Hulp nodig? Bel ons: +32(0)11-553443

Losi 1/5 5IVE-T 2.0 4WD Short Course Truck Benzine BND, Grijs/Blauw/Wit (LOS05014T1)

Losi

Prijs: 1.799,99
Model: LOS05014T1

Nu open Vandaag bereikbaar tot 16.00 uur.

Omschrijving

5IVE-T 2.0 4WD GAS BND

 

 Belangrijkste kenmerken

Echte Zenoah G320 32cc-motor
Innovatieve Bind-N-Drive™
Spektrum SR6000T telemetrie-ready ontvanger
Verbeterd stuurhuis in stuurstand met verstelbare Ackermann
Verbeterde centrale differentiële oriëntatie
Verbeterde hoek van de aandrijflijn
Heavy-duty remmen
Innovatieve koppelingsbevestiging met versnellingsnetbeugel
Stoere servo-steun voor het gaspedaal
Extra grote brandstoftank met een inhoud van 800cc

 Nodig om te voltooien
2S Lipo-ontvangerbatterij en geschikte oplader
DSMR compatibele zender
87-92 Octane benzine
2-Cyclus olie
Ratio Rite Maatbeker

 Wat zit er in de doos?
(1) Grijs, blauw en wit Losi 5IVE-T® 2.0 BND 4WD SCT
(1) Spektrum® SR6000T 6-kanaals DSMR Slim-ontvanger met telemetrie
(1) Zenoah ™ 32cc benzine-startmotor
(1) S900S 1/5 schaal Metal Gear Steering Servo
(1) S901T 1/5 schaal Metal Gear Throttle Servo
(1) Wielsleutel
(1) Gereedschap Stangkop / schokdemper
(1) Multi Wrench
(1) Bougiesleutel
(1) Bind Plug
(1) Uitlaatpakking
2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 4.0 mm inbussleutels
Producthandleiding

 Overzicht
Toen de originele 5IVE-T werd geïntroduceerd, veranderde de wereld van off-road racing op 1/5 schaal en dit iconische platform werd een van de meest succesvolle en invloedrijke platforms tot nu toe. Maak je nu klaar voor 2.0! De Losi 5IVE-T 2.0 BND: 1/5 4WD Gas Short Course Truck heeft alle ongeëvenaarde prestaties van zijn voorganger en bevat Bind-N-Drive-technologie, zodat u de zender kunt kiezen die het beste bij uw levensstijl past. De krachtige Zenoah G320 32cc-motor is speciaal gebouwd voor de 5IVE-T 2.0. De herziene chassislay-out vermindert de hoek van de vooras van de vooras voor verbeterde duurzaamheid en een verhoogde 4WD-balans. Bovendien zorgt de nieuwe rack-stijl stuureenheid voor eenvoudige bediening voor Ackermann-wijzigingen en een algehele verbeterde stuurgeometrie. Bijkomende vooruitgangen omvatten een bijgewerkte voorkap, verbeterde remmen en hard geanodiseerde ontluchtingsdoppen en schokbrekers voor betere schokbreker prestaties. Dit alles zorgt ervoor dat de 5IVE-T 2.0 blijft heersen.

 Zenoah G320 32cc motor Zenoah G320 32cc Engine
De "go-to" -motor voor voertuigen met 1/5-schaal, de Zenoah G320 32cc-motor is speciaal ontworpen voor de 5IVE-T 2.0. Met een toonaangevend ontwerp, beschikt de krachtige luchtgekoelde pull-startmotor over een enorm koppel dat nodig is voor het hanteren van zwaardere voertuigen met 1/5 schaal, zoals de 5IVE-T 2.0. Hiermee kunnen deze 4WD-kolossen omgaan met pure adrenalinemachines met een ongelooflijk gevoel en precisie.

 

 

 

 Bind-N-Drive Bind-N-Drive
Bind-N-Drive (BND) is een zenderloze optie voor RC-enthousiastelingen die al een oppervlakzender bezitten met de industrie-transformerende Spektrum 2,4 GHz DSM-technologie. Met deze geldbesparende innovatie kunt u een Bind-N-Drive-voertuig toevoegen aan uw verzameling zonder de extra kosten of het geklungel van een extra zender.

 

 

 

 

 Spektrum SR6000T telemetrie RX Spektrum SR6000T Telemetry RX
Met de SR6000T-telemetrie-ontvanger kunt u eenvoudig telemetrieopties toevoegen zoals uitlaattemperatuur, koptemperatuur en levensduur van de batterij met een compatibele Spektrum-zender. Nu met slechts een blik naar beneden, kunt u tijdens een race uw belangrijkste informatie zien en een stap dichter bij het podium zijn.

 

 

 

 Nieuw stuurhuis en Bell Cranks New Steering Rack and Bell Cranks
Met het nieuwe stuurhuis en de bell crancks kunt u het beste gevoel en rijgedrag creëren voor uw besturing. Met de verstelbare Ackermann kunt u uw besturing verfijnen voor meer stuurbewegingen in het midden en uit de hoek. Bovendien is de nieuwe servossaver opnieuw ontworpen om minder last te creëren bij belasting met een veel soepeler werking, waardoor het stuur meer consistent aanvoelt.

 

 

 

 Nieuw Center Differentiëel Locatie New Center Differential Location
Losi-ingenieurs werkten meedogenloos om de perfecte balans te krijgen op de 5IVE-T 2.0 door de centrale differentieellocatie te verplaatsen en het beste rijgevoel en evenwicht te bieden aan het voertuig. Bovendien zorgen de reductie van de "dog bone" -hoeken in de aandrijftrein voor betere rijeigenschappen met een verhoogde duurzaamheid van de aandrijfpen.

 

 

 

 

 Nieuwe band en wiel New Tire and Wheel
De band en wielen zijn opnieuw ontworpen in de 5IVE-T 2.0 voor extra sterkte en stijfheid. Deze veranderingen zorgen voor een meer consistent gevoel over alle soorten terrein. Het nieuwe ontwerp en samenstelling van het loopvlakprofiel is geoptimaliseerd voor maximale raceprestaties.

 

 

 

 

 Nieuwe voorkap New Front Hood
Opnieuw ontworpen voor een agressievere look, verhoogt de nieuwe voorkap met lucht inlaat en verhoogde spatborden de wielspeling. Bestuurders hoeven zich geen zorgen te maken dat de banden het spatbord raken op verraderlijke sporen.

 

 

 

 

 Bijgewerkte remmen Updated Brakes
De 5IVE-T 2.0 is voorzien van heavy-duty remmen, oorspronkelijk ontwikkeld voor de Team Losi Racing 5IVE-B. Stamped-stalen rotors, gecombineerd met de heavy-duty platen en pads, zorgen voor een gevoel van vertrouwen en controle waardoor racers harder in de bochten rijden en sneller tot stilstand komen. Rem-bias van voor naar achter kunnen ook worden afgesteld voor veranderende trackomstandigheden.

 

 

 

 Gas Servo Versteviging Throttle Servo Brace
Met zoveel koppel als de 5IVE-T genereert, elimineert de nieuwe servosteun voor de servo de flex van de radiolade tijdens het remmen. Dit extra extra stijfheid aan de servo zorgt voor een meer nauwkeurig, consistent remgevoel en helpt slijtage te voorkomen.

 

 

 

 

 Bleeder Schokbreker Caps Bleeder Shock Caps
De 5IVE-T 2.0 wordt standaard geleverd met bewerkte aluminium schokdoppen met ontluchtingsschroeven met schroefdraad. Bleeder-schroeven zorgen ervoor dat je je schokken sneller en eenvoudiger kunt opbouwen en opnieuw kunt opbouwen, terwijl je er zeker van bent dat je de exacte hoeveelheid olie in je schokbrekers hebt elke keer dat je een consistente rebound maakt.

 

 

 

 Vernieuwde koppelingdrager Redesigned Clutch Carrier
De opnieuw ontworpen koppelingsdrager met op maat gemaakte versnellingsnetbrace elimineert ongewenste chassisflex wanneer u in zware omstandigheden racet. Hierdoor kun je de 5IVE-T zo hard mogelijk pushen, ongeacht de baanomstandigheden, en overal een constant gevoel behouden.

 

5IVE-T 2.0 4WD GAS BND

Reviews (0)

Bekijk onze algemene beoordelingen op KiyOh.

Reviews over Losi Losi 1/5 5IVE-T 2.0 4WD Short Course Truck Benzine BND, Grijs/Blauw/Wit (LOS05014T1)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Schrijf een review en maak kans op een waardebon van 100 euro!

Schrijf een review

Over Losi

Losi, het perfecte merk van Horizon Hobby. Nagenoeg onverwoestbaar en met de allernieuwste technieken.

Artikelnaam: Losi 1/5 5IVE-T 2.0 4WD Short Course Truck Benzine BND, Grijs/Blauw/Wit (LOS05014T1)

Prijs: 1.799,99

Model: LOS05014T1

Verzendkosten

Verzending in envelop kost altijd €1.95 ! Boven €75,- altijd gratis verzekerd verzending. Anders €4.95,-.

Afhalen

Word u liever persoonlijk geholpen, met advies waar u echt iets mee kunt? Bezoek een van onze winkels. In Kaatsheuvel, Lelystad en Lommel (Belgie) staan onze medewerkers voor u klaar. Ze helpen u graag bij uw keuze en met het beantwoorden van vragen. In onze winkels kunt u pinnen of contant afrekenen.

Wilt u uw bestelling ophalen in onze winkel in Kaatsheuvel, Lelystad of Lommel (Belgie)? Plaats eerst een bestelling op onze webshop. We leggen de producten dan voor u klaar. Producten reserveren is nodig omdat onze winkels en webshop ieder een eigen magazijn hebben. De voorraad van de winkels kan dus afwijken van die van de webshop. Met een reservering weet u zeker dat het product voor u klaar ligt.

Videos

SocialMedia: