Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hobbyzone Apprentice S 2 1.2m RTF met SAFE

Hobbyzone

Prijs: 299,99
Model: HBZ31000

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

Productdetails

De HobbyZone® Apprentice® S 2 1.2m, ontworpen voor leersucces, is uitgerust met een aantalApprentice S 2 1.2m RTF with SAFE beginnersgerichte functies die de instap in het modelvliegen tot een succes maken. Het is perfect voor beginnende RC-piloten die willen leren vliegen met een meer traditioneel trainermodel!

Belangrijkste kenmerken
Verkleind van een van de beste modelvliegplatforms die ooit zijn ontwikkeld om te leren vliegen - de E-flite Apprentice STS 1.5m
De beste en meest comfortabele klassieke trainer voor beginners en ervaren piloten die optreden als vlieginstructeurs
Uitgerust met exclusieve SAFE®-technologie die vallen voorkomt en het leren vliegen gemakkelijker maakt
100% compleet, inclusief afstandsbediening/zender, accu en oplader, je hoeft dus niets te kopen of klaar te maken
Volledig assortiment reserve-/vervangingsonderdelen beschikbaar

In de doos
(1) HobbyZone Apprentice S 2 1.2m
(1) Borstelloze buitenloopmotor (geïnstalleerd)
(1) 30A borstelloze telemetrie-compatibele ESC (geïnstalleerd)
(4) servo's (geïnstalleerd)
(1) Spektrum™ AR631 6-kanaals ontvanger (geïnstalleerd)
(1) Spektrum DXS 2,4 GHz DSMX®-afstandsbediening
(1) Spectrum 1300mAh 3S 11.1V 30C Smart LiPo-batterij
(1) Spektrum S120 USB-C slimme oplader
(1) Gebruiksaanwijzing

Nodig om te voltooien
Niets! Alles wat je nodig hebt is inbegrepen

OVERZICHT
Ook als u nog nooit met een op afstand bestuurbaar (RC) vliegtuig heeft gevlogen, leert u met de HobbyZone® Apprentice® S 2 1.2m eenvoudig en gemakkelijk vliegen met een klassiek trainermodel! Het is een aangepaste versie van een van onze best verkochte opleidingsvliegtuigen - de Mini Apprentice S 1,2 m - en is verkleind ten opzichte van de grotere E-flite Apprentice STS 1,5 m, zodat vliegen op kleinere plaatsen nog makkelijker is. De Apprentice S 2 is uitgerust met de exclusieve en innovatieve SAFE-technologie van Horizon Hobby, waarmee bijna iedereen succesvol modelvliegen kan leren. Onder de robuuste buitenkant vinden piloten een efficiënte borstelloze motor samen met een telemetrie-compatibele controller, evenals een slimme batterij en oplader (batterij en oplader zijn apart verkrijgbaar voor de BNF® Basic-versie). Het brede driepotige landingsgestel met bestuurbaar neuswiel en extra grote wielen biedt verbeterde grondafhandeling voor gemakkelijker opstijgen en landen. Optionele drijvers kunnen ook worden gemonteerd voor starts en landingen op het water!

Apprentice Front Wide

Functies
Verkleind van een van de beste modelvliegplatforms die ooit zijn ontwikkeld om te leren vliegen - de E-flite Apprentice STS 1.5m
De beste en meest comfortabele klassieke trainer voor beginners en ervaren piloten die optreden als vlieginstructeurs
Uitgerust met exclusieve SAFE®-technologie die vallen voorkomt en het leren vliegen gemakkelijker maakt
Vliegmodi voor beginners, gevorderden en experts, waar je gemakkelijk tussen kunt schakelen met een schakelaar
Paniekfunctie met een druk op de knop om controleverlies en crashes te voorkomen
100% compleet, inclusief afstandsbediening/zender, accu en oplader, je hoeft dus niets te kopen of klaar te maken
Spektrum ™ DXS-afstandsbediening / zender met toonaangevende DSMX® 2,4 GHz-technologie voor betrouwbare, storingsvrije besturing
Spektrum AR631-ontvanger met fly-by-telemetrie en toonaangevende DSMX®-technologie
Spectrum 1300mAh 3S 11.1V Smart LiPo-batterij levert lange vliegtijden tot 15-20 + minuten
De Spektrum S120 Smart Charger werkt met een breed scala aan USB-stroombronnen
Krachtig en efficiënt borstelloos aandrijfsysteem met een telemetrie-compatibele 30A ESC
4-kanaals besturing met vier in de fabriek geïnstalleerde servo's voor eerste vluchtpogingen tot aerobatics
Geschikt voor aerobatics inclusief loops, rolls en omgekeerde vlucht
Statief landingsgestel met bestuurbaar neuswiel voor gebruik op verschillende ondergronden
Lichtgewicht maar extreem duurzame EPO-constructie, perfect voor beginners
Optionele vlotter om uit het water te vliegen (apart verkrijgbaar)
Snelle en eenvoudige montage - geen lijm of speciaal gereedschap nodig
Volledig assortiment reserve-/vervangingsonderdelen beschikbaar

Overzicht
Welkom in de spannende wereld van modelvliegen! Als je er altijd al van gedroomd hebt om te vliegen, dan ben je bij Horizon Hobby aan het juiste adres. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van vliegtuigen waarmee u succesvol kunt leren vliegen, zelfs als u nog nooit met een modelvliegtuig heeft gevlogen. Elk HobbyZone®-vliegtuig dat we aanbieden, heeft een toonaangevende constructie en door experts ontwikkelde technologie om u te helpen de controle te behouden en in uw eigen tempo te leren, waardoor uw dromen van vliegen werkelijkheid worden!

De HobbyZone Apprentice® S 2 1.2m is de perfecte trainer omdat het leren vliegen met een model makkelijker dan ooit maakt! Met een meer "klassiek" trainerontwerp is de Apprentice S 2 klaar om beginnende piloten in een oogwenk te helpen vliegen. Hij is uitgerust met de exclusieve SAFE®-technologie (Sensor Assisted Flight Envelope), die overstuur en verlies van oriëntatie voorkomt en crasht zodat bijna iedereen met succes kan leren vliegen. Met de vliegmodi voor beginners, gevorderden en experts kun je het niveau van stabiliteit en controle kiezen dat je nodig hebt of dat je wilt uitproberen met een druk op de knop Extra grote wielen en een het stuurbare neuswiel maakt het gemakkelijk om op te stijgen en te landen op verschillende ondergronden, waaronder gras in grote parken, sportvelden en andere geschikte vliegvelden. Of u kunt de optionele drijvers monteren om van het water te vliegen - ongelooflijke veelzijdigheid!

De Apprentice S 2 is uitgerust met een telemetrie-compatibele 30A ESC, die een verscheidenheid aan real-time telemetriegegevens van de aandrijflijn, inclusief motortoerental, stroom, batterijspanning en meer naar compatibele Spektrum™ AirWare™-zenders en zelfs de geschatte resterende vermogen van de vliegaccu via LED's op het in de RTF-versie opgenomen DXS-station. De meegeleverde exclusieve Spektrum Smart-componenten, waaronder een lithium-polymeerbatterij (LiPo) en een oplader, maken het echt handig, correct en veilig om LiPo's op te laden (batterij en oplader zijn apart verkrijgbaar voor de BNF® Basic-versie).

De Ready-To-Fly (RTF) versie bevat alles wat je nodig hebt om te vliegen in één doos en is de perfecte keuze als RC nieuw voor je is. Nadat je hebt leren vliegen, kun je de Spektrum DXS 2,4 GHz-zender gebruiken met andere Bind-N-Fly® (BNF) basisvliegtuigen, net als de 3S 2200mAh Smart LiPo-batterij, die lange vliegtijden biedt. De meegeleverde handige Smart S120 USB-C-oplader kan worden gebruikt met verschillende USB-stroombronnen. U hoeft niets extra's te kopen of te verstrekken! Er is ook een BNF Basic-versie beschikbaar voor ervaren piloten die hun bestaande spectrumzender willen gebruiken in combinatie met bestaande batterijen en laders. En in beide versies is het krachtige en efficiënte borstelloze aandrijfsysteem met telemetrie-compatibele controller, ontvanger en servo's in de fabriek geïnstalleerd in het duurzame EPO-casco, dat snel en eenvoudig kan worden gemonteerd zonder lijm of speciaal gereedschap.

Apprentice Front Wide

Ready-To-Fly-Komfort

Vliegklaar comfort
De Ready-To-Fly (RTF)-versie bevat een Spektrum DXS-afstandsbediening/zender die is uitgerust met de toonaangevende DSMX® 2,4GHz-technologie en al het andere dat u nodig hebt om te vliegen, inclusief AA-batterijen voor de zender, een Spektrum Smart Lithium Polymer ( LiPo) batterij voor het vliegtuig en een Smart USB-oplader. Dat betekent dat je niets extra's hoeft te kopen of klaar te maken om te gaan vliegen! De meegeleverde zender, batterij en oplader kunnen ook worden gebruikt met andere Bind-N-Fly® (BNF) Basic RC-vliegtuigen van HobbyZone en E-flite.

Spektrum Smart Akku und Ladegerät

Spektrum Smart batterij en oplader
De RTF-versie bevat een Spektrum 3S 1300mAh Smart LiPo-batterij en een S120 USB-C Smart-oplader die kan worden gebruikt met verschillende USB-stroombronnen. Sluit de accu eenvoudig aan op de oplader en de exclusieve slimme technologie bepaalt alle waarden en begint met opladen om de accu automatisch correct en veilig op te laden!

Telemetriefähig

Telemetrie
De Apprentice S 2 1.2m is uitgerust met een telemetrie-compatibele ESC, die een groot aantal realtime telemetriegegevens van de schijf naar compatibele zenders kan leveren. Dit omvat het geschatte resterende vliegbatterijvermogen via verschillende LED's en akoestische waarschuwingen van de DXS-zender, die is opgenomen in de RTF-versie. Het biedt ook motortoerental, stroom, totale batterijspanning en meer terwijl u vliegt voor met Spektrum AirWare ™ uitgeruste zenders (inclusief DX6e en 8e, DX6 G2 / G3 en 8 G2, DX9, NX6, 8 en 10, iX12, iX20 en andere) .

Haltbare Konstruktion

Duurzame constructie
De constructie van geavanceerd EPO-materiaal zorgt voor een lichtgewicht maar toch duurzaam casco dat robuust genoeg is om dagelijkse vliegstress te weerstaan ​​zonder te vervormen. De vleugel is met elastische banden aan de romp bevestigd, zodat deze bij een harde landing of crash kan verdraaien of eraf kan springen om schade tot een minimum te beperken. En mocht u onverhoopt onderdelen of componenten van het casco beschadigt en niet kunt repareren, dan staat er een volledig assortiment aan reserveonderdelen voor u klaar.

Einfache Montage

Eenvoudige constructie
Het grootste deel van de Apprentice S 2 wordt af fabriek gemonteerd geleverd met een ingebouwd aandrijfsysteem, servo's en ontvanger. Het enige wat u hoeft te doen is een snelle en gemakkelijke eindmontage uitvoeren zonder het gebruik van lijm of speciaal gereedschap en u bent klaar om te vliegen in minder tijd dan het opladen van uw batterij nodig heeft!

Robustes Fahrwerk

Robuust chassis
Het brede driepootlandingsgestel met bestuurbaar neuswiel en extra grote wielen zorgt voor een verbeterde grondafhandeling voor gemakkelijker opstijgen en landen op een verscheidenheid aan oppervlakken, van verharde landingsbanen tot grasbanen en zelfs onverharde velden.

Optionale Schwimmer

Optionele drijvers
Verander de Apprentice S 2 in een watervliegtuig met de optionele drijverset (HBZ7390; apart verkrijgbaar). De installatie duurt slechts enkele minuten en alle benodigde hardware is inbegrepen in de vliegtuig- of drijverset.

Approximate Assembly Time Less than 1 hour
Battery Included
Charger Included
Completion Level Ready-To-Fly
Flaps No
Power Type Electric
Landing Gear Fixed, tricycle type
Material EPO
Motor Size 370
Product Length 34.2" (869 mm)
Product Weight 25.9 oz (735g)
Propeller Size 8.25 x 5.5
Radio Included
Receiver Included
Servos Included
Skill Level Level 1
Speed Control Included
Technology SAFE
Wing Area 341.80 sq in (22.05 sq dm)
Wingspan 48" (1219 mm)

 

 

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hobbyzone Hobbyzone Apprentice S 2 1.2m RTF met SAFE

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Afbeeldingen


Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: