Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hobbyzone AeroScout S 1.1m BNF Basic (HBZ3850)

Hobbyzone

Prijs: 189,99
Model: HBZ3850

Nu gesloten Vandaag bereikbaar vanaf 10.00 uur.

Omschrijving

HobbyZone<sup>®</sup> AeroScout™ S 1.1m

Introductie

De HobbyZone® AeroScout ™ S maakt het gemakkelijker om modelvliegen te beleven en is entertainender dan ooit! Hij is de perfecte trainer omdat hij zeer duurzaam is en is uitgerust met de exclusieve SAFE® (Sensor Assisted Flight Envelope) -technologie die overbelasting, verlies van oriëntatie en crashes voorkomt, zodat bijna iedereen kan leren vliegen met succes. Het biedt ook vluchtmodi voor beginners, gevorderden en ervaren piloten, zodat u het gewenste stabilisatie- en regelniveau binnen handbereik kunt kiezen. De Ready-to-Fly (RTF) -versie bevat een Spektrum ™ DXe-transmitter met toonaangevende DSMX® 2,4 GHz-technologie, AA-batterijen voor de zender en een Spektrum Smart LiPo-batterij en oplader. Dit betekent dat u niets meer hoeft te kopen of uw apparatuur hoeft te gebruiken!

Features

    100% compleet, inclusief afstandsbediening, batterij en oplader, zodat u niets hoeft te kopen of meenemen
    Uitgerust met de exclusieve SAFE®-technologie die crashes voorkomt en ervoor zorgt dat het model gemakkelijker kan vliegen
    Vliegmodi voor beginners, gevorderden en experts, waartussen u met een druk op de knop kunt schakelen
    Paniekfunctie met één druk op de knop om verlies van controle en crashes te voorkomen
    Spectrum DXE-controller / transmitter met toonaangevende DSMX® 2,4 GHz-technologie voor betrouwbare controle zonder interferentie
    Spektrum 2200mAh 3S 11.1V Smart LiPo-batterij en S120 USB-C Smart Charger voor eenvoudiger en veiliger opladen
Krachtig en efficiënt borstelloos aandrijfsysteem voor uitstekende prestaties en lange vluchttijden
    Drukschroefconfiguratie voor meer veiligheid en betere bescherming van de schroef en motor
    Extra grote banden en stuurbare neuswieltjes voor gemakkelijk starten en landen op gras en op andere ondergronden
    Aerobatic flying, inclusief loops, rollers en omgekeerde vlucht
    Lichtgewicht en toch uiterst duurzame EPO-constructie, perfect voor piloten die met hun eerste model vliegen
    Groot assortiment reserve- en slijtagedelen beschikbaar

Nog nodig

Volledige reeks 5 + kanaals spectrum DSMX® / DSM2® compatibele afstandsbediening
     3S 11.1V 2200mAh LiPo-batterij met EC3 ™ - of IC3 ™ -connector
     Compatibele LiPo-oplader

Levering

     (1) HobbyZone AeroScout S 1.1m met:
         (1) 30A Brushless ESC (geïnstalleerd)
         (1) borstelloze externe rotormotor (geïnstalleerd)
         (4) Sub-microservo's (geïnstalleerd)
         (1) Spektrum ™ AR636 6-kanaalsontvanger (geïnstalleerd)
     (1) Gebruiksaanwijzing

Overzicht

Welkom in de opwindende wereld van op afstand bestuurbaar modelvliegen! Als je ooit hebt gedroomd om te vliegen, dan ben je bij Horizon Hobby aan het juiste adres. We streven ernaar vliegtuigen te ontwerpen die u kunt gebruiken om succesvol te vliegen, zelfs als u nog nooit RC-modellen hebt gevlogen. Elk HobbyZone®-vliegtuig dat wij aanbieden, heeft een toonaangevende ontwerp- en stabilisatietechnologie die is ontwikkeld door experts om u te helpen in controle te blijven en in uw eigen tempo te leren uw droom om te vliegen werkelijkheid te maken!

De HobbyZone® AeroScout ™ S is de perfecte trainer die ervoor zorgt dat het leren van RC vliegen net zo gemakkelijk en vermakelijk is als nooit tevoren! Hij is de exclusieve SAFE®-technologie (Sensor Assisted Flight Envelope) op voorwaarde dat helpt om overbelasting, desoriëntatie en crashes te voorkomen, zodat bijna iedereen kan leren om met succes te vliegen. Met de modi Beginner, Geavanceerd en Expert kunt u met één druk op de knop het gewenste stabiliteits- en bedieningsniveau selecteren of uitproberen. Bovendien kunt u de paniekknop in elke vluchtmodus gebruiken met een druk op de knop en onmiddellijk terugkeren naar de normale vlucht. Het unieke drukpropellerontwerp biedt verbeterde veiligheid, betere propeller- en motorbescherming en is gemaakt van geavanceerd EPO-materiaal dat het model extreem duurzaam maakt. Extra grote banden en een stuurbaar neuswiel vergemakkelijken het lanceren en landen op verschillende oppervlakken, waaronder gras in grote parken of andere geschikte vliegvelden. De Ready-To-Fly (RTF) versie bevat een reeks DXE zender met toonaangevende DSMX® 2,4 GHz regeltechniek, evenals een reeks intelligente LiPo batterij en een oplader die het laden gemakkelijker en veiliger maakt. Dit betekent dat u niets meer hoeft te kopen of uw apparatuur hoeft te gebruiken!

En het plezier houdt niet op nadat je leert vliegen! Het krachtige en efficiënte borstelloze voortstuwingssysteem zorgt voor lange vluchttijden en biedt voldoende snelheid en kracht voor aerobatic manoeuvres, inclusief looping, rollende en zelfs omgekeerde vlucht. Bovendien zorgen de lichte constructie en lage vleugelbelasting voor een breed scala aan vluchtgebieden en een ongelooflijk eenvoudige bediening die zelfs ervaren piloten zullen waarderen. Voor deze piloten, is de BNF Basic versie (HBZ3850) de perfecte keuze als ze hun favoriete spectrum ™ zender, de batterijen en opladers waarmee ze al vliegen kunnen gebruiken.

Spektrum Smart Akku und Ladegerät
Langlebige Konstruktion

Duurzame constructie

De unieke ontwerp- en drukschroefconfiguratie van de AeroScout helpen de schroef en de motor te beschermen en bieden tegelijkertijd verbeterde veiligheid. Dit lichtgewicht, maar toch duurzame, vliegtuigframe, dat is gemaakt van geavanceerd EPO-materiaal, is sterk genoeg om bestand te zijn tegen de dagelijkse vliegbelasting zonder uit vorm te raken. En in het geval dat u onderdelen of componenten van het casco beschadigt en ze niet kunt repareren, heeft u een volledig assortiment reserveonderdelen beschikbaar.

 

Einfache Montage

Eenvoudige installatie

De AeroScout S 1.1m wordt geleverd met in de fabriek geïnstalleerd aandrijfsysteem, ontvanger en servo's. Het enige dat u hoeft te doen, is snel en eenvoudig de eindmontage zonder het gebruik van lijm of speciale gereedschappen, en u bent klaar om sneller te vliegen dan uw accu moet opladen.

 

Robustes Fahrwerk

Robuust chassis

Het brede statiefonderstel met extra grote banden en het stuurbare neuswiel zorgt voor een betere handling op de grond voor eenvoudiger opstijgen en landen op verschillende oppervlakken, van asfalt tot gras en zand.

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hobbyzone Hobbyzone AeroScout S 1.1m BNF Basic (HBZ3850)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: