Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hobbywing Xerun AX V1.1 Sensored Brushless Crawler ESC

Hobbywing Xerun AX V1.1 Sensored Brushless Crawler ESC

Hobbywing

Prijs: 159,95
Model: HW30112101

Afhalen in een winkel

Nu open Vandaag bereikbaar tot 17.00 uur.

Omschrijving

HOBBYWING XERUN AX V1.1 GEVOELIGE BORSTELLOZE CRAWLER ESC

Boordevol technologieën "Polariteitsbescherming"


Kenmerken

    'S Werelds eerste FOC borstelloze systeem voor rockcrawler, veldgeoriënteerde besturing voor superlinariteit, hoge koppel en extreme stilte.
    Polariteitsbescherming: Ja, het is geen typfout! Geen "oeps" -momenten meer.
    De magnetische encoder van het chip-type in de motor garandeert consistentie tussen de signalen van drie fasen en geeft altijd de zuivere en precieze signalen weer die de rotorpositie aangeven.
    Dankzij het waterdichte en stofdichte ontwerp (* IP67-normen) kan het AX borstelloze voedingssysteem onder alle weers- en baanomstandigheden worden gebruikt zonder enige schade aan het systeem door water of stof. Schade aan het voertuig als gevolg van water, modder of omstandigheden moet nauwlettend in de gaten worden gehouden bij rijden in modderige, natte of ongunstige omstandigheden.
    Intelligente koppeluitgang & snelheid gesloten-lusregeling voor eenvoudige bediening en consistent motortoerental onder alle belastingen.
    De instelbare sleeprem en sleepremsnelheidregeling met de maximale sleeprem tot 200% (dat is bijna twee keer de sleeprem van standaard borstelloze aandrijfsystemen) kunnen een ongekende parkeercapaciteit bieden op hellingen, zonder schokkerige stops.
    De innovatieve ingebouwde Bluetooth-connectiviteit. kunnen gebruikers ESC-gegevens lezen of ESC-firmware bijwerken via een smartphone (geïnstalleerd met de HW link-app).
    De motor met 4 polen en 12 magneten, met het "verspringende" patent van Hobbywing, heeft geen coggingeffect en koppelrimpeling. Het kan soepel werken bij lage snelheden. Dit verbetert de wendbaarheid van rotscrawlers bij lage snelheden aanzienlijk.
    Het nieuwe sensorharnas, met het plug-and-screw ontwerp, heeft een siliconen O-ring aan de binnenkant. Het nieuwe ontwerp en de O-ring bieden niet alleen een stevige verbinding tussen motor en ESC, maar lossen ook de "waterdichte" uitdaging voor sensorpoorten op.
    Geavanceerde en veilige elektronische schakelaar heeft een waterdicht, stofdicht en schokbestendig ontwerp.
    Meerdere beveiligingen: laagspanningsuitschakeling, thermisch, faalveilig (signaalverlies gas), motorblokkering en overstroom.

Belangrijk: Xerun AX-serie is een gesloten systeem: vanwege zijn geavanceerde technologie werkt Hobbywing Xerun AX ESC uitsluitend met de borstelloze motor van Xerun AX.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hobbywing Hobbywing Xerun AX V1.1 Sensored Brushless Crawler ESC

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: