premium modellen van volledig glasvezel.
Dit ontwerp en constructie biedt extreme stijfheid en sterkte bij het laagste gewicht. Het resultaat is een zorgvuldig vervaardigd vliegtuig dat de constructie en de werking van een groot model naar een nieuw niveau tilt. Deze hoge kwaliteit is alleen mogelijk door consistent handmatig werk en we raden de tijdrovende bestelling aan vanwege de complexe productie, omdat de hoeveelheden van de fabrikant beperkt zijn.

 

Motor glider remodelleert Motor-Glider Conversion

Om het gebruik van de ASH31 zo veelzijdig mogelijk te maken, kan het zweefvliegtuig worden uitgerust met de E-flite® Power 60, 470Kv motor en 90A ESC, die kan worden bediend met een 4, 5 of 6S Li-Po batterij. Dus met de ASH 31 zijn grondstarts mogelijk, zelfs op korte banen. De aanbevolen spinner past perfect op de vorm van de romp, zodat deze later tijdens het vliegen bijna onzichtbaar is.

 

 

GFK-romp All-Composite Airframe

Om de romp te voltooien is geen verdere afwerking of verven meer nodig. Deze kwaliteitsstandaard gaat hand in hand met de hoge mate van prefabricage. Er is dus geen uitgebreide set van kleine onderdelen in dit model omdat alle arbeidsintensieve en kleine onderdelen en koppelingen al in hoge mate zijn gemonteerd.

 

 

 

Inclusief premium accessoires Premium Accessories Included

De Hangar 9 Elite-serie staat voor totale tevredenheid. Noodzakelijke en nuttige accessoires/componenten zijn inbegrepen of al gemonteerd en getest. Dus de landingskleppen zijn gemaakt, de spoilers en het chassis worden geïnstalleerd en de oppervlaktepockets in de doos.

 

 

 

 

Groot model zweefvliegtuig vlucht is de ultieme eersteklas klasse in zweefvliegen. Alle parameters die een moderne high-performance zweefvliegtuig te bieden heeft, zijn hier bijzonder indrukwekkend geïmplementeerd. Deze vliegervaring, die zorgt voor kippenvel en verbazing, is anders dan alles dat kan worden vergeleken en hoe naadloze tegenwind in hoogteverschillen wordt geïmplementeerd, zorgt zelfs voor ervaren piloten voor de ultieme kick. De Hangar 9 Elite Series ASH31 6.4m ARF is een echt premium groot schip dat de absolute kwaliteitsnormen van een Hangar 9-model combineert met de afwerking van een volledig GFK-model.

Bij de realisatie lag de nadruk op het feit dat het hanteren en vliegen van het model van 6,40 meter altijd een plezier blijft.

Net als bij het origineel, is het fabricageproces met de grootste zorg uitgevoerd, wat zorgt voor een perfecte profielgetrouwheid. Het resultaat is een vleugel met lage vleugelbelasting voor fantastische vliegprestaties op schaal en sportvliegtuigen. Naast het indrukwekkende uiterlijk, zorgen de perfecte pasvorm en de afwerking ervoor dat aan de hoge normen wordt voldaan.

Bijzonder opmerkelijk is de hoge mate van prefabricage die, in vergelijking met andere full GFK tall ships, de tijd in de werkplaats aanzienlijk korter maakt. Alle constructie-verbruikende componenten zijn al geïnstalleerd, evenals het chassis en de spoilers. Alle scharnieren zijn scharnierend helemaal tot aan de deur van het landingsgestel. Ondanks de indrukwekkende afmetingen maken slimme functies het hanteren van de zwever een stuk eenvoudiger. De vleugels zijn viervoudig verdeeld en ontworpen om het staartvlak insteekbaar te maken. Groot modelvliegen kan zo eenvoudig zijn.

Als er geen sleepvliegtuig beschikbaar is, voelt de ASH 31 zich thuis op de hellingen, en nog beter met het optionele Power 60 Brushless Power System in de neus. Samen met de laad- en spoilerkleppen ontwikkelt de ASH31 indrukwekkende STOL-kwaliteiten die het mogelijk maken om in kleinere ruimtes te werken.

Hanger 9 Elite Series ASH 31 6.4m ARF

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hangar 9 Hangar9 ASH 31 6.4m ARF (HAN3185)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Hangar 9

Hangar 9, De specialist voor modelbouw, op het gebied van Vliegtuigen. Maar dan de betere kwaliteit

Artikelnaam: Hangar9 ASH 31 6.4m ARF (HAN3185)

Prijs: 2.499,00

Model: HAN3185

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: