Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hobbywing Combo XR10 JS6 Black G2.1, 1900kv, 21.5T

Hobbywing Combo XR10 JS6 Black G2.1, 1900kv, 21.5T

Hobbywing

Prijs: 104,95
Model: HW38020242

Afhalen in een winkel

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

HOBBYWING COMBO XR10 JUSTOCK ESC & XERUN JUSTOCK G2.1 21.5T
De XR10 JUSTOCK ESC is speciaal ontworpen voor raceklasse met nul-timing. Het distributiesysteem is permanent op ZERO gezet. Het gebruik van dezelfde motor en kronkelende motor zorgt ervoor dat elke racer hetzelfde power-systeem krijgt voor 100% eerlijke en competitieve races.

Betrouwbare hardware in combinatie met geavanceerde softwaretechnologie zorgt ervoor dat de XR10 JUSTOCK niet alleen een hoge vermogenoutput levert, maar ook een overbelastingsbeveiliging van het ESC-circuit.

De gemodificeerde heatsink, die het oppervlak vergroot, in combinatie met de HOBBYWING gepatenteerde koperen warmtegeleidende platen die op het MOSFET-bord zijn bevestigd, maakt het mogelijk dat de interne warmte snel naar de heatsink wordt overgebracht voor dissipatie. Met de goed presterende, afneembare koelventilator wordt een zeer betrouwbaar warmteoverdrachtssysteem voor maximale koeling bereikt.

Deze ESC is ontworpen voor 1 / 10e schaal toerwagens en 1 / 12e schaal pan-auto's, evenals de immer populaire F1-serie auto's voor alle Zero-timing spec racen, bijvoorbeeld de ROAR Sportsman-klasse. Wanneer dit ESC wordt gecombineerd met een 32T-motor, vormt het ook een professionele en ideale combinatie voor rotscrawlers.

HobbyWing XeRun XR10 Justock-functies:

Hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid
Ontwerp zonder timing
Hoog efficiënt warmteafvoersysteem
Kleine voetafdruk
Regelmatige Firmware-updates - gratis
Programmering met één knop en reset van de fabrieksinstellingen
ESC Spec Check:

Schaal: 1/10
Geborsteld / borstelloos: borstelloos
Sensored / Sensorless: Sensored
Waterdicht: Nee
Cont./Piekstroom: 60A / 380A
Ingang: 2-3S LiPo / 6-9 Cellen NiMH
BEC Uitgang: Lineaire modus: 6V / 2A
Ingangsdraden: Blauw-14AWG-200mm * 1 / Zwart-14AWG-200mm * 1
Uitgangsdraden: Rood-14AWG-200mm * 1 / Geel-14AWG-200mm * 1 / Oranje-14AWG-200mm * 1
Ingangsconnectoren: Nee
Output Connecotors: Nee
Ventilatorafmetingen: 25x25x10mm
Fan Voltage Range: 5-8.4V
WiFi-module: ondersteund
Afmetingen: 33.0x28.0x31.5mm
Gewicht: 46g
In navolging van het succes van de HobbyWing Justock G2-motor, beschikt de Justock G2.1 over vaste timing en eenvoudig te gebruiken soldeerverbindingen, waardoor het een uitstekende motor is voor stock- of sportklasse races waarbij een gecontroleerde motor nodig is.

De Justock G2.1 heeft een hittebestendige magneet bevestigd aan de aluminium behuizing, dubbel geïsoleerde wikkelingen, hoge precisie-lagers en een rotor met een sterke structuur die uitstekende prestaties en verhoogde duurzaamheid garandeert. De ingebouwde hall-sensor en niet-instelbare eindbel in combinatie met de uiterst nauwkeurige gebalanceerde rotor garanderen een soepele lineaire vermogensafgifte.

De siliconen 'o'-ringafdichting aangebracht tussen de eindbel en de stator helpt bij het geleiden van de binnenwarmte naar de motorkast en voorkomt dat stof de hallsensor binnendringt. De behuizing is ontworpen voor dagelijkse reiniging en onderhoud, waardoor de levensduur van de motor kan worden verlengd en de bedrijfsefficiëntie kan worden verbeterd.

Deze motor is perfect afgestemd op de XR10-Justock ESC voor alle nultiming-races en is ook compatibel met andere Hobbywing elektronische snelheidsregelaars.

HobbyWing Justock G2.1 Kenmerken:

Hittebestendige magneet en aluminium behuizing
Zeer nauwkeurige gebalanceerde rotor
Van toepassing op 1 / 10th, 1 / 12th on-road en off-road voertuigen
Perfect afgestemd op de XR10-Justock ESC
Voldoet aan IFMAR- en ROAR-specificaties

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hobbywing Hobbywing Combo XR10 JS6 Black G2.1, 1900kv, 21.5T

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: