Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hobbywing QuicRun WP 880 Dual Brushed 1/10 en 1/8

Hobbywing QuicRun WP 880 Dual Brushed 1/10 en 1/8

Hobbywing

Prijs: 52,95
Model: HW30120301

Nu gesloten Woensdag bereikbaar van 10.00 tot 16.00.

Omschrijving

Twee sets uitgangsdraden voor het gelijktijdig verbinden met twee motoren.

Het is erg handig voor voertuigen die worden aangedreven door twee motoren.

Opmerking: de twee sets uitgangsdraden worden parallel aangesloten en kunnen alleen worden gebruikt om motoren synchroon aan te drijven; de richtingen moeten hetzelfde zijn bij aansluiting op twee motoren.

Van toepassing op alle weersomstandigheden

Het waterdichte en stofdichte ontwerp maakt het mogelijk de QuicRun WP 0880 Dual Brush te gebruiken in alle weersomstandigheden zonder schade aan de ESC toe te brengen aan water of vuil.
 
Instelbare PWM-frequentie en geavanceerde DEO / Freewheeling-technologie

De instelbare PWM-frequentie in combinatie met geavanceerde DEO / freewheeling-technologie garandeert gebruikers een grote gashelderline en een drving-gevoel.

Uitstekende remfuncties

Hobbywing's innovatieve, fijn afstelbare remweerstand en regelbare rem en remkracht verbeteren de remmen en verbeteren de remprestaties van de gebruiker.
 
Meerdere programmeerbare items

De QuicRun WP-880 Dual Brushed, die 15 programmeerbare parameteritems bevat, is van toepassing op verschillende voertuigen en tracks.

Afzonderlijke programmering / Fan Port

De afzonderlijke PRG / FAN-poort van de ESC kan een externe ventilator voeden om de koelprestaties te maximaliseren of de ESC verbinden met een LED-programmakast voor ESC-programmering.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hobbywing Hobbywing QuicRun WP 880 Dual Brushed 1/10 en 1/8

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: