Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Hobbyzone Sport Cub S 2 BNF Basic met SAFE (HBZ44500)

Hobbyzone

Prijs: 129,99
Model: HBZ44500

Nu gesloten Morgen bereikbaar van 10.00 tot 18.00.

Omschrijving

Introductie

De HobbyZone® Sport Cub S 2 is gebaseerd op een van de populairste trainervliegtuigen aller tijden, die ooit is ontwikkeld om te leren vliegen op afstand bestuurbare (RC) vliegtuigen - de legendarische Sport Cub S. Vanwege zijn ultra-micro-formaat is het de ideale keuze als Kleiner trainermodel dat kan worden gevlogen op binnenplaatsen, parken en sportvelden en andere geschikte ruimtes waar grotere modellen normaal gesproken niet met succes kunnen worden gevlogen door beginners. De exclusieve SAFE®-technologie (Sensor Assisted Flight Envelope) voorkomt overstuur, verlies van oriëntatie en crashes, zodat bijna iedereen kan leren succesvol te vliegen. Met de modi "Beginner", "Advanced" en "Ervaren" kunt u de stabiliteit en controle kiezen die u nodig hebt of wilt uitproberen met een druk op de knop.

Functies

  • Bijgewerkte versie van een van de best verkochte en populairste trainermodellen voor het leren van modelvliegen - de Sport Cub S.
  • 100% compleet en klaar voor gebruik - u hoeft niets te kopen, aan te bieden of te monteren
  • Uitgerust met de exclusieve SAFE®-technologie die vallen voorkomt en het gemakkelijker maakt om te leren vliegen
  • Beginners, geavanceerde en ervaren vliegmodi, waar u eenvoudig tussen kunt schakelen met een druk op de knop
  • Paniekherstelmodus wordt geactiveerd met een druk op de knop om crashes te voorkomen als de controle verloren gaat
  • Ultra-micro-formaat voor vliegen in kleine parken, op sportvelden of zelfs in grote binnenruimtes
  • Verzendt telemetriegegevens naar de zender die de spanning van de vliegaccu aangeeft
  • Volledige 4 bedieningsfuncties voor alles, van training tot aerobatics
  • Beheers aerobatische manoeuvres zoals lussen, rollen en omgekeerde vlucht
  • LiPo-batterij en USB-lader voor lange vluchttijden en gemakkelijk opladen
  • Krachtige elektromotor voor eenvoudige toepassing en uitstekende prestaties
  • Lichtgewicht en toch duurzame constructie, perfect voor beginners
  • Complete reeks vervangings- / reserveonderdelen en accessoires beschikbaar
  • Optionele vlotterset (apart verkrijgbaar) voor watervliegen
  • Oefen met het vliegen met dit vliegtuig in de RealFlight® simulator

 

 

Overzicht

 

Welkom in de opwindende wereld van RC flight (Radio Controlled)! Als je ooit hebt gedroomd om te vliegen, is Horizon Hobby iets voor jou. We streven ernaar vliegtuigen te ontwikkelen waarmee je succesvol kunt leren vliegen, zelfs als je nog nooit eerder met RC hebt gevlogen. Elk HobbyZone®-vliegtuig dat wij aanbieden, heeft een toonaangevend ontwerp en technologie ontwikkeld door experts om u in controle te houden en in uw eigen tempo te leren, zodat u uw droom van vliegen werkelijkheid kunt maken!

Met de HobbyZone® Sport Cub S 2 leer je RC-vliegtuigen op meer plaatsen en in een kleinere ruimte te besturen dan ooit tevoren! Gebaseerd op een van de meest populaire trainervliegtuigen die ooit zijn ontwikkeld voor het leren vliegen op afstand bestuurde (RC) vliegtuigen - de legendarische Sport Cub S - maakt zijn ultra-micro-formaat het de ideale keuze voor een kleiner ingebouwde trainer-model Grote tuinen kunnen worden gevlogen, kleine parken, voetbalvelden en andere geschikte gebieden waar grotere modellen normaal gesproken niet met succes kunnen worden gevlogen door beginners. Installeer de optionele drijverset (EFLUA1190, apart verkrijgbaar) en u kunt grote zwembaden en kleine vijvers toevoegen aan de lijst met plaatsen om te vliegen! De exclusieve SAFE®-technologie (Sensor Assisted Flight Envelope) voorkomt overstuur, verlies van oriëntatie en crashes, zodat bijna iedereen kan leren succesvol te vliegen. Met de modi "Beginner", "Advanced" en "Ervaren" kunt u de stabiliteit en controle selecteren die u nodig hebt of die u met een druk op de knop wilt uitproberen. U kunt Panic Recovery ook gebruiken om onmiddellijk terug te keren naar een gestabiliseerde vlucht in elke vluchtmodus. Dit maakt de Sport Cub S 2 een natuurlijke evolutie van de trainer waarmee veel piloten hebben leren vliegen, omdat deze dezelfde geweldige functies biedt en tegelijkertijd nieuwe telemetrie-functies toevoegt die de vliegaccu naar de zender sturen om de piloot beter te waarschuwen over hoeveel "kracht" er nog is.

En het plezier stopt niet nadat je hebt leren vliegen! Het lichte, maar duurzame casco is uitgerust met een krachtige elektromotor die lange vluchttijden biedt, een breed scala aan snelheden en de kracht om aerobatische manoeuvres uit te voeren zoals lussen, rollen en zelfs een omgekeerde vlucht. Dit betekent dat de Sport Cub S 2 een model is dat zelfs ervaren piloten zullen waarderen en genieten - en waarmee vliegcollega's ook kunnen leren vliegen. De Bind-N-Fly® Basic-versie is de perfecte keuze voor deze piloten omdat u uw favoriete Spektrum ™ -zender kunt gebruiken met batterijen en opladers die u misschien al hebt. De gebruiksklare versie is perfect voor beginners, omdat deze beschikt over een Spektrum ™ -controller / -zender met toonaangevende DSMX® 2,4 GHz-technologie, AA-batterijen voor de zender en een oplaadbare LiPo-vluchtbatterij en een USB-oplader. Dat betekent dat er niets extra's te koop of te bieden is! Het beste is dat beide versies 100% in de fabriek zijn gemonteerd en klaar voor gebruik zijn - geen montage vereist!

 

Nog nodig
  • Spektrum ™ DSMX® / DSM2® compatibele zender met meer dan 6 kanalen
  • 1S 3,7 V 150-200 mAh LiPo-batterij met ultra-micro-connector
  • Compatibele LiPo-oplader
Levering

(1) HobbyZone® Sport Cub S 2 met:
(1) Elektromotor (geïnstalleerd)
(2) Lineaire servo's (geïnstalleerd)
(1) Spektrum ™ ontvanger, ESC en (2) servobesturingseenheid (geïnstalleerd)
(1) Gebruiksaanwijzing

 

Bind-N-Fly<sup>®</sup>-Komfort

Bind-N-Fly®-Comfort

Deze Bind-N-Fly® (BNF®) basisversie wordt geleverd met een geïnstalleerd aandrijfsysteem, servo's en een Spektrum ™ 2,4 GHz-ontvanger. U hoeft de ontvanger alleen te binden met een compatibele DSMX® / DSM2®-spectrumzender (apart verkrijgbaar), de batterij te plaatsen (apart verkrijgbaar) en te vliegen!

 

Vollständig montiert

Volledig gemonteerd

De Sport Cub S 2 is 100% in de fabriek gemonteerd en klaar voor gebruik. Dat betekent dat je precies kunt vliegen wanneer de batterij is opgeladen!

 

Langlebiges Design

Duurzaam ontwerp

De constructie met geavanceerd EPS-materiaal biedt een licht, maar toch duurzaam casco. In het ongelukkige geval dat u onderdelen of componenten van het casco beschadigt en deze niet kunt repareren, is er een volledig assortiment vervangende onderdelen beschikbaar: Serial levert een lichtgewicht maar duurzaam casco. In het ongelukkige geval beschadigt u onderdelen of componenten van vliegtuigen en kunt u ze niet repareren, een volledige lijn vervangende / reserveonderdelen is direct beschikbaar.

Optionale Schwimmer

Optionele drijvers

Verander de Sport Cub S 2 in een watervliegtuig met de optionele drijverset (EFLUA1190; apart verkrijgbaar). De installatie duurt slechts enkele minuten en alle benodigde hardware wordt meegeleverd met het vliegtuig en de drijver.

Sport Cub S 2

 

 

SAFE-Technologie

 

Leer succesvol vliegen met SAFE®-technologie

Als dit je eerste RC-vliegtuig is, voorkomt de revolutionaire en Horizon Hobby-exclusieve SAFE®-technologie (Sensor Assisted Flight Envelope) overstuur en crashes. Het biedt ook verschillende vluchtmodi om je meer controle en vaardigheden te geven naarmate je vaardigheden toenemen:

 

Beginnermodus

In deze vliegmodus heeft het vliegtuig hellingslimieten (omhoog / omlaag en links / rechts) die overstuur voorkomen, wat kan leiden tot verlies van oriëntatie en crashes. Wanneer de joysticks worden losgelaten, keert het vliegtuig automatisch terug naar de horizontale vlucht, zodat u kunt ontspannen en het vliegtuig gemakkelijk door de lucht kunt sturen. Het beste is dat opstijgen net zo eenvoudig is als versnellen en het vliegtuig vanaf een geschikt oppervlak laten vliegen of het snel vanuit je hand over oppervlakken zoals gras lanceren. Landingen zijn net zo eenvoudig als het verwijderen van het gas en het vliegtuig naar de grond schuiven.

Anfängermodus

 

 

Gevorderden Modus

Deze vliegmodus biedt meer vrijheid rond de lengte- en dwarsas, maar voorkomt aanzienlijk overstuur en het vliegtuig keert niet alleen terug naar de horizontale vlucht. Hiermee kun je strakkere bochten maken en sneller klimmen en dalen naarmate je vaardigheden groeien.

Fortgeschrittenen Modus

 

 

Ervaren Modus

Er is geen limiet in deze vluchtmodus, dus je hebt volledige controle! Je kunt zelfs omgekeerde vluchten en andere aerobatic-manoeuvres uitvoeren, waaronder lussen, rollen, kraampjes draaien en meer.

Erfahrenen Modus

 

 

 

Paniekknop

Als u de controle over het vliegtuig verliest in geavanceerde of ervaren vluchtmodus, activeert u eenvoudig de paniekknop en laat u de joysticks los. SAFE-technologie brengt het vliegtuig automatisch terug naar de horizontale vlucht.

Panikknopf

 

Sport Cub S 2

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Hobbyzone Hobbyzone Sport Cub S 2 BNF Basic met SAFE (HBZ44500)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

SocialMedia: